Stäng

Shariagäng i Malmö sprider sig

ISLAM. Själlands i dag ledande shariagäng, d v s kriminella islamistgäng, LTF (Loyal to Familia) etablerade sig under förra året i Malmö. De var ledande i den koalition av shariagäng som besegrade Hells Angels och tog över narkotikahandeln i Köpenhamnsområdet.

LTF har gått en lång väg sedan de grundades av Hamasmän vid seklets början under namnet Hasanklanen. De anses som väldisciplinerade och mycket våldsbenägna. Flera ledande aktivister har gjort jihad i Kalifatet Irak/Syrien.
Idag är deras kontroll över knarkhandeln på i varje fall Själland total.

Det är oklart hur mycket de även varit inblandade i de senaste årens våldsvåg med skjutningar och granatkastning i stort sett varje vecka inom den
undre världen i Malmö. De får väl anses som en initierad gissning att de
stått bakom stora delar av den…

Igår avslöjade polisen att LTF även håller på attetablera sig i Mellanskåne. Tonåringar från redan tidigare kriminella familjer i Eslöv värvas nu som springpojkar åt LTF:s knarklangare. De handlar om ett femtontal personer.

Polisen vill dock inte överdramatisera det hela: ”Patrik Andersson konstaterar att det handlar om kriminella personer i lokalsamhället. Han bedömer dock att organisationen inte är av den arten att den kan växa till sig.
– Det håller sällan över tid. De har inte den organisatoriska förmågan att hålla ihop det utan folk tröttnar.

Han ser ändå stora faror för de yngre som kanske lockas av att gå med.
– De tycker kanske det är häftigt i början att dra på sig en tröja. Men när de tröttnar efter en vecka och ska lämna tillbaka tröjan blir de ”bötade”. Då får de betala för att de haft tröjan på sig – eller begå brott för att betala av skulden.
Det handlar inte om några större pengar – men det kan vara tufft för en 15-16-åring som kommer från en socialt utsatt familj att få ihop kontanterna till gänget om man vill sluta.”

Inte oväntat vill inte polisen kommentera den islamistiska aspekten på shariagängen. I början hölls Hasanklanen/LTF i ett fast grepp av imam
Abu Laban, ledare för Muslimska Brödraskapet i Danmark och tillika shariadomare. Abu Laban är nu död, men Brödraskapet har kvar kontrollen.
Shariagängen är inte bara kriminella, de är kriminella islamister.

synagogmördaren Omar El-Hussein skulle begravas mobiliserade shariagängen över 2.000 gangsters som hyllning vid Brödraskapets moské på Dortheavej.

Danska polisen rapporterade hur det snabbt uppstod en formlig kult kring Omar och hans dåd. Särskilt shariagängen, men också många s k
vanliga muslimer är stolta över ”martyren”. En kampanj på Facebook med titeln ”Vi er alle Omar” spred sig snabbt .

Islamiseringen, framförallt av de unga kriminella, ökade också.
Polisen berättar: ”De rødder, vi normalt har problemer med
fordi de stjæler knallerter, sælger hash og laver andre dumheder, er begyndt at røre på sig på en anden måde. De lader skægget gro, er begyndt at komme i moskeen og kører rundt med ISIS-flag og falske kalashnikover.”

Något värt att tänka på för både polis och kommuner i Mellanskåne…

Från Jihad i Malmö

13 reaktioner på “Shariagäng i Malmö sprider sig

 1. Har länge tänkt att det nog inte är en slump att väldigt många av ”de nya” kriminella aktörerna kommer från ledande islamistexportörer som Syrien, Somalia, Irak och liknande.. samtidigt som vi läser hur mycket av terrororganisationerna som finansieras av droghandel i Europa.. och samtidigt som ett av dessa sekters mål är att genom kriminalitet och kaos destabilisera vårt samhälle och belasta våra resurser.

  Säger som GW.. Hatar slumpen.

 2. Varför måste jag som svenska försvara min åsikt om invandring i alla lägen?
  Min åsikt är inte PK och jag har enligt yttrandefriheten rätt att uttala den.
  Om jag skriver att jag känner mig otrygg och mycket utsatt även när jag går och handlar i min lilla stad, vad är jag då mer än rädd ?
  Kan inte ta en kaffe på stan, då varenda stol är upptagen av en gapande arabisktalande ”man”, är jag islamofob då ?
  Om jag skriver att jag inte längre mår bra i mitt land på grund av befolkningsutbytet, är jag rasist då ?
  Om svaret blir ja, tur att jag inte längre bor i Sverige.

 3. I de områden HA verkar, där är det lugnt och tryck för vanliga knegare, däremot så är trycket hårt på kriminella och småfifflare.

 4. Klart att de vill utöka verksamheten alla nya måste också har jobb.
  Sverige är idealet ingen polis på små och medelstora orter straff som det skrattas åt.
  Snart så finns det en knarkförsäljare i minsta lilla ort och kvarter plus all annan verksamhet som de företagsamma entreprenörerna ägnar sig åt.

 5. -organisationen är inte av den arten att den kan växa till sig- säger Patrik Anderson från polisen…föll ur sängen och vaknade när det var för sent.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: