Stäng

8 reaktioner på “Dagens allahu akbar

 1. Det enda muslimer förstår är hårda tag och Ryssland tog dem i Syrien!! De bombade ihjäl dessa råttor och de har inte haft en chans att ställa till med något i Ryssland, exempelvis Moskva men de har försökt….
  C:a 6000 ISIS medlemmar kom från Ryssland och de ville inte ha tillbaka dem, de utrotades som råttor av det effektiva ryska flyget.
  Vi ska vara mycket tacksamma att Ryssland försvarade den kloka Dr. Assad annars hade Syrien fallit i ISIS eller de andra mördargruppernas våld, nu blev det inte så utan Assad sitter kvar.
  Det är ONDSKA att inte ställa sig på Rysslands sida, de borde vara våra vänner!

 2. Alla akbar0Gud är störst skriker de jävla odjuren när de mördar MEN det har ingenting med islam att göra eller deras förebild mördaren och pedofilen Muhammed!
  STÄNG SVERIGES GRÄNS FÖR DETTA SLÖDDER!
  UT!!
  Öga för öga, tand för tand som det står i Bibeln! Dessa djur ska ut och deras mördarmoskeer sprängas ner!!

  1. Rättelse: Det ska vara ”allah akbar= Gud är störst skriker odjuren/rovdjuren….Dessa djur är mänsklighetens värsta AVSKUM och de ska fan inte ha en fristad i Sverige!!!
   VI SKA VÄRNA VÅRA EGNA!!!

 3. Skulle vara jävligt intressant att veta hur många av mördar folket 7klövern släppt in i Sverige. För när vi SDare tar över då jävlar skall dom förpassas till sina hemländer omgående utan bidrag………

Kommentera

%d bloggare gillar detta: