Stäng

Trygghet är en förutsättning för ett jämlikt samhälle

INSÄNDARE till Morgan Johansson

Man kan lugnt bespara sig mödan och tiden att läsa dina väl tillrättalagda floskler i din debattartikel i sydsvenskan den 2-2-2018 och naturligtvis så undviker du medvetet att nämna något om vilka det är som ligger bakom det mesta när det gäller den ökande kriminaliteten i det mångkulturella Sverige.

Man kan med en gång hoppa till den sista meningen som är mycket rolig och bevisar att du är en riktig skämtare. Den meningen lyder som följer : ”Tryggheten får aldrig bli ett privilegium för ett fåtal, det är en rättighet för alla”.

Bra Morgan, då vill jag precis som du ha rättigheten att ha minst 2 – 3 SÄPO livvakter som följer mig var jag än går. Jag vill bli hämtad av en SÄPO – bil med åtföljande chaufför och livvakter när jag ska någonstans och detta skall naturligtvis vara helt kostnadsfritt för mig.

Kan jag och andra vanligt dödliga inte få denna förmån som du och andra som rör sig i dina kretsar har så tycker jag att du i jämlikhetens och solidaritetens namn och som ett bevis på alla människors lika värde skall avsäga dig ovanstående tjänster.

Du skall precis som vi icke politiker röra dig utan beskydd och livvakter när du skall någonstans. Du kan ju åka in till Malmö när du är hemma i Lund och ta en kvällspromenad helt på egen hand genom Rosengård, Herrgården eller Seved eller något annat mångkulturellt område som du har varit med om att skapa. Andra lämpliga promenadområden är också Rinkeby, Fittja, och Tensta i Stockholm.

Gå där Morgan på egen hand, om du vågar din satans lille hycklare! Den trygghet som du har är verkligen ett privilegium för ett fåtal. Ett privilegium som så mycket annat av dom privilegier du har och som du har tillskanskat dig utan att du har gjort dig det minsta förtjänt av det.

Man skulle i varje fall kunna begära av dig att du borde avhålla dig från att skriva den sista meningen i respekt för all dom svenskar som har blivit mördade, våldtagna, misshandlade, rånade, bedragna mm av dom mångkulturella vildar som du och ditt parti har släppt in i landet och fortfarande släpper in.

Men du är ju tydligen så korkad att du inte ens begriper det.

Sandor Herold, Malmö

17 reaktioner på “Trygghet är en förutsättning för ett jämlikt samhälle

 1. Morgans svar till Marttinen om att hålla utvisade i försvar till utvisning skett, var ”de vore oproportionellt att sätta så många, barn kvinnor i förvar”. Oproportionellt mot vad? Antalet hittills döda, våldtagna, rånade eller mot antalet som verkligen verkställs till utvisning.
  Mumbojumbo-partiet S har svårigheter det är fullt klart.

 2. Instämmer i allt Sandor skriver, kloka ord från en man med arbets-och livserfarenhet! Morgan är en karriärist utan ryggrad, kort i rocken, såg ut som en tvärhand hög bredvid den nya rikspolischefen.
  JAG VILL TILLÄGA FÖLJANDE: Den nya polisorganisationen är en katastrof för Sveriges befolkning, man centraliserar polismyndigheten och har tom stängt polisstationer där de som bäst behövs, – en tydlig signal till de kriminella gängen att polisen retirerat och att det är fritt fram.
  För mig som etnisk svensk är det en SKRÄMMANDE utveckling, det är en stor skandal, polisen skall finnas där de bäst behövs och skydda de vanliga medborgarna.
  VIKTIGAST på sikt är att S+MP slutar utse skithålsländer till asylländer och att kriminellt drägg kan söka asyl utan pass + ID.
  Tillfälliga uppehållstillstånd.
  Minst 10 år för att bli svensk medborgare och det ska ställas höga krav på egen försörjning + att man kan svenska språket + kriminella skall utvisas för att öka tryggheten för allmänheten!!!

 3. Varför är det så att man skall rösta på M för att dom vill ha mer trygghet i Sverige ( Sverige har aldrig varit så tryggt som nu ), Dom vill ha bättre sjukvård, bättre skolor och höjd välfärd.Allt detta vill samtliga partier ha, men det är bara SD som har fel i att dom vill ha detta.
  Ändå är det SD:s politik som 7-klövern har tagit till sig och lögnaktigt kallar sin egen. När SD sa att invandringen är för stor då blev dom plötsligt nazister och livsfarliga. När 7-klövern säger exakt samma sak så är dom kloka och förståndiga Fy fan vilka knäppskallar samtliga anhängare till 7-klövern är. Det värsta är att dom inte har förstånd att skämmas över att dom förstört Sverige totalt..

 4. Morgan, din hycklande politruk, du kan säga det till de anhöriga som skall leva med att deras gammelfar-mormor blev ihjälslagen och nerstucken av en 21 årig afghan djävul, när hon skulle slänga sopor. Lev med det du, din politiker hycklare. Trygghet för politikerfrälset, ja på min bekostnad och alla dessa etniska svenskars offer som utsatts av er humanistiska iver att försämra Sverige och släppa in världens drägg. Vi får inte ens bära vapen, det börjar bli dags nu

  1. Apropå vapen så uppmanar jag samtliga Svenskar att inte lämna in sina vapen. Det är nämligen så att det finns inte en enda kriminell som kommer att lämna ifrån sig sina vapen. Behåll era vapen eller begär vad vapnet kostade i inköp i ersättning med eller utan kvitto.

 5. Här är något för feministregeringens justitie- och inrikesminister Morgan Johansson (S) att ta del av när han i full trygghet och ohotad med alla Säpo-godkända säkerhetsarrangemang omkring sig har förmånen att obehindrat kunna röra sig i det svenska otrygga samhället.

  Kvinnor i Europa har fått nog av våldet mot kvinnor som kan kopplas till migranter.

  [youtube https://www.youtube.com/watch?v=RJxU8iiyOS0&w=560&h=315%5D

  Ebba, som nämns av kvinnorna i videon ovan (och också i texten nedan) är 11-åriga Ebba Åkerlund, som dödades vid terroristattacken på Drottninggatan i Stockholm fredagen den 7 april 2017.

  Reportagetext nedan från INFOWARS.com om den nybildade gruppen ”120 Dezibels.com” som bl a tagit fram och publicerat videon ovan. Detta för att lyfta fram det ökande våldet mot kvinnor som en direkt följd av massimmigrationen till Europa.

  Delcitat

  The group, which calls itself 120 Decibels after the frequency of rape alarms, launched a video this week in which several members list the names of recent victims of violence committed by asylum seekers.

  The women in the video reference the recent case of a young girl called Mia, who was stabbed to death by her former asylum seeker boyfriend in the German city of Kandel, as well as Maria Ladenburger, who was raped and killed allegedly by migrant who lied about being underage, and 11-year-old Ebba Akerlund, who was torn in half after being struck by a lorry during the Stockholm terror attack last year.

  “They could be me and I could be them,” the women go on to say.”The offenders are everywhere. While jogging in the park, when we come home after work, while we wait for the bus, we are not secure because you are not securing us.”

  Slut delcitat

  Reportage på engelska nedan om den mördade Ebba Åkerlund:

  http://www.breitbart.com/london/2017/04/12/parents-11-year-old-girl-killed-sweden-truck-attack-speak/

  1. Tillägg:

   Den tyska kampanjgruppen i videon ovan kan återfinnas på fler olika plattformar under olika benämningar ute på internet. Här ett par exempel utöver YouTube-kanalen i min kommentar ovan:

   Twitter:

   https://twitter.com/120dezibel

   Hemsida:

   http://www.120db.info/

   Det lär finnas fler länkar. Jag postar mer info när jag hittar några ytterligare.

  2. Mycket bra film av riktiga kvinnor som berättar hur de upplever den verklighet politikerpatrasket skapet med ”öppna gränser” och ”öppna hjärtan”!
   De säger det s.k. falska ”feminister” vägrar säga!

 6. Det var frågestund i går i riksdagen.
  Adam Marttinen tog upp åtalet mot terroristen Rakhmat Akilov.

  Akilov var en av många illegala invandrare och hade utöver att noteras av SÄPO fått två avslag på sin asylansökan och uppmanades i slutet av 2016 att lämna Sverige.

  Frågan Marttinen ställer till Morgan Johansson är varför regeringen fortsätter att göra det möjligt för utlänningar att undgå utvisningsbeslut när ett enda misstag kan leda till så förödande konsekvenser.

  Lyssna på vad ”lille” Morgan svarar Adam Marttinen.

  https://samnytt.se/med-sds-politik-hade-akilov-satts-i-forvar-tills-utvisningen-kunde-genomforas/

 7. Om jag måste välja, enten åka till Syrien eller åka til Sverige, då åker jag til Syrien. Der är det säkert, för alla dom syriske folken är i Sverige. Inte fan om jag åker till det farligaste landet i norden. Sverige – Norges Mexico.

 8. Ja denne lille floskelmaskin tror uppenbarligen att Svenska folket
  är dumma i huvudet, att dom inte begriper att allt han säger är för
  att försvara det idiotsystem som han tillsammans med sju klövern
  är skyldiga till`Hade han åtminstone haft vett att hålla käften stängd
  över deras bedrifter , men inte ens det begriper han.
  Svensken är förvisso en saktmodig figur, men när väl vreden tar överhand kan det gå riktigt illa för Ingenjörerna till detta vanvett.

  Är det något lille Morgan borde göra, är det att be alla efterlevande till dem som fallit offer för deras vansinnespolitik, det hade varit bättre än att skryta i Asyl Svenskan över dina bedrifter!

 9. Utmärkt beskrivning av tillståndet i dårhuset Sverige!
  Jag är absolut övertygad om att ”Lille Målgan” inte vågar sig på att promenera ensam någonstans i Sverige.
  Ett Sverige som ”Lille Målgan” & Co. har skapat genom decennier av oförtrutet arbete, hoppla 7 – klövern!

  1. Väldigt många livvakter blir det om alla i detta land ska ha minst 2 – 3 livvakter så att alla kan känna samma trygghet.
   Sandor Herold strör tydligen ut fler floskler än vad Morgan Johansson gör.

   Jag kom att tänka på Kent Ekerroths livvakter som han har med sig på sina krogrundor. Undrar om han har dem kvar.

   1. Ja jag trodde hon jobbade för högvarv i partihögkvarteret
    fram till valet nu för att hålla floskelfabriken igång?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: