Stäng

Oxelösunds kommun fick en tårta när SD fyllde 30 år

INRIKES. Sverigedemokraterna bildades 6 februari 1988 i Stockholm och fyllde 30 år i tisdags.

I Nyköping/Oxelösundsregionen firades detta på lokal i går.

– Pettersson är inte medlem och var inte där men det ser trevligt ut. 

Nåväl, idag bjöd Åke Holmström, mannen som med sin familj äger bland mycket annat f.d. Folket Hus i Oxelösund kommunens Miljö och samhällsbyggnadsförvaltning på en 20-bitars SD-tårta.

Enligt chefen för nämnden där var de tvungna att pilla bort texten ”Sverigedemokraterna” för de får inte befatta sig med politiska budskap.

Det låter lite konstigt i en röd kommun som alltid styrts av socialdemokraterna numera med stöd av V.

Jag tycker mig sett åtskilliga socialdemokratiska rosor i kommunhuset, liksom tröjor med Vänsterpartiets tryck och hör och häpna, till och med en blå moderatjacka buren av oppositionsrådet i korridorerna.

Sanningen är att kommunens tjänstemän snackar skit. Det finns inga regler för politiska budskap i kommunen! De har uppfunnit egna för Sverigedemokraterna.

Hoppas i varje fall att tårtan smakade gott…

För övrigt har Åke Holmström som är släkt med Pettersson varit med på bloggen en hel del och ni vet väl att Jimmie Åkesson varit partiledare sedan år 2005 och är för närvarande den partiledare som suttit längst i Sverige.

-Pettersson anser att SD är det bästa alternativet för Sverige just nu, men Sverigedemokraterna är oerhört toppstyrda och där finns en hel del skitstövlar. De har också visat tendenser på att mildra sin kritik av islam och det är inte bra, de får inte bli för PK…

8 reaktioner på “Oxelösunds kommun fick en tårta när SD fyllde 30 år

 1. Jimmie Åkesson skulle behöva ta tillbaks sin svärmor in i värmen igen. Nåja det var inte han som var orsaken till att Margareta Larsson blev vilde. Margareta Larsson (-) är idag Sveriges kunnigaste politiker på psykvård. Hoppas kunna träffa henne framöver för samtal o förhoppningsvis kommande samarbete. Psykisk ohälsa är vår särklassigt största folksjukdom idag. Landstingen klarar inte att rekrytera kompetent personal idag erkände Annika Strandhäll. Inte så konstigt kontrade ML vem vill jobba i en sån miljö. Tårtan ser god ut finns det en bit kvar till mig?

 2. behöver inte vara medlem, skulle förvåna de minsta om
  inte Sv. STASI har samtliga som gjort inlägg på Pettersson
  under lupp, å betraktar varje rörelse vi gör via mob.nätet !?

 3. Tårtan ser fin ut, hoppas den smakade bra! Tack för att ni finns och har gett hopp under de senaste åren. Till skillnad från andra partier som hoppar fram och tillbaka efter opinion och trender. Förr eller senare, tyvärr senare, tycker de som er/oss i SD.

 4. Pettersson, det verkar som att SD inte har bra koll på vilka som arbetar idogt men aningen anonymt för deras sak.
  Har själv aldrig varit medlem av en politisk organisation, dock i folkrika sammanhang startat diskussioner, tror att det ger gott resultat.
  Om man inte är en gruppmänniska så är det svårt att tillhöra en viss grupp.

  Jag väntar fortfarande på SD,s löfte att vara ute bland folket och diskutera………..har väntat mycket mycket länge nu.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: