Stäng

Ett utbrott av PMM avstyrt

gränspolisen i Israel lyckades förhindra ett utbrott av PMM, den Plötsliga Muhammedanska mordlystnaden. En polis vid en observationspost noterade två misstänkta palestinska män i området vid en busstation

Gränspolisen ropade till de två männen att stanna, och en polis sköt ett varningsskott i luften. De två männen fortsatte att avancera och en av dem drog fram en kniv. En gränspolis sköt sedan och sårade de två muslimerna. Bilder från scenen visar att en av männen ligger på marken med händerna i luften, en kul-sår i benet och en kniv vid benet.

jPOST

6 reaktioner på “Ett utbrott av PMM avstyrt

 1. Han kommer säkert att resa till Sverige och här ska han ”utbildas” så han slutar med sina dåd och istället blir en som räddar Sveriges framtid.

  För egentligen är han ju ”rar och omtänksam” som det brukar sägas om de som skjuts ner på gatan i Sverige…

  Fråga flanellkäringarna så får ni se…

 2. Israeliska polisen gjorde helt rätt det fanns ingen orsak att döda dem, utan de sköt medvetet mot benen för att stoppa dem, men kulan på den ena terroristen tycks ha träffat vid knäet som ger svår skada och sedan blir det sannolikt ett långt fängelsestraff.
  I Israel har de lärt sig att det enda är att sätta hårt mot hårt, att ha någon dialog och grilla korv med de här terroristerna, finns helt säkert inte på deras agenda.

 3. Och där ligger kraken och räcker upp händerna , kulan skulle ha suttit högre upp så hade dom sluppit sjukhuskostnaden , vad tror ni hade hänt om den kraken hade lyckats sticka ner någon och densamme hade räckt upp händerna , ja det var väl det jag visste det enda språk som dom förstår det är en kula mellan ögonen .

  1. Om polisen istället satt kulan mellan ögonen så hade han kunnat hämta ut en medalj och en summa pengar sedan.

 4. Anser att dessa muslimer skall tas utan pardon dvs dödas och även deras familjer och anhöriga för att komma åt problemet från roten!
  Dödas eller döda är vad som gäller varhelst muslimerna sticker upp sina fula trynen!!!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: