Stäng

De ensamkommande avgör valet redan nu

VALET 2018. ”Min framtidsprognos blir följande. Alla talar om att det kommer att bli en spännande valrörelse. Det tror jag inte. Valet avgörs nu och valrörelsen kommer bara att bekräfta. Om socialdemokraterna inte lyckas övertyga väljarna om att de förstått budskapet om att minska antalet migranter – och se till att tiggarna skickas hem – så kommer de att förlora.”

Stig-Björn Ljunggren, statsvetare och Socialdemokratisk debattör.

– Pettersson undrar om inte Stig-Björn missuppfattat. Det hjälper inte att S snackar  om att stänga dörren och surrar om att börja styra landet. Även Alliansen måste göra något, alternativt måste 87:an börja tänka innan de röstar…

Det duger inte att prata, det har det gjorts i många år. Gränsen måste stängas, den ”ensamkommande”, andra migranter, tiggare, islamister och kriminella ska skickas hem. Det ska dessutom göras i går…

 

16 reaktioner på “De ensamkommande avgör valet redan nu

 1. Lennart Matikainen pratar klarspråk om verkligheten……

  ”Jag mötte en kvinna som arbetar på asylboende.”

 2. ”Organisera eller dö”…………………

  ”LO-förbunden tappade 6 600 medlemmar förra året. Medlemstappet har planat ut, men det är inte bra nog, enligt LO. Organisera eller dö, är det som gäller de kommande åren.

  LO har med undantag av år 2015 tappat medlemmar varje år sedan mitten av 1990-talet. De senaste åren har medlemstappet minskat, men sedan 2000-talets början har LO-förbunden förlorat 30 procent av sina medlemmar.

  Vid årsskiftet var 1 441 895 personer medlemmar i något av LO:s medlemsförbund. Det är 6 597 personer färre än ett år tidigare.”

  https://arbetet.se/2018/01/26/medlemstappet-for-lo-har-planat-ut/

 3. Det som avgör valet är dom röstandes mentala hälsa .
  Tidigare val har dysfunktionella syndrom och ryggrads frånvaro avgjort valresultatet.

 4. För Petterssons läsare har jag genom åren publicerat mycket av det som finns att bekanta sig med,från tyska Politiskt Inkorrekt (PI) .Utvecklingen och våra samhällen på båda sidor Östersjön ter sig likartade.
  Sedan AfD nu tagit c:a 100 platser i Bundesdagen lovordar deras ledarinna detta fria media,och tackade i veckoslutet för allt stöd.Samtidigt sade hon,att just de fria öppna kanalerna var de viktigaste stödet för sanningen,och det tillstånd som råder…..
  Tja en bit av det berömmet,kan även bloggens läsare taga till sig !
  http://www.pi-news.net/2018/01/alice-weidel-alternative-blogs-wie-pi-news-sorgen-fuer-mehr-transparenz/

 5. Mycket prat om att förlora valet som vanligt! Det duger alldeles utmärkt för S och dom andra i sjuklövern att bara snacka! Dumsvensken kommer att gå på propagandan som vanligt!

  1. Ja så som du uppfattar hans rader,var de också tänkta från den röd/gröna sörjan….
   Detta politiska försök att dupera folk är väl genomtänkt.Likt vargen som klädde sig i fårpäls !!
   Sådana fula politiska trix,kommer att överskölja oss fram till valdagen. Låt er bara inte luras av att de sträcker fram en påse söta karameller….

 6. Regeringen ska stänga dörren!! Annars kommer den här båten att sjunka fortare än kvickt. Särskilt nu inför en annalkande lågkonjuktur.

 7. Jag vill dagen till ära, tacka Rakhmat Akilov för att han valde Sverige.
  Inte bara för vad han utförde på Drottninggatan, utan även att vi får försörja honom under hans livstid.
  Advokater och rättegångskostnader bjuder Svenska folket på.
  Akilov har gjort ett bra val.

  1. ”Ingen människa är illegal”

   Denna slogan skulle vara passande att sätta under en bild på Akilov och posta bland de ”jagärhär som ivrigt twittrar detta budskap..

  2. Reinfeldt utlovade att Akilov skulle bidra till våra pensioner, men så blev det inte.
   Istället fick vi sänkt pension och får försörja pensionsräddaren livet ut. Öppna era plånböcker.
   Lita aldrig på Moderaterna.

 8. SVT Opinion manipulerar sanningen för att svärta ner Staffanstorps M för något som S-Malmö gör.
  —————————————-

  Varför bjöd man in Hillevi Larsson riksdagsledamot för Socialdemokraterna i Malmö att debattera Staffanstorps kommuns mottagande av nyanlända, samtidigt som man medvetet inte nämnde att Malmö Stad, som leds av Socialdemokraterna, låg bakom placeringen i fråga?

  Råder det någon politisk linje på SVT Opinion Live, som gör att man svartmålar en moderatledd kommun för placeringar som en socialdemokratiskt ledd kommun gör?

  https://www.facebook.com/christian.sonesson/posts/10155555918682098

Kommentera

%d bloggare gillar detta: