Reinfeldt utreder brotten – men inte sitt eget ansvar


INVANDRING. I juni ska förre statsministern Fredrik Reinfeldt presentera Trygghetskommissionens rapport om en av valets hetaste frågor, brottslighet och otrygghet.

Gruppen är tillsatt av försäkringsbranschen med syftet att motverka vardagsbrottsligheten men Reinfeldt kommer inte att utreda den egna politiken och det egna ansvaret, säger han till SvD, bakom betalvägg så det blir ingen länk.

– Nu är jag ordförande i Trygghetskommissionen. Jag är inte tillsatt för att utvärdera mig, säger han till SvD.

-Pettersson menar att utredningen är fullständigt meningslös. Reinfeldt ska utreda vad som konkret ska göras för att minska brottsligheten, samtidigt säger han att han har lämnat inrikespolitiken och tänker inte ta upp något politiskt.

För i helvete. Brottslighet är politik, en stor del av brotten begås av invandrare, Reinfeldt har ansvar för invandringen, människor begår brott, polisen utreder inte, rättsväsendet straffar inte, det tar för lång tid, politikerna tillsätter utredningar för att slippa ta tag i problemen.

Stäng gränsen till att börja med, utvisa och ni ska se att polisens resurser räcker till de svenska kriminella…


16 responses to “Reinfeldt utreder brotten – men inte sitt eget ansvar

 • Tony

  Tror någon på att Norrmännen hade satt Vidkun Quissling till att
  utreda sina egna smutsiga brott? Nej givetvis inte, men i broderlandet Sverige sätter man den som är ansvarig till all den jävelskap som
  landet lider av till att utreda brott??Vems brott är det han utreder,
  hans egna?? För dom är väl utredda innan, så nu ska han sitta och hösta in miljonbidrag för den förstörelse han åsamkat landet?

  Gillad av 1 person

 • Peter Skoglund

  Egenansvar och insikt om att man kan ha agerat fel.

  Det finns inte med i den stora majoriteten av svenska politikers CV.

  Gilla

 • age

  Jag tappar fullständigt förmågan att tänka kostruktivt när ja läser att den där pajasen, med bevisat dåligt omdöme, ska utföra ett betalt arbete.

  Når en nära vän upptäcktes ha början till Alzheimers drogs körkortet in omedelbart. => Har Reinfelt körkortet kvar?

  Men det var väl politiker som gav honom uppdraget – och inte läkare!

  Gilla

 • Kent

  Pettersson har fel. Det är svårt att stänga gränsen. Agna av det feta betet på kroken.
  Tag bort alla bidrag framförallt barnbidrag så att det inte är lönsamt att avla barn i massor. Utvisa alla som inte har tillstånd att vistas i Sverige samt alla grövre brott ger obligatorisk utvisning.

  Gilla

 • Truthfighter

  Som att tillsätta Akilov, att utreda terrordåd med bil.

  Den främsta djävulen i samhället. Den som har förstört ALLT. ÄR FRÄMSTA ORSAKEN TILL DET!!! Tillsätts att UTREDA det. Hur sjukt är inte det. Som att tillsätta djävulen, om VARFÖR DET BRINNER I HELVETET.

  Har inte dårarna bättre för sig, än att tillsätta, värste massförstöraren av vårt land till att UTREDA DET HELA????? Man får ju ett bryt!!!

  Gilla

 • Lena

  Han som är tillsatt att leda detta är en mycket arrogant person ,nämligen Fredrik R.
  Lyssna på den här intervjun, Fredrik R är mycket obehaglig. De övriga i klippet är sakliga och vet vad de talar om.

  Gilla

  • ruben

   Jaha, Svenskar är enligt F.R. gnälligare och anmäler oftare, därför sticker vi ut i antalet anmälda brott. Jag förstår inte hur F.R. kunde representera ett parti i Riksdagen. Han kan antagligen ställa till med allehanda långsiktiga katastrofer i ett samhälle pga. svårigheter att förstå enkla samband. De enkla sambanden, som BRÅ inte fick lägga ut statistik på helt plötsligt.

   Gilla

 • centurion

  Vad ska det bli härnäst ? Ska SVT själva få påstå att dom är Opartiska ? Ska granskningsnämnden bestå av de anklagades närmaste kompisar ? Visst ja, mardrömmen är ju redan här. Vi lever ju mitt i parodin i detta nu. Hur kunde vi låta detta ske ? Och nu ska vi alltså bli drabbade av ”Fredrik-the-clown” igen, en gång till. Samtidigt som Steffe jönsar runt på sitt håll. ”Kejsarens nya kläder”, i ny tappning.

  Gilla

  • Tony

   Ja det påstår dom, om du läser villkoren i TV licensen, att
   dom är opartiska, ett vanligt företag hade blivit anmälda
   för falsk marknadsföring för länge sedan om dom begått
   sådana överträdelser som SVT begår, men i ett
   socialiststyrt land kan man va hur fräck som helst och
   använda ett public service företag i socialismens tjänst!

   Gilla

 • Mm

  Nu är getabocken satt till trädgårdsmästare

  Gilla

 • Gus

  Rena Kalle Anka, Sverige är en sämre parodi av Orwells 1984.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Man behöver sannerligen inte fråga sig vad som kvalificerar denne brottsling på elitnivå för uppdraget som ordförande i en till intet förpliktande skenkommission, då ifrågavarande nationsfiende uppfyller alla krav för att bedriva missledande informationsverksamhet i globalismens och den nya världsordningens anda.

  Handplockad av etablissemanget som genom att tillsätta Mickel Räv som uppsyningsman över den svenska hönsgården, försäkrat sig om att arbetet kommer att utföras i enlighet med dess givna direktiv och önskemål.
  Löjligt, sade horan när det vek sig!
  Andreas.

  Gillad av 1 person

 • Jhonsson

  Reinfeldt är den, som begått det största brotttet mot vårt land i svensk hostoria. Är det något, som skall utredas, är det den förstörelse av Sverige, som denne man inledde, när han blev svensk statsminister. En förstörelse, som under hans ledning pågick i åtta år. Hur kunde det få lov att hända? Ja, det kan man undra och ändå sitter Löfven, en ny landsförstörare vid rodret. Denne sistnämnde har kunnat fortsätta ödeläggelsen i ytterligare fyre år. Herre Gud, lär sig folk ingenting av tiden som gått?

  Gilla

  • Kurt

   Man kan bara säger otrolig, Svenska folket likna mer och mer en flock får som låter allt detta hända, vi är minst lika kuvad som folk i Nord Korea

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: