De tio säkraste länderna för kvinnor


SÄKERHET. Australien är världens säkraste land för kvinnor, enligt analys gjord av konsultbolaget New World Wealth i sin 2018 Global välståndsöversyn, enligt Business Insider.

 

”Kvinnors säkerhet är ett av de bästa sätten att mäta ett lands långsiktiga möjligheter för tillväxt, med en korrelation på 92% mellan historisk tillväxt och kvinnors säkerhetsnivåer”, säger rapporten.

”Det betyder att tillväxten ökar i ett land desto säkrare kvinnorna lever i ett land”

Australien är bland de mest framgångsrika länderna i världen. De senaste tio åren har rikedom i Australien ökat med 83%.

De 10 säkraste länderna för kvinnor år 2017 var:

 1. Australien
 2. Malta
 3. Island
 4. Nya Zeeland
 5. Kanada
 6. Polen
 7. Monaco
 8. Israel
 9. USA
 10. Sydkorea

-Pettersson undrar naturligtvis varför inte Sverige med världens första feministiska regering och en humanistisk stormakt inte är med på listan?

Vet du Stefan?

 


16 responses to “De tio säkraste länderna för kvinnor

 • Lena

  Vi skyddar oss i vår bostad, dock inte till den här nivån…………ännu !

  Gilla

 • modernghost

  Enligt min dotter är det helt kolugnt i Prag (Tjeckien). 🤩

  Gilla

 • Mary Agnes

  Därför att det som en gång var Sverige är inte längre Sverige. Men 30% muslimsk befolkning och dess kvinnosyn borde Sverige hamna i samma säkerhetsklass som Syrien och Egypten.

  Gilla

 • Jag

  Vår svenska feminiska regering??? Är inte med på listan????? Så förvånande! Vi massimporterar muslimer som hatar kvinnor men ÄLSKAR bidrag (och getter… där batikhäxor ”älskar” dem).
  Jag förstår ingenting???

  Gilla

 • Jorma

  Det är bara käbbel säger Löfven…

  Gilla

 • Kurt Kodstedt, (påhittat namn!)

  Tänds det några Liljeholmens hos Stefan tro eller ekar det tomt som vanligt….?! ”SD är ett nazistiskt parti med rasistiska rötter….” upprepar Stefan Löven som en grammofonskiva….MEN det är INTE SD som styrt Malmö i c:a 100 år Stefan, det är S som byggt en stad med röstimport där judarna jagas iväg idag och imorgon säkert andra grupper icke-muslimer….

  Gilla

 • Torleif

  Varför är inte Japan med?

  Gilla

 • Jhonsson

  Sverige är inte med på listan, därför att det patrask vi påtvingats som ledare för landet inte bryr sig ett dugg om egna folkets väl och ve.
  Man låtsar att man skapar trygghet för de sk ”nyanlända” men fattar inte att man skapar oro och olust hos det egna folket.
  Finns det inget forum där man kan lagsöka personer, som uppenbart helt medvetet förstör sina länder.

  Gilla

 • ruben

  Landet där de laglydiga medborgarna får smaka på skattehöjningar för att finansiera en humanistisk förnedring och en bottenlös värdegrund. Landet där kidnappare och våldtäktsmän av minderåriga får vårdnaden av det barn, som blev till i våldtäkten.
  http://www.gp.se/nyheter/hedersflickorna/experterna-rasar-efter-alicia-domen-det-vidrigaste-jag-l%C3%A4st-i-hela-mitt-liv-1.5093807

  Gilla

 • Lena

  För flickor är det inte säkert på många håll i Europa, vita flickor ofta från trasiga hem blir utnyttjade sexueellt av muslimska äckel i UK, muslimska flickor i UK blir torterade av……… ja just det muslimer , inte sällan finns muslimska kvinnor bakom denna tortyr .

  Gilla

 • age

  Men Sverige är väl säkert för kvinnor!

  Göteborgspolisen har inrättat en ”gå hem” telefon linje, där kvinnor kan vara i kontakt med polisen tills de är hemma och har stängt dörren.

  Dessutom kan de ju dra en sopsäck över huvudet och skyddsvästen.
  Med pepparspray och en vass kviv i varje hand finns också en viss trygghet.

  Att tillåta den, sedan många år förbjudna tekniken, jiu jitsi, som jag tränade i min ungdom skulle också vara ett skydd.
  Tekniken innehöll mestadels skadande, invalidiserande och dödande grepp, slag och ”stick”. Träningen var utvecklad för Japans soldater före ww2.

  Gilla

 • Rolf

  Vad kan det bero på att Sverige inte finns med på listan? hmmm kan det va för att vi raskt förvandlats till Babbestan kanske.

  Gilla

 • Ståfräs

  PK tycker dessa 10 länder är rasistiska och saknar rätt värdegrund, PK jublar i kör vi är bäst, vi är bäst, bäst, på att vara sämst!!

  Gilla

 • Joy

  Haha, bra fråga till feminismens så kallade företrädare. Vi gammelfeminister har varnat länge, men F! – feminismen tog över totalt och queerfeminismen fick rejält fäste. Egentligen vill jag bara gråta åt det! Skadeglädje blandat med sorg eftersom det handlar om människor, kvinnor, som utsätts för våld som ger svåra minnen för livet.

  Gilla

 • FjärranÖsternRedaktionen

  Du har nog missuppfattat det där med ”humanistisk” det skall antagligen vara HUMORISTISK!

  Regeringen – rikspolitikerna skojar av svenskarna välstånd, och trygghet med hjälp av så kallade pensionsräddare!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: