10 thoughts on “SVT Agenda diskuterar svartmålning av Sverige?

 1. Så här gör våra ledande politiker när journalisterna blir besvärliga. Senast igår på Kalla Fakta gjorde Åsa Regnér likadant. Dom tror vi är deras tjänare när demokrati är precis tvärtom. Dom lär sig aldrig!

 2. En verklighetsbild kan ALDRIG bli en svartmålning om man är vid sina sinnes fulla bruk. Tyvärr har stora delar av väljarkåren stora problem att se både bakåt och framåt för många lever efter ur hand i mun principen dagligen. Det som händer idag är glömt i morgon och morgondagen vet vi inget om.

 3. Är inte svartmålning hets mot folkgrupp? Det tycker i alla fall PK-nissarna. Själva håller de på med brunfärgning av politiska motståndare i ett försök att få ett konservativt parti att framstå som socialistiskt, nationalsocialistiskt. Nazism, fascism, kommunism och socialism är barn av samma tankegods där kollektivet ställs före individen i motsats till [sann] liberalism, inte att förväxla med folkpartiism, där individen och individens rättigheter räknas.

 4. Sverige är en märklig demokrati där vice statsministerns parti enligt senaste mätningen har stöd av 2,6 % av befolkningen……….

  • Och jag hoppas verkligen att det lilla muslimpartiet mp åker ur! Ett gäng stureplans-miljönissar som är så långt ifrån verkligheten

 5. Miljödårarna gillar inte att se verkligheten sådan den är och alla andra ska betala kostnaderna med liv och pengar för deras vansinne!
  Ansvariga för att de sitter i riksdagen är 87:an!

  • Vi har en socialistisk regering trots att det är en icke-socialistisk majoritet i riksdagen. SAP + MP är mindre än f.d. Alliansen. Så fungerar en demokratur. 93% röstade emot MP, så vad gör dårarna i regeringen?

Kommentera