Varje kvinna som använder parfym är en hora…


ISLAM. I Londons största moské, East London Moskén, predikar imamerna att varje kvinna som använder parfym är en hora och lösaktig kvinna som borde piskas hundra gånger.

-Pettersson tror inte det är annorlunda i de stridsledningscentraler som kallas moskéer i Sverige, men det är väl bra eftersom 87:an har röstat för det…


20 responses to “Varje kvinna som använder parfym är en hora…

 • eva

  Jag skulle vilja piska imanen istället och därefter dränka honom i rakvatten, parfym för män, tvål – vadsomhelst som luktar gott. Kanske deodorant under armarna också.

  Gilla

 • age

  Kanske dags att vi män enas och försvarar både våra kvinnor och vårt fosterland mot både överdrifterna i Metoo och muslimerna ?

  Gilla

 • compulsoryunion

  Hets mot kön, och diskriminering av kön, är ju fundamentet i islam, att förslava hälften av befolkningen.
  Islam etablerar sig så bra här eftersom sexslavarna med fotboja i hemmen får bidrag när de är slavar åt de som tar över kontantbransch näringsställen i de flesta städer.

  Gilla

 • Kurt Kodstedt

  Enligt Geert Wilders är Koranen mer antisemitisk än ”Mein kampf” av Adolf Hitler. Nazismen är alla emot över hela världen och det diskuteras öppet men när det gäller islam råder beröringsskräck av den s.k. ”fria pressen” som säger sig försvara ”DEMOKRATIN”…..
  Ordet ”DEMOKRATI” tar journalister gärna i sin mun och det är närmast ett heligt ord MEN HUR DEMOKRATISKT ÄR ISLAM ?? Orsaken till att islam och koranen/sharia inte diskuteras öppet är att den politiskt korrekta adeln ställt sig på terroristernas sida!
  Detta är just STRIDSLEDNINGSCENTRALER som bara är ute för att krossa vårt samhälle och det kommer att gå fort om inte Europas befolkningar vaknar upp på samma sätt som Polens och Ungerns folk gjort. Gränserna måste stängas, bägge fötterna sättas ner hårt och bestämt mot de som vill införa diktatur genom att avskaffa ”demokratin” och införa sharia/koranen som lag och grundlag.
  Storbritannien har allvarliga problem med muslimerna och borde ta tag i problemet mycket hårt och bestämt utan pardon!!

  Gilla

  • Kurt Kodstedt

   OM Storbritannien hade någon ryggrad skulle de dra in medborgarskapet för denna smuts och skicka hem honom där han kommer ifrån!

   Gilla

   • Argus

    De försöker men då sätter sig ”djuristerna” i Europadomstolen på tvären. De (och vi) har lämnat över framtiden till icke-folkvalda individer som är indoktrinerade av kulturmarxister på universiteten. Det är egentligen ett klart brott mot statuterna som definierar en stat som har genomdrivits av globalisterna. På samma vis som Frankrike hämnades Tyskland i Versaillesfreden så har globalisterna utnyttjat Nazitysklands nederlag i andra världskriget och vingklippt demokratiska staters suveränitet. Det återstår att se om detta övergrepp på västvärlden kommer att resultera i ett tredje och sista världskrig.

    Gilla

   • Kurt Kodstedt

    Argus….EU parlamentet och dess köpta kommissionärer försvarar dessa imamers rätt att predika HAT och uppmana till mord på icke-muslimer!! På dessa muslimers sida står också i främsta ledet SOCIALDEMOKRATER + MILJÖDÅRAR + METOO + ”FEMINISTER”…..När de mördar och våldtar våra landsmän startar deras vapendragare demonstrationer mot ”rasism” och ”nazism”….
    BÖRJAR VI INTE FÖRSVARA OSS ÄR DET SNART SLUT MED EUROPAS VITA DEMOKRATISKA FOLK!!!
    Ps. Gör något, sätt in en slant på petterssonsblogg eller något annat ställe till dem som kämpar för Sverige!! Ds.

    Gilla

  • Ki Kollbrunner

   Bill Warner har räknat ut att i Koranen är 37% av texten emot judar i main kampf 7%.

   Gilla

 • Bosse S

  Men de arabiska männen som ofta stinker något helt hemskt av överdriven parfymanvändning behöver inte behäftas med något epitet?

  Gilla

 • Monica

  De västerländska samhällen har gett dem lillfingrarna och då tar dom hela handen. Kommer ihåg från förra året då TV 4 tog upp muslimska friskolor där könsaparteid förekom i skolklasser och i de förhyrda bussarna till dess skolor. En kvinnlig svensk journalist försökte få en intervju med skolans rektor som jag uppfattade det. Uppfattade att han kom från Somalia och han sa att om hon inte passade sig och gav sig därifrån skulle han polisanmäla henne. POLISANMÄLA HENNE!!! Att han inte skäms. Komma till ett främmande land och ställa dess krav. Men hela PK-maffian agerar som nyttiga idioter till honom och hans besläktade själar och meningsfränder

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Det förtäljs ingenting om herrar som begagnar sig av Cologne och rakvatten? Eller hushållets alla väldoftande rengöringsmedel? Vårens och sommarens blomning och den angenäma bouquet dessa årstider förmedlar?
  Allt skall stenas och förgöras, plågas och förnedras…
  A la bonneheure! Låt oss då bjuda dessa helvetets inkräktare på den medicin de själva förespråkar, ty ingen välgärning vore väl mer angelägen att utföra än att befria världen från dess största hot och belastning – islamisterna!
  Andreas.

  Gilla

 • Stenbock

  http://imgl.krone.at/scaled/1617091/v02d953/630×356
  Kvinnan på bilden ovan som i stort tillhör min,och Petterssons ungdoms idoler på filmduken Brigitte Bardot,har nu uttalat sig kring den omfattande ”meeto-rörlsen”.Denna kvinna har aldrig varit rädd att klart och tydligt säga sin mening,över saker och ting.
  Nu förklarar hon,att hela uppståndelsen är inget annat än, ”en skenhelighet” från dem som anser sig nyttjade !!
  Tja,om hon använder parfym vet jag inte,men hon är klartänkt.

  Gilla

  • Lena

   Stenbock :
   Hon har en förmåga att både tänka rätt och vara vacker.
   Hon har ett enormt kurage, besökte slakterier och protesterade högt , fick komma till tals, folk lyssnade.

   Gilla

  • age

   B.B. blir kanske ”Paralyserad” utan att bli våldtagen?

   Alla ”rapporter” jag hört om våldtäkter ha innehållit förklaringen att den våldtagna kvinnan blivit ”paralyserad”?

   Vad betyder det?
   Är det evolutionens knep till förökning av människostammen?
   Är det dålig initativförmåga att försvara sig?
   Är det kvinnan som tar tillfället att bli ”paralyserad?

   Starka ben, vassa naglar är två av verktygen, som alla har.
   Våldtäktsmannen har ömtåliga läppar, ögon och pung!
   Huden i ansiktet är bra DNA spår + synliga spår.

   Sveriges kvinnor behöver kurs i hur man försvarar sig mot muslimer!
   Kanske något för Metoo?

   Gilla

 • Thomas

  Jag går omvägar när jag ser dessa hucklen med barnvagnar,
  det luktar så obehagligt. Var tvungen i höstas vistas i samma tandläkarväntsal som 2 sådana, det luktade arab. Tvi vale.

  Gilla

  • eva

   Sitter jag i ett väntrum och de kommer araber + damer i hucklen så går jag ut. Demonstrativt! Man kan kalla mig vad som helst från islamofob till rasist – det rör mig inte i ryggen!

   Gilla

 • Nallen

  ELLER SÅ SÄTTER MAN DOM SOM FÖRESPRÅKAR SÅDANA EXTREMA ÅSIKTER BAKOM LÅS OCH BOM??

  Gilla

 • Ruth Magnusson

  Aha man ska lukta som en get ……

  Gillad av 1 person

 • Gus

  Dröjer inte så länge Mm,innan det är ett faktum..

  Gilla

 • Mm

  Varför inte stena de kvinnor som bär parfym, det ligger väl närmare muslimsk rättsuppfattning. Kan du inte få ordning på kärringen stena henne.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: