Stäng

Inflödet av kriminalitet löses inte av hårda tag

BROTTSLIGHET. När man precis trodde att flumvänstern nyktrat till så dyker ett nytt tryne upp och givetvis från Aftonbladet

Aftonbladets Daniel Swedin vill ha mer av samma, alltså det vi surrat om i 30-40 år. Socialen, skolan, arbetsförmedlingen, samhället osv.

-Pettersson menar att dessa grabbar har haft samma chanser som andra. De har haft möjlighet att gå i skola, skaffa sig utbildning, arbete och framtid men väljer av lathet att bli kriminella.

Herr Swedin skriver heller inget om föräldrar och eget ansvar.

Mitt svar är att i första hand stoppa inflödet. Sverige inte ska ta in en enda asylinvandrare till och skicka hem så många det går och låsa in dem som inte sköter sig.

20 reaktioner på “Inflödet av kriminalitet löses inte av hårda tag

 1. Den snabbaste och enda lösningen är att ”de goda” i kjol eller byxor med det snaraste försvinner ut ur Sverige med sina skyddslingar !

 2. Han borde ägna sig åt knyppling och stickning istället för politiska analyser, om det är något sammanhållet, mjukt och mysigt han vill ha.

 3. Såg den ”mannen” på tv häromdagen, såg ju ut som en fet sjuåring med allt för mycket att säga.

 4. Man kunde ju tycka att de soom kommer hit och gör sig skyldiga till bedrägeri genom att ljuga om sin ålder, nationalitet och namn inte skulle släppas in alls.
  De är ju bevisligen bedragare, och bedrägeri är ett brott.

  Att många av dessa bedragare som släpps in sedan fortsätter med allehanda brott som mord, rån, övergrepp, blåljusterror, osv. är ytterligare en anledning till att skicka ut dem ur Sverige.

  Men, förklara det fär PK-maffian – det går inte.
  ”vi måste vara humana”
  Men, när Ibrahim och hans kompisar gruppvåldtar – då visar de ingen humanitet.
  Varför ska vi svenskar då stå ut med eländet?

  Hårdare tag anbefalles! Det är ett måste!

 5. ”Skjutningarna visar hur samhället går itu ”

  Jag skulle nog säga tvärtom att det är skjutningarna som gör att samhället går itu!

 6. All respekt Daniel Swedin men insatser mot klassklyftor och lågavlönade är ju exakt det man hållit på med i 40 år, och resultatet är precis det vi ser! Om du inte har andra förslag lär inte samma ”medicin” hjälpa framöver!

   1. Man måste ha ett föredöme istället! Och det håller man på och förstör, så att kriminaliteten, blir det enda som är kvar som norm.

 7. Ja, fler poliser löser ingenting. Det bara håller skiten tillbaka en tid, tills det växer övermäktigt. Man kan inte bota cancer med alvedon! Man måste istället satsa på att skola in de inkommande i det svenska samhället. Och vi behöver en sammanhängande neutral överbyggnad, som alla ska kunna förhålla sig till. Hur vi ska vara mot varann. Förhållningssätt, INTE ideologisk propaganda. Och det är DETTA som borde gälla, allmänt sett, inte det integrerade kaos och sammelsurium, som idag. Då kommer man ingenstans. ALLT KAN INTE GÄLLA SAMTIDIGT. Det är vårt som måste vara det ledande för ALLA i samhället. D v s det vi har här i vårt land. ATT HELA TIDEN ÖKA POLISEN, LEDER BARA TILL EN OND SPIRAL, SOM TILL SIST BLIR INBÖRDESKRIG! Tro mig, så kommer det att bli, om inget görs i GRUNDEN åt det hela.

 8. Vi vet ju redan hur det står till med journalisters mentala förmågor.
  Och, jag håller med ”honom”. Det löses inte med hårdare tag, utan med mycket hårda tag.

 9. Aftonlögnen vill nog att tidningen ska gå åt fanders, inte nog med
  att landsplågan Anders Lindberg leker Expert, nu kommer
  Daniel Swedin, som jag trodde bara var pryo elev, med nya
  förnumstigheter. Varför inte istället kallt konstatera, att vi i
  Media har haft fel, hela sju klöverns inställning har varit fel,
  vi ber förbehållsamt om ursäkt för vår stupiditet och hoppas att
  dom som påpekat det tar över?

 10. Inflödet av kriminalitet löses genom att införa en stenhård gränskonteåroll.
  Men i flummandet Sverige är det väl omäjligt.
  Vi kommer ju alla ihåg Stefan Löfven. när han påstod att: i mitt Europa finns inga gränser!
  Fjant!

 11. Herregud. Vi har testat korvgrillningar, dialogpoliser och en massa annat förnedrande tramsåtgärder. kvittot på det ser vi idag. Det funkar inte att curla!!!!. Jag vill se mycket hårdare tag från polisen framöver!!!

 12. Någonstans står en fritidsgård och väntar på ”ungdomarna”. När de spenderat fem minuter i den är de svenskar.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: