”Svenskarna ansvariga för mohammedanernas judehat”


Yehuda Bauer i intervju med SVT:

”Här finns ett verkligt problem. Om migrationen leder till ökad islamofobi i lokalbefolkningen, alltså hat mot muslimer, blir det en grogrund för antisemitism. För när det finns hat mot muslimer blir motreaktionen att hata tillbaka. Och eftersom judar är måltavla för radikal islam, så får man ett eko av det. Vad som behövs är att bekämpa både islamofobi och antisemitism samtidigt, säger Yehuda Bauer i Agenda.”

Läs mer här:

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/93-arige-professorn-attacker-mot-judar-ar-attacker-pa-hela-samhallet


13 responses to “”Svenskarna ansvariga för mohammedanernas judehat”

 • Norbert H

  Finns en enkel och effektiv lösning detta, nämligen att vardera grupp lämnar Sverige och åker hem till Mellanöstern och löser sina tvister.
  Lämnar oss ifred alltså, det vore trevligt.

  Gilla

 • Norbert H

  Jaha, och vilka tror ni svenska politiker och journalister samt andra politiskt korrekta svenskar kommer att lyssna och tro på?
  Bauer eller oss?
  Gissa!

  Gilla

 • eva

  Väldigt krystad förklaring! Ett sätt att resonera med avsikt att förvilla.

  Gilla

 • Kattsand

  Allt är vårt fel. Man gör islampropaganda/anti-islamofobipropaganda av allt numera.

  Gilla

 • Erik Bergman

  Om det beror på svenskars påstådda ”islamofobi” att muslimer i Sverige hatar judar, så varför hatar muslimer i Mellanöstern judar? Beror det på att judarna i Israel är ”islamofober?

  Gilla

 • Per Andersson

  Det finns en gemensam nämnare för judar och muslimer!

  Gilla

 • Argus

  ”Radikal islam skiljer sig från vanlig islam.”

  ”Radikal islam är våldsamt antisemitisk och upprepar nazisterna ideologi.”

  David Wood med flera har visat att det bara finns ett islam. De så kallade moderata muslimerna lever helt enkelt inte efter koranen.

  Araber är också semiter, det vill säga enligt legenden avkomlingar till Noas son Sem. Semiter betecknar lingvistiskt en språkfamilj från Mellanöstern. Det rätta uttrycket bör därför vara antijudisk eller antizionistisk om en viss judisk ideologi avses. Dessutom hade islamisterna ett 1400-årigt försprång på nazisterna och inte tvärtom.

  ”Om migrationen leder till ökad islamofobi i lokalbefolkningen, alltså hat mot muslimer, blir det en grogrund för antisemitism.”

  Fobi är en stark upplevelse av rädsla eller äckelkänsla, inte hat. Misstänksamheten mot islam är befogad och att människor känner sig äcklade inför islam kan inte heller påstås vara obefogat. Dock är påståendet att islamiseringen väcker antisemitism korrekt eftersom arabiska, koranens språk, är det största semitiska språket.

  Yehuda Bauer synes vara lika mycket ”historiker” som Arnstad eller Harrison. Att det sändes i Agenda är betecknande då han verkar vara agendasättande.

  Gilla

 • centurion

  Är det inte fantastiskt att lilla Sverige kan ha en sån inverkan på något som metodiskt och målmedvetet har utövats under 1400 års tid. Nämligen slakten av de otrogna. Muhammed har alltid hatat judar och kristna, oavsett hur vi agerar.

  Gilla

 • Fjodor

  Muslimerna hatade judarna redan innan de kom till Sverige.
  Svenskarna hatae inte muslimer innan de kom till Sverige.

  Slutsats. Det är svenskarnas fel att muslimer hatar judar. Det är synd om muslimerna för de är förståndshandikappade och kan inte ta ansvar för sina handlingar.

  Gilla

 • Roland Salomonsson

  Urbota idiotisk ”argumentering”.
  Överallt där islam möter kraftigt motstånd, drar man sig tillbaka. Viker man sig det minsta, så kommer alltid nya krav och militanta nya attacker. Helt enligt den politiska ideologins koncept.
  Läs Koranen m fl och förstå!

  Gilla

 • Ove-Britt Henson

  Bara en blind höna som inte fattar deras agenda.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: