Pascalidou tjänar pengar på det som inte finns enligt Pascalidou

HYCKLERI. Alexandra Pascalidou slår någon sorts rekord. Damen leder Fadimedagen!!! Fadime var en kurdisk kvinna som mördades av sin far för att hon var tillsammans med en svensk man. 

Alexandra Pascalidou är en av dem som allra ihärdigast relativiserat alla problem kopplat till invandring, nu leder Alexandra Fadimes dag.

Alexandra Pascalidou från i morse och tidigare på bloggen…

***

För er kännedom:
Med anledning av de falska ryktena om att Alexandra Pascalidou skulle leda Fadimegalan.
Samordnare för http://www.gapf.se Fadimedagarna2018 är Alexander Ervik konferencier för Fadimegalan är fantastiska Nisti Sterk
Pascalidou leder Terrafems “Fadimedag”
Terrafem är en organisation som har förnekat hederskulturen i alla dessa år och betraktar debatten mot hederskultur som rasistiskt men har lyckats mjölka bidrag hos myndigheter varje år för att jobba med hedersbrotts utsatta.
Om man inte vågar eller vill utmana religiösa och traditionella föreställningar om kvinnors sexualitet och kroppar, strukturer bakom våld/hedersvåld är lika med att sälja vapen till krig men prata om fred i stora salonger och om hur dålig det är med krigs konsekvenser.
Pascalidou är en stark kvinna på flera sätt men har alltid varit kulturrelativist!
Skulle hon ändra sitt ställning idag? Är hon välkommen att leda galan någon gång, men inte imorgon!
Läs gärna Terrafems egna förnekelse av hederskultur och formulering om hedersvåld:
https://feministisktperspektiv.se/2016/01/21/fadimedagen-bortforklara-inte-valdet/
Lyssna på Pascalidous reaktion på ordet hederskultur hos Malou här: https://www.youtube.com/watch?v=bKoctSkmdto

Att jobba med frågan är en sak men att arbeta mot hedersvåld och kultur är helt annan.

Med vänlig hälsning,
Sara Mohammad

***

Den här är bra…fast det finns mycket, mycket mer…

18 thoughts on “Pascalidou tjänar pengar på det som inte finns enligt Pascalidou

 1. När hon inte kan försvara sina sjuka ideer så lämnar hon över ordet till en mindre besvärlig frågeställare? fega Pascalidou

  • Instämmer i hans betraktelse i slutet, men reagerade ändå över några saker.

   Askan som han nyttjar i det hemmagjorda spacklet är inte direkt nyttig att andas in. Det dammade när han blandade och det dammade när han tog på det som torkat.

   ‘Organiskt mjöl’ – tur att det inte var oorganiskt/syntetiskt då … [/sark] Det är inte bara i svenskan där det finns terminologiska problem …

 2. Glömmer aldrig hur mina lokala vänner nere på Rodos uttryckte sig, när vi härom året pratade om svenskar som gjort sig kända i Grekland (ex. fotbollsspelaren Berg) och om dito greker i Sverige (ex. Vangelis, Theodorakis), när jag nämnde geniet ovan: “Who???” …

 3. Jag återpostar här en av mina kommentarer i en tidigare debattråd här på Petterssons. Jag beskriver endast en viktig del om Alexandra Pascalidous tidigare inkomster i Grekland i samband med landets finansiella kollaps tidigare under Euro-krisen för några år sedan.

  http://4.bp.blogspot.com/-4ZYTL1rAHlg/VliE1NKCxfI/AAAAAAAAL4w/OxKlENiwRrQ/s1600/Alexandra%2BPascalidou%2Bmorgonsoffan.png

  Alexandra Pascalidou uppfattar jag som en genomfalsk och dubbelmoralisk donna, som jag har mycket svårt för av flera skäl. Ta bara detta.

  Hon har tjänat och tjänar fortfarande mycket pengar på sina böcker mm där hon gråter floder över fattigdomen som drabbat det grekiska folket och då särskilt efter Greklands kraschade ekonomi till följd av landets överbelåning.

  Innan Greklands ekonomi havererade så flödade enormt mycket upplånade pengar runt i landet och Pascalidou har berättat i sina böcker och även i svensk TV vilka feta erbjudanden hon erbjöds av TV-bolagschefer + andra arbetsgivare inom media som ville ha samarbete med henne. Hon nappade naturligtvis på en hel del av dessa skyhögt betalda jobb där pengarna ursprungligen kom från direktörernas och den grekiska statens upplånade pengar.

  När allt rasade i Grekland så satt Alexandra Pascalidou med massor av pengar hon tjänat i landet. Pengarna som hennes arbetsgivarna skaffat fram kom mestadels från Greklands överbelåning utan täckning och var därmed på sikt omöjligt för de grekiska låntagarna att återbetala till långivarna … ofta i utländsk valuta till utländska banker … men också i Greklands egen €uro-valuta gemensam med de övriga €uro-länderna.

  Efter Greklands finanskrasch har större delen av Pascalidous landsmän och kvinnor rutschat ner i avgrunden ekonomiskt och många lever fortfarande i djup misär. Trots all ekonomiskt stöd utifrån är Greklands skuldbörda fortfarande mycket tung att bära för staten och ffa för folket.

  Eftersom Pascalidou tjänat storkovan bl a genom att själv utnyttja Greklands lånade pengar härrörande från landets överbelåning före krisen … då borde hon nu moraliskt ställa upp för sina grekiska landsmän, kvinnor och barn och massivt stötta dem med sina egna pengar.

  Vad som hänt skulle kunna beskrivas så här. Pascalidou har mottagit pengar som kommer från Greklands oegentliga & kriminella överupplåning. Att hon har tagit emot (befattat sig med) pengar som i princip stulits från banker mm och där lånebördan i slutändan vältrats över på det grekiska folkets axlar … Ja, det borde betraktas som att Pascalidou varit insyltad i en variant av olagligt penning-häleri.

  Alexandra Pascalidou vill ju ge sken av att stå till vänster politiskt och hon borde därmed visa sin solidaritet med det grekiska folket … inte bara med floder av gråt och massor av tomma ord … utan framförallt i konkret handling i hårdvaluta. Jag har aldrig någonsin hört henne säga att hon valt det senare generösa alternativet.

  Som många andra mångkulturvurmande vänsterextrimister bor hon i en mycket attraktiv och sannolikt svindyr lägenhet på Södermalm i Stockholm …fjärran från störande mångkultur, bilbrännare, skjutgalna ligister, tiggare mm.

  • Damen ifråga var under en tid (i ett projekt i USA) anställd av UD för många “skattekronor” dit reste hon och bodde för våra skattekronor !
   Projektet (film skulle sändas i någon konstig form vet ej hur, men inget större intresse) lades ner ,,,,,,,,
   Men damen fick säkert betalt för sitt “projekt” ,,,,,,,

   • Tål att kollas för det är offentliga handlingar !!!
    Ps, har redan varit i kontakt med UD och fått bekräftat hennes lön och anställning !

   • Alexandra fick “bara” 16.000:- timme för att göra ett radioprog. som enbart gick ut i Podd- radion.
    Om diplomaters arb.
    Någon större lyssnar hit blev det inte heller.
    Då det ej sändes ut över vanliga radionätet

    “Alexandra Pascalidou får 16.000 kronor per timme
    på “UD-podden”.”

    Den omstridda medieprofilen Alexandra Pascalidou får 16.000 skattekronor för varje timslångt avsnitt hon spelar in av Utrikesdepartementets program “UD-podden”.
    Samtidigt är intresset för satsningen riktigt svalt.

    I fem avsnitt av UD-podden, som lanserades i augusti, samtalar Alexandra Pascalidou med svenska diplomater
    om deras arbete

    Bristen på lyssnare hindrar dock inte UD från att ge ett ordentligt arvode till det skattefinansierade programmets stjärna – 16.000 kronor får Alexandra Pascalidou per avsnitt, enligt myndigheten.

    “Till det tillkommer omkostnader för resa och logi för inspelning i USA”, meddelar UD:s presskommunikatör
    Anne Thorngren.
    http://www.friatider.se/alexandra-pascalidou-f-r-16000-kronor-timme-p-ud-podden

 4. plaskalido
  Hon är inte bara odräglig i största allmänhet, hon lotsar att hon
  besitter kunskaper på hart när alla områden.

 5. Den människan ljuger som en häst travar,hon lovade lämna sverige för evigt men kom tillbaka efter 2 veckor.
  Nej hoppas vi får en pascalidou dag så man slipper kärringen.

Kommentera