Stäng

Jävlas regeringen med duktiga människor medan de släpper i de odugliga?

INVANDRING. Trots att regeringen för ett år sedan lovade att se över möjligheten att låta assyrier ansöka om familjeåterförening på den nya svenska ambassaden i Libanon har inget hänt. I stället har regeringen öppnat för ansökan på svenska ambassaden i Sudan, över 250 mil bort, där kötiden just nu är två år.

Eftersom ambassaden i Sudan i dag är den enda som syrier har möjlighet att ta sig till utan visum, har kön där snabbt vuxit och i dag får man vänta i nästan två år för att få en tid på svenska ambassaden i Sudan.

-Pettersson lyssnar på Sveriges Radio om Alaa, som kom till Sverige hösten 2015. Alaa väntar på att få återförenas med sin fyraårige son och man som är kvar i Syrien.

Den som ansökt om familjeåterförening måste göra en intervju på en svensk ambassad. Syrier fick då bara göra intervjuer på svenska ambassader i fem länder men eftersom alla kräver visum för syrier var det väldigt svårt för dem att ta sig dit.

Alaa har på drygt två år lärt sig bra svenska, fått svensk läkarlegitimation och arbete som ST-läkare på Karolinska sjukhuset. 

Läkare behövs i Syrien också men i jämförelse med alla oanställningsbara muslimer som får uppehållstillstånd och får ta hit bidragsberoende anhöriga undrar jag vad Sveriges regering håller på med?

Beror det på att Alaa är kristen assyrier, utbildad och duktig?

Ska det vara så svårt att räkna Alaa som arbetskraftsinvandrare så kan hon för egna pengar köpa flygbiljetter, ta hit familjen och försörja dem.

13 reaktioner på “Jävlas regeringen med duktiga människor medan de släpper i de odugliga?

 1. Islamistiska aktivister inom Migrationsverket har organiserat sig för att närmast stoppa all icke muslimsk invandring. Detta är också en iaktagelse Merit Wager skrivit om och hon har ett utbrett underrättelsenät inom Verket.

  T ex kommer det ”sharia-patruller” inom några dagar till boenden för nyanlända, medan verkets egen handläggarpersonal kan dröja i veckor – ibland månader. Är detta inte märkligt?
  Dessa shariapatruller undersöker vilka ickemuslimer som anlände och pressar dem att konvertera. Icke muslimska kvinnor (och småflickor) pressas sexuellt. Detta innebär också återkommande bråk och inte minst slagsmål. I polisrapporterna stod tidigare ofta att en grupp av icke behöriga personer behövde avvisas under sådana ”kravaller” – d v s shariapatrullen. Syftet med patrullen är även att ”fånga” in muslimerna och tvinga dem in under rätt, oftast närmaste, moskée. Idag rapporteras inga avvisningar längre, men varför? Därmed återgår de nyanlända till att bli kontrollerade av islam igen. Något som väldigt många just flytt från.

  Islamiseringen i Sverige tillåts pågå utan något som helst motstånd. T o m Svenska Kyrkan medverkar i sin egen undergång.

 2. Vi fyller landet med analfabetiska grottmänniskor. Pisa undersökningarna visar på en kurva rätt ner i källarn och framtiden ser inte lovande ut. Hur tänker 87:an? Tänker dom överhuvudtaget på konsekvenser?

 3. Jag antar att samma regler för familjeåterförening gäller duktiga som ”odugliga” och att kön till ambassaden är lika lång för alla.

  1. Precis Mia sen finns det länder som bara släpper in högutbildade, men inte Sverige alla är välkomna pedofiler.pederaster,sexualförbrytare, taffsare,våldtäktsmän. Alla är lika mycket värda i Sverige nja kanske inte svenska pensionärer dom som byggt landet ska straff beskattatas.

 4. Har ni märkt att valrörelsen startat ?
  PK-pressen presenterar nu dagligen små inlägg från ”Arbetarpartiet M”,och deras charlatan den lille skitstroppen Kristersson.I dag har han vänt kappan med fodret utåt,och bannar sina kolleger i 7-klövern/DÖ. Särskilt M`s gosevänner,de röd/gröna aktivisterna MP,kritiserar han nu efter snart fyra års samarbete !
  Sin egen förgångenhet nämner han inte något kring:
  https://nyheteridag.se/wp-content/uploads/2017/09/SR-attacken_kristersson_650.jpg

 5. Vi har en regering, som hela tiden tycks verka mot sunt förnuft.
  Vilket mål och syfte de har med detta, är väl dolt för de flesta ibland undrar jag om de själva vet. Det är ju partiledaren som bestämmer. Han och ingen annan. Men faktum är, att det är vi, det svenska folket, som valt regeringen. Hur kunde det bli så fel? Var det möjligen beroende på, att alltför många trodde på de olika partiernas lögner?
  Det gäller att se upp vid valet 2018. Här kommer många lögner och på andra sätt bedrägligt beteende att uppvisas.

 6. Ja, det själbvklart beror det på Alaa är kristen assyrier, utbildad och duktig.
  I Sverige finns ett förakt för akademisk utbildning och hårt arbete inom avancerade områden.
  Beror säkert på att en majoritet av Sveriges journalister är lågutbildade med ingen eller bara en kort yrkesutbildning, dvs.journalisthögskolan.

 7. Såklart, det beror på det!!! Socialdemokraterna har lärt av Pol Pot, och hans skallsamlingar. Och ni vet ju att: ”Kaka söker maka.” Då vill man inte ha folk hit, som står över dem själva. Man vill ha hit kreatur, som de ju själva är i sina handlingar och tänk. Då trivs man, när förfallet förmeras! Pol Pot är nog en stor förebild för dessa lövenska folkförintare.

 8. Duktiga människor som jobbar och betalar skatt och ej är kriminella ska utvisas medan mördare, våldtäktsmän, rånare, bilbrännare ska vi värna om och behålla här i landet.

   1. Det verkar mera ett önsketänkande, det där med alla(h)s lika värde. De som tar hand om sig och sina, jobbar, betalar skatt osv. har redan tillräckligt eller rentav för mycket ’värde’ medan kriminella och bidragsparasiter behöver hjälp för att komma upp till samma nivå.

    Socialismen strävar ju efter likhet för alla, med andra ord alla ska ha det lika dåligt (med undantag för partitoppen som ska ha det bra såklart eftersom de jobbar för allas lika värde).

Kommentera

%d bloggare gillar detta: