Om inte ”Tafsa inte” armbandet hjälper

Svea Rikes Rikspolischef lanserade ju det mycket berömda ”Tafsa inta armbandet” , vilket gjorde honom o Svensk Polis till åtlöje .

Från Tyskland kommer nu en ytterligare avvisningsåtgärd, om man till exempel har glömt att sätta på sig armbandet. Det kan ju också vara så att de invandrade pensionsräddande. raketforskarna och hjärnkirurgerna inte är läskunniga.

 

13 thoughts on “Om inte ”Tafsa inte” armbandet hjälper

 1. Ytterliggare tusentals skattekronor som slösades bort till ingen nytta. Det är lätt att skära breda remmar av andras läder.

 2. Ja, det där med armbandet var ju onödigt. Dan Eliasson och poliskåren var ju redan innan dess till,ett åtlöje.

 3. Notera gärna symptomen, men framför allt, angrip källan till problemet. Det hjälper inte att käka plåster vid magsår. Åtgärda grundproblemet ! Hörselskydd är nog bra i bullriga miljöer, men försök, i första hand, åtgärda grundproblemet ! Våldtäkts-skydd kan ju synas vara innovativt, men det funkar, garanterat inte, i längden. Avlägsna / avsnoppa orsaken till besvären. Ut med dom ! Det var väl inte så svårt ?

 4. Polisen i samarbete med Transportstyrelsen, Migrationsverket och Kalifat-kommuner borde utvidga sina varningar och skylta upp var normala hederliga människor riskerar att möta de största hoten i samhället. Här ett par exempel på förslag:

  Varning för mörka mäns sexövergrepp på barn.

  https://i0.wp.com/s12.postimg.org/eqj08jvzx/asylboende_2.jpg

  Förbudsskylt att sättas upp av gatukontoret i alla städer där skjutgalna individer i kalifatområden oftast genomför sina dueller.

  http://z.cdn-expressen.se/images/c6/b9/c6b98ca0d0c70895f87f54073c933681/680.jpg

   • Jag har gjort upprepade försök att få ”Tumme ned”-klickarna att komma in i diskussionen här på Petterssons och skriva någonting och motivera sina ställningstaganden … men hittills har jag inte fått någon respons öht.

    Därför utgår jag ifrån att de är analfabeter som kan varken läsa eller skriva. Dessutom verkar det som att de inte heller klarar av att skilja på ”Upp” och ”Ned”.

    Då blir det som det blir när dessa helt förvirrade individer försöker prestera någonting men inte klarar av det allra minsta. Antagligen gör de bara sånt som deras stränga muslimska hussar tillåter dem att göra.

 5. Islam ska ta över världen, inte delar av den, utan hela!
  – Och om så behövs – med våld!
  Detta gäller även Kommunismen, Globalismen.

 6. Det är väl förbjudet att säga något negativt om handikappade individer?
  En svagt utvecklad hjärna är väl ett handikapp?
  Vi ska kanske inte klaga på rikspolischefen?

  Han får väl snart hjälp av muslimerna att organisera hur polisen
  ska se ut ” nu och i framtiden ”?
  Då utgår armbanden för muslimerna våldtar ändå våra svenska kvinnor och en poliskår, bestående av muslimer, agerar nog inte som skyddsänglar för våra kvinnor.

  Det är ju bara att gratulera alla kvinnor i 87%-gruppen, som röstade för detta.
  Gratulationen gäller naturligtvis också alla män i 87%-gruppen, som får sina kvinnor våldtagna och torterade av muslimerna!

  Koranen: Islam ska ta över världen, inte delar av den, utan hela!
  – Och om så behövs – med våld!

  Vi ser fram mot en ……… framtid i Sverige!

Kommentera