Stäng

Har terroristen Rakhmat Akilov arbetat svart åt Özz Nujen?

INVANDRING. Medierna är i dagarna fyllda av åtalet mot den man som erkänd terrordådet på Drottninggatan i Stockholm den 7 april 2017. Men allt står inte med.

 • Rakhmat Akilov, 39, är muslim och uzbekisk medborgare, men hur länge han bott i Sverige är oklart.
 • Akilov ansökte om uppehållstillstånd i Sverige 2014, men fick avslag, även efter en överklagan. Han skulle utvisas ur Sverige, och i februari 2017 överlämnades utvisningsärendet till polisen. Då Akilov inte fanns på den adress där han var skriven kunde han inte omhändertas.
 • På Akilovs Facebooksida har han bland annat laddat upp propagandafilmer för IS. Han har också gillat en bild på blodiga människor, tagen sekunderna efter explosionen vid Boston Maraton den 15 april 2013.
 • Rakhmat Akilov ska ha sagt i förhör att han är muslim och tillhör terrorsekten IS. Enligt 39-åringen ska ”ordern” om attentatet på Drottninggatan ha kommit från direkt från terrorgruppen i Syrien: ”Bombningarna i Syrien måste upphöra”. 
 • Akilov har i förhören erkänt att han kört på otrogna. Han har erkänt sig skyldig till terrorbrott.
 • Rakhmat Akilov bodde inte på den adress där han var skriven.
 • Akilov fanns i Säpos underrättelseregister.
 • Efter attacken på Drottninggatan flydde Rakhmat Akilov genom att först springa ner i tunnelbanan och sedan ta tåget norrut.
 • Rakhmat Akilov greps i Märsta.

Om Rakhmat Akilov på bloggen…

Om Özz Nujen på bloggen…

Nu till rubriken. Vad gjorde den arbetslöse Akilov på Gotland 2015?

Enligt förundersökningen hade Akilov ej någon anställning under 2015. Ändå ar han fått betydande belopp av den kurdiske nationalisten Özz Nuijen och hans syster. Har de betalat honom svart?

Twitter

-Pettersson undrar varför inte detta nämns i PK-media? Fast jag tror inte för en sekund att Özz Nujen med syster medvetet hjälpe en terrorister eller stödjer islamister, men Özz är kurdisk nationalist och motborgare…

UPPDATERAT: Özz fattar givetvis inget…

Screenshot_20180131-130257.jpg

53 reaktioner på “Har terroristen Rakhmat Akilov arbetat svart åt Özz Nujen?

 1. Det ligger i generna. Man kommer till Sverige ansluter sig till sina likasinnades kriminella fusk och parallellsamhälle. Man har alla välfärdsförmåner, men vill inte bidra ett öre till dem.

 2. Har han någon som helst umgänge med sin familj. så vet han exakt vilka pengar som utbetalats och till vem. Allt annat är bullshit.

 3. Özz Nujen erkänner:
  Jag fattar ingenting.

  En insikt vars kärna spänner över hela hans existens. Han fattar verkligen ingenting.

  Ingen rök utan eld.

  1. Det är inte så svårt att tänka sig Özz göra ett standupskämt om någon politiker eller annan offentlig person som påkommen med fingrarna i syltburken och yttrat ”jag hade ingen aaaaning”…. Surt sa räven.

   Fast intressantast av allt är inte svartpengarna i sig utan det faktum att Akilov ganska snabbt får svartjobb åt familjen Nujen på Gotland efter att ha anlänt Sverige och att Özz syster är asyladvokat. Är det hon som kommit i kontakt med honom och förmedlat svartjobb via sitt yrke? Är det vanligt att asyladvokater gör sån’t? Vilka kontakter förekommer egentligen i de här sammanhangen. Akilov verkar ju kuskat runt lite hit och dit i Europa. Var det kanske till och med så att han fick svartjobb förmedlat redan innan han åkte hit? Det är mycket skit man får på köpet med slapphänt immigrationspolitik.

 4. I tidningen helagotland vet som vanligt Nujen ingenting, han skyller på svågern. Kan inte han o andra kurder göra svenskarna en tjänst, vi har gjort dom så många . Åk hem för djäveln, om någon vet vad vi har för nytta av detta gäng. Speak up

 5. Den förlorade länken med det getingstingiga namnet Özzzzzzz återfunnen.

  Kurd i stan
  Dra åt Kurdistan

 6. Det sexuella motivet
  bakom den muhammedanska terroristen Akilof’s dåd mörkas av makt- och medieetablissemanget.

  Akilof hade som mål att dö martyrdöden i samband med terrordådet på Drottninggatan. Martyrer kommer, enlig muhammedanismen, till Allahs paradis och blir belönade med 72 oskulder (barn).
  Detta viktiga motiv bakom terrordådet nämns aldrig eller tas upp vare sig av media eller ansvariga polis- och åklagarmyndigheter.

  Varför?!

  1. Det har förundrat mig länge, Enligt deras efterblivna religion är ju USA det värsta som finns i Världen, men ändå ser man nästan bara märkeskläder från USA på alla unga Muslimer?? Varför går dom inte klädda i Nattasärk och pyjamas som sina äldre föregångare?

   1. Det har jag också sett och tänkt på! De vill så gärna ha materiel från USA – Iphone, Ipad, bär märkeskläder från USA – samtidigt som de ”hatar” USA. Dessa ”hudingar” är vildar, obildbara

 7. Fullständigt underbart! Äntligen, äntligen får den vidriga människan något som förhoppningsvis gör att han biter i gräset. Hans hat mot svenskar är otäckt, det kanske är dags för honom att dra hemåt där han trivs bäst, kurd som han är, enligt egen utsaga. Håller med honom, för svensk är han inte det minsta!

 8. Hade Nujen kommit ut på en gång med vad som hänt, och sitt jag vet ingenting, en variant av, det hade jag ingen aning om. Så hade det varit mer trovärdigt.Polisrapporten har varit färdig flera månader sedan.Nog har expressen vetat om att hans namn florerar i fub:en. Ligga still och hoppas att ingen avslöjar det, har väl varit taktiken.
  Löfven vet heller ingenting, om varken transport haveriet eller troll konton.
  Det börjar vara många som inte har en aning om en hel del. eller brinner det runt knutarna, och förnekelsen är enda möjliga.

 9. Då borde de i rimlighetens namn ha känt igen honom. Dels på övervakningsbilderna. Dels under all medial uppmärksamhet kring honom.

  Det hade varit möjligt för dem att självmant bidra med information till polis och andra inblandade myndigheter.

  En inte vara misstänkt terrorist utan en konstaterad terrorist som orsakat stor skada och död och lidande.

  Varför har de inte trätt fram och berättat om kontakterna själva? Vill de inte hjälpa till att bidra med information kring denna brottsling? Är det deras avsikt att dölja att de vet? Är det etiskt av en advokat?

  Samtidigt som Expressen publicerat bilder och namn på honom har Nujen varit kontrakterad av tidningen och ändå har han inte öppet konstaterat att han och hans anhöriga känner igen honom från annat sammanhang.

  Vad har Expressen att säja till sitt försvar? Nivån på journalistiken?

  Om de inte hade hittat honom så snabbt – hade Nujen då trätt fram och varit behjälpliga med att finna den misstänkte/konstaterade terroristen?

 10. Kommer all info från Katarinas sida om Özz och Hans mördarkompis att spridas till resten av världen?

 11. Nu fungerar katarinas sida. Jag tycker att özz och Hans vidriga familj ska flytta tillbaka till Kurdistan ASAP!

 12. HÄR. Katerina Janouch har skrivit en LÅNG OCH UTTÖMMANDE ARTIKEL om detta i sitt Katerina Magasin. Men – svårigheter att nå artikeln, ”Internal Server Error”. Förmodligen är den utsatt för en attack. Innehållet är antagligen ytterst känsligt då rör berör och angår delar av PK-etablissemanget på ett sätt som inte FÅR KOMMA UT. här är många hundar begravda. Internal Server Error när man försöker läsa artikeln.

  The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

  Please contact the server administrator at webmaster@katerinamagasin.se to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error.

  More information about this error may be available in the server error log.

  Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

  Apache Server at katerinamagasin.se Port 80

  Jag hann läsa artikeln innan den blev oåtkomlig men vad som kom fram i den fick håret att resa sig och det är värre än vad jag trodde det kunde vara i detta land.

  1. Just därför måste allt genomgå den absurdska censuren ”eva”…
   Söker ofta lägga in nyheter på bloggen,som jag hittar i den utländska pressen.Tji får jag oftast,då just vad du skriver kommer upp på skärmen.
   Alternativt att mina rader inte är möjliga att visa i Sverige !!

 13. Önskar vi hade dödsstraff i landet för en sådan som Akilov.
  Han om någon skulle avrättas.

  Sen den där förment roliga Özz, en kurdisk nationalist som häckar i Sverige och vill bekämpa svenska nationalister.
  Dessutom är han odräglig och stor i sin äckliga trut.

 14. Nån som vet hur mycket det skulle kosta att boka in Uzz för ett lustigt uppträdande på Hall?

  Det borde bli lite rabatt eftersom hans polare snart kommer att bo där.

 15. Om en som jobbar inom vården gör en grov tabbe, så kan dom räkna med avsked, men om en hög Sosse med Partibok förstör en hel organisation får han ett nytt krämjobb på grund av partiboken,
  det kommer att bli den fjärde platsen han är Generaldirektör för, och förmodligen kommer det att sluta lika illa här. Skrämmande!

 16. Sen förstår jag inte att folk kan vara så jävla korkade att betala för att se idioten Özz Nyjen, en invandrare som spyr galla över landet som tagit emot honom borde slänga ut honom omgående, i samma veva kan man slänga ut den storkäftadePascalidou.

 17. Rikspolischefen Dan Eliasson avgår!!

  Äntligen, som det brukar sägas!

  Men, vad hjälper det när Ygerman och de andra syltryggarna sitter kvar?

 18. Dan Eliasson har nu saboterat polismyndigheten på ett acceptabelt vis eftersom han förflyttas vidare till att förstöra ännu en. MSB.

  Hoppas personalen har kurage att stoppa detta så som var fallet med Bodströms utnämning.

  Jublet fastnar i halsen när man inser att han just fått chansen att förstöra ännu mer.

  Han borde fått bli ambassadör i Afghanistan.

  Nåväl efter valet är det rimligt att anta att han inte längre kommer att åtnjuta förtroende från sittande regering. För det behövs extrema dumskallar?

 19. Varför bli förvånad? Kusiners kusiner brors systerson dotters farfars fars son osv. Inavel i den islamiska släkten är total och snart är dom alla i Sverige.

  Tröttsamt.

 20. Hur kan någon komma över bankutdrag från någon annans konto på laglig väg? Tycker inte om Özz, men det är far och syster som betalt in summorna, så är han skyldig?
  Hur ska vi kunna ändra på Sverige om vi inte är laglydiga?

   1. Japp å dags att ringa Skatteverket angående svartjobb !!
    En STOR sköntaxering för detta är ett MÅSTE !!!

  1. Om fastigheten är skriven på han och systern är de skyldiga då du som fastighetsägare ska utföra arbetet enligt lagboken. Dessutom är det nonchalant och korkat att betala över kontot. Man använder en bankväxel eller har cash då man betalar ut svart. Det var ointressant vid den tidpunkten att betala svart till byggen då ROT avdragen gjorde att det var bättre att betala vitt! För mig understryker det intelligensnivån på en del människor. Dessutom står dessa människor för det goda och de anser själva att de är fina medborgare och då blir det fel.
   Ska man gå förbi systemet ska man göra det snyggt. Har Akilov varit med på lite stödgalor? De filmade Birro när han åt lunch med några SD are så han förlorade jobbet…

 21. Han är ingen figur som har intresserat mig förrän kanske nu……….vilken skamlös individ och han är garanterat inte den ende, det kommer att bli ännu värre, det är det enda vi vet.
  Samt att vi svenska skattebetalare står för notan, kan det kallas för övergrepp ?

 22. Aftonbladet med deras omtalade värdegrund har svårt att skriva om det.Expressens krönikör som har samröre med terrorist och därtill finansierat hans vistelse. Vad kommer Expressen med deras värdegrund skriva om det. Vilken av dom blir tvungna först att nämna det, med små rubriker, förstås.Vad säger SVT som anlitad Özz i deras tyckar hörnor.
  Har dom alla bidragit till en terrorists uppehälle,därmed indirekt finansierad terrorism .
  Frågorna hopar sig, och men tystnad råder.

 23. Det borde väl skattemyndigheten kolla upp? Har någon kontaktat Dom? Om det är Sant, så skulle det vara kul om den Vänsterextrema PK Feministiska Högernationalistiska Lilla kurden kunde få Sig en läxa.

 24. Nujen ingår enligt bankkontona i den svarta ekonomi som inte betalar skatt men hyllar det bidragssprutande skattesamhället.

  Vem betalar skatt? De summa svenskarna.

 25. STARKT Petterssonsblogg att plocka fram fakta som SVT och politiskt korrekt media mörkar hårt!!!
  S+MP utser skithålsländer till asylländer och gränserna står öppna för allt slödder, de behöver inte ens visa pass och ID för att söka asyl i dårhuset Costa Gratis/FLATHETENS LAND….!!!

  1. Anmäler till SKATTEVERKET imorgon gör mej gott att någon som försöker smita från ALLMÄN SKATT och även ARBETSGIVARAVGIFT kommer att bli utredda !!!

  1. En nåd att stilla bedja om! Vill inte se hans tryne, det vänder sig i magen. Dryg och har en så otäck blick, särskilt när han tycker att han är utmanade och stilig. Vilket han inte är, på någon fläck!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: