Man allvarligt knivskuren vid rån mot Hyresgästföreningen


BROTTSLIGHET. 14:36, Rån, försök, Malmö. Man skadad vid eventuellt rån, centrum.

En medelålders man skadas, eventuellt med kniv, vid vad som misstänks vara ett rån på Fersens väg. Mannen förs med ambulans till sjukhus dit också polis skickas för förhör.

På platsen jobbar flera polispatruller med att reda ut vad som hänt bland annat med hjälp av vittnesförhör. Händelsen ska ha inträffat inomhus.

Uppdatering: En ensam gärningsman ska ha försökt råna en förening på platsen genom att hota med kniv. Tilltaget misslyckas och i samband med att gärningsmannen ska lämna lokalen blir en anställd knivskuren. Poliser som anländer till platsen strax därefter påbörjar vård av den skadade i väntan på ambulans. Platsen spärras av i väntan på teknisk undersökning.

Uppdatering kl. 16.40: Mannen som skadades i samband med rånförsöket är i 50-årsåldern. Han har skärskador som betraktas som allvarliga. De först anländande poliserna stoppade en kraftig blödning hos mannen med hjälp av en så kallad tourniquet, ett sjukvårdshjälpmedel som fungerar som ett avsnörande förband.

Polisen har i nuläget ingen misstänkt i ärendet. Kriminaltekniker är rekvirerade till brottsplatsen. Det finns i nuläget ingen preciserad brottsrubricering.

Polisen

-Pettersson konstaterar att rånaren var på rätt spår för att komma över de riktigt stora pengarna.

Föreningen han försökte råna var nämligen Hyresgästföreningen, och rånaren är inte dummare än att han fattar att det är sossarna som sitter på stålarna i Sverige…


4 responses to “Man allvarligt knivskuren vid rån mot Hyresgästföreningen

 • Kurt Kodstedt

  ”Öppna gränser” säger Stefan Löven; ”Öppna hjärtan” säger Fredrik Reinfeldt; ”Europa måste ta emot Allah” säger EU-kommisionären Cecilia Malmström i Bryssel; ”Det är så synd om dem”, rapporterar SVT tre gånger i veckan…..”Jemen blir nästa skithålsland med asylrätt till Costa Gratis” propagerar sossarnas SVT….
  ”Sverige är så tråkigt och har bara midsommar och sådant töntigt” säger Mona Muslim….”De har mycket mer ”spännande” kulturer….”
  BESTÄLLT säger 87:an!

  Gilla

  • Kurt Kodstedt

   Vi ska göra kaos med judarna säger muslimerna i Malmö….Därefter kommer minoriteten svenskar i Malmö – EN STAD SKAPAD AV SOCIALDEMOKRATERNA!
   VAKNA SVERIGE!
   STÄNG GRÄNSEN!!

   Gilla

 • Jhonsson

  Inget signalement!? Man får då förmoda att alla som fanns på hyresgästföreningen var både döva och blinda.

  Gilla

  • Joy

   Lojala snarare, med de som är vår framtid. De är stormförtjusta inom Hgf i bostadspolitiken, där bostäder går till massinvandringen. Den som inte gillar det ska inte ens få vara medlem, tycker de!

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: