Två skottlossningar mot lägenheter i Malmö

BROTTSLIGHET. Inom loppet av en halvtimme så sköts det skott mot två lägenheter i Malmö. En ligger på Sufflörgatan och en ligger på Docentgatan.

I nuläget betecknar polisens yttre befäl Thomas Paulsson skjutningen som försök till mord. Under morgontimmarna kommer polisens tekniker att undersöka platsen där skotten avlossades.

Om båda skjutningarna har något samband vet polisen inte i nuläget men platserna ligger fågelvägen bara två kilometer ifrån varandra.

En person är lindrigt skadad.

Tidigare på kvällen sprängdes en entré på en fastighet i staden.

-Pettersson kan garantera att skjutningarna hänger ihop med den förda invandringspolitiken…

Trygghet
Vi de goda, men det blir lönsamt på sikt…

Polisen

Polisen

Polisen

3 thoughts on “Två skottlossningar mot lägenheter i Malmö

  1. Vore det hets mot aliens (som lagstiftaren kallar ”folkgrupp”) om man hoppas att någon blev åtalad och dömd för dessa brott?

  2. Regeringens uppgift är att landets invånare ska skyddas från mord och våld. Ingenting görs, fler väller in i landet varje dag, för att användas som röstboskap i september…

  3. Det är ”rasism” och ”nazism” enligt Stefan Löven att påstå att dessa skjutningar har något att göra med de ”öppna gränserna” och ”öppna hjärtan”-politiken….
    Inte heller har det något att göra med att Socialdemokraterna och MILJÖDÅRARNA utsett skithållsländer med skitfolk till asylländer!!! Det är ”rasism” och ”nazism” att tänka, säga eller skriva det enligt Stefan Löven.
    Att man kan behöva sätta in militär mot gängkriminella klaner har heller ingenting med asylinvandringen att göra enligt Stefan Löven. De som påstår det är ”rasister” och ”nazister” motsatsen till de ”goda” Socialdemokraterna och MILJÖDÅRARNA….! (Ironoi…)

Kommentera