Kvinna utsatt för grov misshandel och våldtäktsförsök av en flock män i Andersberg


BROTTSLIGHET. Strax före midnatt på onsdagskvällen larmades polisen till Andersberg, Gävle där flera gärningsmän ska ha utsatt en kvinna för grov misshandel och försök till våldtäkt.

Under de senaste timmarna har polisen arbetat med utredningsåtgärder i ärendet.

– Vi fick in det 23.47. En kvinna ska ha blivit utsatt för brott utomhus och det har upprättats en anmälan om grov misshandel och försök till våldtäkt, säger Daniel Ågren, befäl vid polisens regionledningscentral.

Kvinnan har förts till sjukhus med oklart skadeläge.

Polisen är förtegen om ytterligare uppgifter.

– Pettersson ser att Andersberg är som det är på grund av den förda invandringspolitiken…


13 responses to “Kvinna utsatt för grov misshandel och våldtäktsförsök av en flock män i Andersberg

 • ruben

  Att våldta i grupp är inte alls vanligt i västerländska kulturer. Kan beteendet indirekt orsakas av inavel pga. långvarig tradition av kusingiften? Sverige har dåligt skydd mot viss utländskt betingad brottslighet. Så det enda effektiva skyddet är att utvisa alla utländska brottslingar, samt stänga asyl-rätten i Sverige samt stänga ned Migrationsverkets handläggning tills Sverige hämtat sig att övergå i ett naturligare, säkrare demokratiskt samhälle. De får ta sina decennium av klokt målmedvetet arbete.

  Gilla

 • Nisse

  Om nu sossarna inte vill stoppa importen av unga men från Afrika och alla från mellan östern. Varför inte kastrera dom individerna redan vid gränsen..

  Gilla

 • Bengt Saab

  Svenska kvinnor kunde nu börja en helt ny ME TOO kampanj, eller är det rasism att tala om att man blivit misshandlad/våldtagen av utrikesfödda..? Vid dethär laget finns det fler kvinnliga ÄKTA våldsoffer i Sverige än såna som kände sig kränkta 1987 när en skolkompis klämde på rumpan. Diskussionen är härmed öppnad, 1-2-3-GO!

  Gilla

 • Sara från Skåne

  ”…en flock MÄN…” ??? – Nej, Pettersson: en flock DJUR.
  ”Män” våldtar inte. Att våldta en kvinna är ett djuriskt beteende som inte tillhör homo sapiens, möjligtvis neanderthalare eller lägre.

  Gilla

 • jockfall

  Det hjälper föga kvinnor som blivit våldtagna av Stefan Röfvens import av slödder. Domstolarna vågar inte dömda dessa med svenska lagar. Frikända och skadestånd ser vi mer av.

  Gilla

 • gamgubben

  Att utreda gruppvåldtäkter förmodar jag är ett av det svåraste fallen polisen har. Dessutom är det icke svenskar som utför dessa ohyggliga brott, för en riktig svensk är ensam med sin kvinna i dessa intima stunder.
  Men kan någon bindas att ha varit närvarande som aktiv eller åskådare så borde lagen säga minst 5 år, som skall avtjänas i ursprungslandet oavsett om det där omvandlas till avlivning.
  Utan våra kvinnor så går vi under, sedan får de moderna ”rörelserna” säga va fan de vill.

  Gilla

 • Magnus 2

  De här artikeln förklarar varför Svenslarna offras till globalisterna. Allt våld som sker i landet är medvetet importerat.

  http://katerinamagasin.se/darfor-odelaggs-sverige-destruktiv-invandringspolitik-gynnar-overklassen/

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Glöm inte bort att utan kvinnlig rösträtt i Sverige, hade SD troligtvis haft egen majoritet i riksdagen efter valet 2014!

  Gilla

 • Mats

  Bar offret hijab? Jag bara undrar. Enligt PK etablissemanget med Schyman i spetsen, är det muslimska kvinnor i västvärlden som utsätts för hatbrott.

  Gilla

 • age

  ”Öppna ERA hjärtan”! — och vårt Sverige dör!

  Gilla

 • El gringo

  Livstids fängelse och livstids utvisning MÅSTE införas som standard när en grupp angriper en försvarslös kvinna, åldring (eller pojke, man för den delen). Om inte denna påföljd accepteras kan endast dödsstraff komma i fråga. Dessa beteenden kan vara kulturella men också som sagt nedärvda.

  Gilla

 • Jag

  Och dessa f*rb*nn*de gruppvåldtäkter fortsätter och fortsätter!!! Rättsväsendet lägger ingen energi på dessa fall. Dessa brott läggs ned!! Det är lättare att jaga fulla Svenskar i krogkön, en löningshelg, än att försöka gripa dessa MENA-individer!
  Ett långsamt och grymt massmord begås!! Förstör kvinnors liv för evigt!
  Tack sjuklövern, för förräderi mot ert eget land!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: