Stäng

Özz Nujen är en fin man…

INVANDRING. Özz Nujen är en fin man, han är nationalist och tycker att alla folk ska har rätt till ett eget land. I varje fall kurderna, de ska ha rätt till sitt Kurdistan, svenskar och andra européer är det däremot inte så noga med för de är rasister om de inte vill bli berikade av bland annat kurder. 

Özz Nujen är en fin man som har en fin familj, de tycker inte att de behöver betala lika mycket skatt som svennarna för att de är så fina. Det kallas jizya och innebär att ”otrogna” betalar extra skatt till de fina människorna.

Özz Nujens familj som driver flyktingboende och bland annat består av en så kallad asyladvokat och en politiskt korrekt så kallad komiker, är en av PK-pressen gullgossar. Det är en familj med absolut rätt värdegrund.

Özz Nujen är en fin man. Akilov har skickat stora summor utomlands och då inte bara till sin familj. Özz Nujen har nog koll så hans familj inte finansierat terrorism.

-Pettersson antar att det är det där med rätt värdegrund som gör att familjen Nujen inte utsatts för tidernas drev just nu. Tänk er om Kent Ekeroth, Martin Timell eller Mona Sahlin hade betalat en illegal invandrare, som fått avslag på sin asylansökan, efter överklagan, redan 2014, med svarta pengar för renovering av en gård på Gotland.

85.000 kronor svart fick Rakhmat Akilov av familjen Nûjen. Med dessa svarta pengar fick den blivande IS-terroristen möjlighet att stanna kvar i landet och sedan utföra det värsta terrordådet i Sveriges historia.

Och hela Sveriges enade journalistkår nöjer sig med att Özz Nûjen rycker på axlarna och säger ”Jag vet ingenting”???

Hur tror ni den enade opartiska och korrekta pressen hanterat detta om det inte varit en ”fridlyst person, invandrare och muslim” från den goda sidan…

Men, Özz Nujen är en fin man, en nationalsocialist som tycker att kurderna har rätt till ett eget land och att svenskarna ska betala med sitt land…

Om Özz Nujen på bloggen…

15 reaktioner på “Özz Nujen är en fin man…

 1. Läste hans fjantiga påhopp på en DN-journalist i slutet av en intervju, där han menar att journalisten, ifall denne begår ett terrorbrott, så har Nujen inte med det att göra, bara för att de pratat i telefon flera år tidigare.

  Han är ju störd rejält, hur uttrycker han sig? På sig själv känner man andra! Han är lägre än lägst, den ynkliga typen. Driver rörelser, men struntar i driften. Vad är det för verksamhet hans klan bedriver egentligen? Ingen av dem vet hur något fungerar, allt verkar flyta runt, pengar, ansvarsfördelning och anställningar.

  Om inte Skatteverket granskar deras ljusskygga verksamhet är det en praktskandal! Polisen borde granska och sedan borde de bli lagförda för stöd till terrorism.

 2. Angry Foreigner berätta om när bergsturken Özz Nüjen åkte buss i Stockholm och pratade kurdiska högt i telefon med sin mamma. En medpassagerare (en svensk kvinna) blev mycket irriterad och sa …

  ”Det här är Sverige och här pratar vi svenska!”

  Se och lyssna gärna på videon nedan så får ni veta hur den lilla kurdisk-svenska ”konflikten” eskalerade …

  [youtube https://www.youtube.com/watch?v=wuGZs6BEUjk&w=560&h=315%5D

  1. Han klär av sig i än det ena sammanhanget efter det andra. Han är så smaklös att det vänder sig i magen på en. Hans hela kropp utstrålar hat och något jag knappt vågar sätta ord på, men det är inget gott i det.

 3. Ja, ränderna går aldrig ur sägs det och koranen säger att en muslim som sviker islam och koranen ska dödas av andra muslimer.
  D.v.s. en muslim är alltid muslim!
  D.v.s. en muslim är alltid vår fiende – enligt koranen!
  D.v.s. en muslim har alltid till uppgift att stjäla vårt land!
  D.v.s; islam ska ta över världen, inte delar av den, utan hela!
  – och om så behövs – med våld!
  D.v.s. Özz sponsrade Akilov till en del av ”övertagandet” av Sverige!
  D.v.s. Özz fullföljde koranens uppdrag!

  Sekten är som kvickrot i gräsmattan – det syns bara lite av den!
  Det mesta av sekten atbetar i det fördolda – under-jordiskt,
  eller snarare, i stridsledningscentralerna/moskéerna.
  SÄPO inspekterar väl inte moskéerna regelbundet?
  SÄPO har väl inte alla oidentifierade ISIS-soldater/”ensamkommande
  flyktingbarn” identifierade och registrerade.
  SÄPO har väl inte alla falska identiteter registrerade?
  ”sekten” är större än SÄPO!
  ”sekten” är mäktigare än SÄPO!

  Hoppas att nya Rikspolischefen låter alla våra hjältar, poliserna,
  vara poliser och stötta dem i deras obeskrivligt värdefulla ambition,
  att hjälpa andra!
  Hoppas att alla förstår vilket värde varje polis är för oss och vårt land!
  Hoppas att alla ger en polis ett ”tack” på något trevligt sätt!
  T.ex. ett ord, ett leende, en bugning eller t.o.m. en liten blomma från vägkanten. (det lilla har ett stort symbolvärde!)

  Våra hjältar, våra poliser måste få veta att vi uppskattar dem!
  //age

 4. Hela familjen Nujen så är de fina kålsupare allihopa.
  Systern är asyladvodkat och hennes man driver flyktingboende.
  Lillebror Özz gör karriär på sina skämt.
  Samt billig arbetskraft.

  Ann Heberlein på Twitter:

  Nujenhärvan belyser de ekonomiska intressen som finns av stor invandring: syster Nujen drar in cash som asyladvokat, hennes man driver flyktingboenden och lillebror Özz har gjort karriär på invandrarvänliga skämt. Billig arbetskraft har the Nujens funnit i papperslösa.

  https://mobile.twitter.com/AnnHHeberlein?max_id=959045339234881535

 5. Terrorist som terrorist.
  Sverige Turkiet Uzbekistan Syrien Somalia.
  5 länder som odlar terrorister.

 6. Mona Sahlin?
  Hon om någon har ju den önskvärda värdegrund man önska ympa in i samtliga svenskar och i synnerhet svenska barn och ungdomar.
  Men visst, det handlar om värdegrund men också en annan sak som är ett väldigt tungt skäl.

 7. Hur var det nu igen det stod i den gamla läseboken? Jo just de….
  Zebran är ett randig djur
  ränderna går aldrig ur.

  Man lärde sig mycket i den gamla skolan.

 8. Ja, nog är han fin, Özz. Det är alltid ofint att definiera sig själv, som obeskrivligt snäll, cool, rolig och tuff. Då underlättar det om alla inom samma vänsterkrets hjälper till, spelar samma spel. Det är extra pikant att Özz livnär sig i stor del på humor, ett ämne som är extremt känsligt i vänsterkretsar. Den största synden är att på ett humoristiskt vis rikta udden på de själva, det anses som extremt prokovativt. Överlöpare som sviker idealen, om så bara på skämt, bestraffas hårt. Trångsynthet, tunnelseende och snarstuckenhet däremot, belönas förevigt. Hörde jag demokrati och yttrandefrihet? Ett solklart skämt!

 9. Här har vi ett bra exempel på ögontjänare.
  Mer dryg och tillgjord fjant får man leta efter.
  En soran Ismail kopia kan man säga.
  Han säger vi svenskar, har ni hört nått så jävla dumt.
  Finns inte nått svenskt i den fjanten.
  Kan vi inte hjälpas åt att glömma bort den fjanten.
  Liksom vi gjort med våldtäktsmannen soran Ismail.
  Nej, arbetsgivare till terrorister bör utvisas omedelbart.

 10. De suckers som betalat för att se denne man uppträda och som inte känner sig illa till mods nu måste vara helt hjärntvättade. Jag hoppas verkligen att detta är slutet på hans karriär. Skattesmitandet i sig kanske han klarat men kopplingen till Akilov gör det rätt svårt att blunda för. Naturligtvis kommer han ha ett följe vänstervridna puckon och kollegor som försvarar honom men kommer folk i gemen att vilja betala pengar för att titta på denne bluff? Det hoppas jag sannerligen inte.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: