Stäng

4 reaktioner på “Where will the Revolution start? / Report from Australia

 1. Australien har en kontrollerad invandring alla som tänker emigrera till Australien blir kontrollerade och förhörda av myndighetspersoner innan de kan åka till Australien.
  Illegala emigranter som försöker ta sig med båt till Australien exempelvis från Indonesien kommer aldrig till Australien, de blir stoppade och deporterade till en ö utanför Nya Guinea, där de kan söka sig till andra länder eller återvända till sitt hemland, men de kommer aldrig in i Australien.
  Genom att de här åtgärderna vidtagits har all illegal invandring med båt upphört, därför det är meningslöst att försöka ta sig till Australien den vägen.
  Sverige har ingen kontroll på de som kommer från de utsedda asylländerna som är muslimländer, utan det kan vara grovt kriminella eller psykiskt handikappade som kommer in och söker asyl och uppehållstillstånd.
  När de här asylsökarna fått uppehållstillstånd har de rätt att ta in anhöriga, som kan vara avlägsna handikappade släktingar där avsikten är att få ut höga vårdnadsbidrag.
  Australien accepterar att endast barn under 18 år till föräldrarna får uppehållstillstånd, som kontrolleras med DNA.
  Om anhöriga skall besöka invandrare måste de ha sjukförsäkringar och stå för alla kostnader för dem, några bidrag får de inte.
  Den här asylinvandringen som Sverige bedriver skapar en hög kriminalitet och segregation i samhället, naturligtvis kommer välfärden att försämras kraftigt också.

 2. Vi bjuder in fienden och är t.o.m. beredda att betala för vår egen undergång. Vi säljer ut vårat fosterland, vårt arv sen generationer, men får själva betala för försäljningen. ”Snillen spekulerar”…

 3. Jag håller med Hedenhös till 100 % , den nuvarande unga generationen är både blåögd och naiv , bara dom får sin pizza och kan surfa runt på sina mobiler så är dom nöjda och lättledda . Ska man inta Sverige så räcker det med att ett antal mobilmaster sätts ur funktion för då vet den dumme Svensken inte vad han ska göra utan står som en fågelholk ,kanske det räcker om vi visar handhjärtan eller tar på oss en fittmössa vad vet jag , men en sak tror jag mig veta att det finns nog inget folkslag på hela den här planeten som är så eftergivna och godtrogna som vi är . För det räcker ju när man ser vilka politiker som vi har röstat fram , ja politiker är väl kanske fel ord snarare kan man kalla dom för sektmedlemmar som bara har en sak i skallen och det är att sko sig själva på skattebetalarnas bekostnad .

Kommentera

%d bloggare gillar detta: