Två skottlossningar mot lägenheter i Malmö


BROTTSLIGHET. Inom loppet av en halvtimme så sköts det skott mot två lägenheter i Malmö. En ligger på Sufflörgatan och en ligger på Docentgatan.

I nuläget betecknar polisens yttre befäl Thomas Paulsson skjutningen som försök till mord. Under morgontimmarna kommer polisens tekniker att undersöka platsen där skotten avlossades.

Om båda skjutningarna har något samband vet polisen inte i nuläget men platserna ligger fågelvägen bara två kilometer ifrån varandra.

En person är lindrigt skadad.

Tidigare på kvällen sprängdes en entré på en fastighet i staden.

-Pettersson kan garantera att skjutningarna hänger ihop med den förda invandringspolitiken…

Trygghet

Vi de goda, men det blir lönsamt på sikt…

Polisen

Polisen

Polisen


3 responses to “Två skottlossningar mot lägenheter i Malmö

 • compulsoryunion

  Vore det hets mot aliens (som lagstiftaren kallar ”folkgrupp”) om man hoppas att någon blev åtalad och dömd för dessa brott?

  Gilla

 • Gus

  Regeringens uppgift är att landets invånare ska skyddas från mord och våld. Ingenting görs, fler väller in i landet varje dag, för att användas som röstboskap i september…

  Gilla

 • Kurt Kodstedt

  Det är ”rasism” och ”nazism” enligt Stefan Löven att påstå att dessa skjutningar har något att göra med de ”öppna gränserna” och ”öppna hjärtan”-politiken….
  Inte heller har det något att göra med att Socialdemokraterna och MILJÖDÅRARNA utsett skithållsländer med skitfolk till asylländer!!! Det är ”rasism” och ”nazism” att tänka, säga eller skriva det enligt Stefan Löven.
  Att man kan behöva sätta in militär mot gängkriminella klaner har heller ingenting med asylinvandringen att göra enligt Stefan Löven. De som påstår det är ”rasister” och ”nazister” motsatsen till de ”goda” Socialdemokraterna och MILJÖDÅRARNA….! (Ironoi…)

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: