Stäng

13 reaktioner på “Valboskapen…

 1. Vi Svenskar som älskar vårt fosterland och allt det står för hoppas vid gud att SD vinner stort i det viktigaste valet som någonsin förekommit i Sverige, annars är det tyvärr kört och Sverige utplånas från världskartan.

 2. Varför är SD ett parti bara för arbetare, Magnus? Kanske vaknar intellektuella och högutbildade svenskar nån gång före valet och ska använda sina högutbildade hjärnor?

   1. Att den här asyl och anhörighetsinvandringen är en röstimport finns det ingen tvekan till.
    Lågutbildade och många som har ingen utbildning är säkra socialdemokratiska röster, som de här asyl och anhörighetsinvandrarna är.
    Många kriminella dras också till landet, därför Sverige anses som ett paradis för gängkriminalitet, som det finns ingen erfarenhet av ilandet.
    Asylinvandringen är helt okontrollerad utan är öppna gränser där personer kommer in i landet utan pass eller ID.
    Det räcker med att de säger att de kommer från ett utsett asylland av regeringen, och de har rätt att söka asyl och uppehållstillstånd.
    Socialdemokraterna har sett den här importen av människor som ett enkelt sätt att få röster och behålla den politiska makten, därför de vill finnas närmast köttgrytorna.

 3. Pettersson, är det rätt uppfattat att procentsatsen anger andelen kriminella i de listade områdena?

 4. Det är dyra marginalröster men vad gör det det är inte vi som betalar utan skattebetalarna. Vi måste ha makten inget pris är för högt.
  Hälsning från S valkansli.
  Det var naturligtvis billigare förr när vi kunde köpa centern för lite förmåner till bönderna. Men tyvärr Maud stängde dörren.

 5. Vänstern skyddar sina väljare till varje pris. Nackdelen är att dom flesta väljarna är kriminella och dessutom inte tycker om Svenskar eller invandrare som vill göra Sverige tryggare. SD är ett parti för arbetare och Sverige vänner oavsett hudfärg.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: