Stäng

Bilden av Sverige från Katerina Janouch

Från Katerina Janouch

Äntligen är jag klar med min självbiografiska bok ”Bilden av Sverige” som kommer 28/2 och som nu går att förhandsboka på nätbokhandeln! Som jag har jobbat, det har varit ett himla slit. Nu ser den världens ljus och den är förstås en käftsmäll till det förljugna etablissemanget. Alla namn är med och jag berättar precis hur det var när mitt liv vändes upp och ner efter den tjeckiska intervjun i januari 2017…


Men jag behöver er hjälp. Jag gissar att bokhandeln kanske inte kommer att ta in några jätteordrar, för min bok vill man ju inte så gärna kännas vid… jag har inte heller pengar att göra någon reklam- eller PR-kampanj för. Så det får bli gerillamarknadsföring i sociala medier. Om ni alla förhandsbokar boken på nätet, så finns det god chans att den hamnar på topplistorna… det skulle vara så fantastiskt! Och då kanske bokhandlarna också tar in den. Och bibblorna! Jag skulle också bli jätteglad om ni gick till era lokala bokhandlar och bibblor och frågade efter min bok… helt enkelt, prata om den, sprid länken, boka, köp den till era vänner (kanske de som är pk behöver läsa den allra mest). Boken kommer 28 februari och jag tackar er, alla mina kära läsare. Välkommen ombord på min personliga Sverigeresa!

Drev som ödelägger och förstör. Intriger, skvaller och vänner som sviker. Smutskastning och rena lögner i ett allt hätskare debattklimat. Sammandrabbningar med nätaktivister och våldsamma strider i sociala medier. Aktörer som hungrar efter makt och skrupelfria karriärister som är beredda att sälja ut sin heder för att plocka en politisk poäng. En fantasieggande thriller från filmskaparna i Hollywood? Inte alls. Bara konsekvenserna av en till synes harmlös tjeckisk tv-intervju, där författaren Katerina Janouch den 9 januari 2017 gav sin bild av Sverige. Det som följde saknar motstycke i svensk mediehistoria.Debatten som uppstod ruckade Åsiktskorridoren och fick självaste statsministern Stefan Löfven att ta avstånd. Det här är berättelsen om vad som hände sen under året som följde.

”Jag hade begått kardinalsynden att måla upp en mörk bild av den humanitära stormakten och för det fick jag betala ett högt pris. Många undrar om det är värt det? På det blir svaret ett tveklöst ja. Blotta tanken på att leva i lögn ger mig panik. Jag förstår inte hur man står ut med att hålla tyst när man ser att samhället håller på att gå sönder. Jag försöker förändra genom att säga ifrån och påtala de problem jag ser. Att ljuga gör bara allting värre. Det är våra politiker och det trasiga Sverige ett levande bevis på.”

Mer info på Bokus…

12 reaktioner på “Bilden av Sverige från Katerina Janouch

 1. https://www.bz-berlin.de/data/uploads/2018/01/tauben_1517249458-1024×576.jpg
  Bilden ovan,är på en av de personer jag under mina år i Berlin retade mig över.En av de dessa ”godhjärtade” som på offentliga platser står och matar de flygande råttorna (duvor) .
  Fågelskit och gamla brödkanter,var man än råkade trampa i parker,grönområden och inte minst på trottoarerna. Nu får denna ”fågelvänliga” stå inför skranket,sedan hon nekat betala 800:- kronor i böter för sin hobby,att kasta matavfall på offentlig plats.
  Kan även ta gift på,att hon tillhör dem som röstar röd/grönt !!

  1. Förlåt om ni anser min kommentar kom in under fel rubrik.Orsaken var att ”damen” på bilden i BZ,tycks ha stora likheter med de personer,som Katarina Janouch beskriver i sin kommande bok.
   Har själv inte besökt stadens bibliotek sedan det besattes av utrikes främmande väsen.Nu blir det åter dags,för att be dem köpa hem denna historik över Sverige (Absurdien)

 2. Bokad
  Länk skickad till mina vänner
  Idag ska jag besöka närmaste bibliotek och be dom beställa in den.
  Ska passa på att fråga om Milo Yiannopoulos bok ”Dangerous”
  Satt upp den som present till kommande vänners födelsedagar.

  Kan jag så kan DU:)

Kommentera

%d bloggare gillar detta: