Stäng

Polisen i Helsingborg: Vem är denne man?

BROTTSLIGHET. Polisen nordvästra Skåne vill ha hjälp att identifiera denne man. Han misstänks för grovt rån, grovt olaga tvång samt övergrepp i rättssak.

Tisdagen 2 januari mellan klockan 01.00 och 05.30 inträffar ett grovt rån, grovt olaga tvång samt övergrepp i rättssak i en bostad på Planteringen i centrala Helsingborg. Tre män tränger sig in hos målsägaren och tvingar av personen sitt bankkort med tillhörande kod. En av gärningsmännen ger sig av med bankkortet med de övriga två väntar kvar i bostaden.

Personen som lämnade lägenheten har fångats av övervakningskameror när han använde det aktuella bankkortet vid en bankautomat.

Polisen önskar uppgifter om vem denna person är.
När de tre sedan lämnar bostaden så hotar man målsägaren med våld om polisen fick vetskap om händelsen.

Vem är mannen eller har du information om händelsen?

Vem är mannen eller har du information om händelsen?
Kontakta utredare Åke Thorin på 114 14 eller ake.thorin@polisen.se.
Eller Polisens tipstelefon på 114 14 eller www.polisen.se

-Pettersson noterar att polisen då och då efterlyser personer.

Två saker.

 • Det är sällan PK-media hjälper till
 • Personerna på bilderna är väldigt lika

13 reaktioner på “Polisen i Helsingborg: Vem är denne man?

 1. Vem är offret? Måste nästan vara en bedragande sosse eftersom snuten verkar så ivriga att dom går ut opixlat!

 2. Detta förfarande/illvägagångsätt är typiskt arabiskt…Även om det vore till stor hjälp för civilbefolkningen om även offrets ursprung nämndes.Var det inom Orientaliska kretsen,är detta lika normalt som att vi går och handlar.
  Var det mot en av oss de riktade sitt överfall ,ät det den grupp av stackars barn”,som tvingats av hunger fotvandra till Norden.Dessa sistnämnda besökte mig under flera månader på nätter och tidiga morgnar.
  En eller annan gång händer det fortfarande attde besöker Stenbocks dörr.
  Har skrivit det tidigare och upprepar,håll dörren väl låst dygnet om.Öppna först sedan ni förvissat er om,vem som står utanför!

 3. Ser ut som en klassisk samhällsförstörare. Vänstern och Sossarna kallar dom högutbildade pensionsräddare herregud.

 4. Är Reinfeldt, Åsa Målare, Fridolin och Lövén nöjda vårt nya samhälle?
  Reinfeldt passar på tillfället att tacka Rakhmat Akilov för att han valde Sverige.
  Såg på nyheterna i morse att kriminologer säger att hårdare straff är förkastligt.
  Det är inte för brottslingarnas bästa det finns fängelsestraff, det är för att skydda befolkningen mot ytterligare brott.

 5. Stor och rymlig näsa, som passar i ett klimat i vilket blodet och luft behöver kylas för att inte inverka menligt på vävnaden.

  En förödande tillgång i ett kallt klimat där denna värmeväxlingstillgång i stället gör kall luft kallare. Riskerar han astma av att vistas i kallt klimat långa perioder? Vad gör han för att kompensera värmeförlusten? Hur resonerar medicinsk expertis kring detta dilemma för de som försöker trotsa kylan för att njuta av bankomatens lena sötma? Finns det snart tillräcklig statistik för att belysa effekterna?

  Hur påverkas nervsystemet av hypothermi? Får det långvariga effekter? Vilka brister uppvisar en kyld hjärna?

  En fryst hjärna (på död individ) som tinas blir vattnig och rinnande och temperaturen är en kritisk faktor i bevarandet av hjärnhälsan? Vad driver dem att riskera detta? Och i vilken grad är politiker medansvariga i detta experiment med människors liv? Hur påverkar detta framtida sjuktal? Kommer en kylskadad hjärna att producera ett accelererande våldsbeteende?

  Var är forskningen? Finns motsvarande experiment gjorda på djur? Hur klarar en brunbjörn livet på Arktis?

  Det finns många frågor som inte ställs?

  Detta experiment med människor – är det att jämställa med hårt kritiserade historiska händelser – och är det t o m värre?

  Aldrig har människor lockats med fritt vivre för att bosätta sig i ett klimat de saknar optimala förutsättningar för att leva i. Reinfeldts hemmasnickrade syntes kan vara något av det värsta som gjorts mot mänskligheten?

 6. Men är det inte Kalle Pettersson från Arlöv som tar ut kontanter och ger till sin gamla mamma, fattigpensionären Greta, som efter ett helt arbetsliv i offentlig sektor lever på fattigdomsnivå enligt EU-mått?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: