Socialdemokraterna driver trollfabrik för falska nyheter


VALET 2018. Socialdemokraternas omvärldsanalytiker, Ayan Jamil, driver alltså trollfabrik på sociala medier. Punkt slut. Det är ju väldigt passande att samtidigt som Jamil trollar så står Stefan Löfven och dundrar ut om att motarbeta trollfabriker, desinformation och falska nyheter.

S verkar ha gjort verklighet av motionen från april 2017 från Stockholmsdistriktet om att hålla sig med anonyma nättroll?

Läs mer på Samnytt som skriver ”Samhällsnytt har försökt nå Ayan Jamil upprepade gånger under dagen, utan resultat. Vi har även ringt flera kommunikationschefer och pressansvariga på Socialdemokraternas kansli. De flesta av dem hade sina mobiler avstängda eller satt i möte. Till slut nådde vi Jonatan Hermansson, pressekreterare, som inte heller ville svara på frågor rörande Socialdemokraternas verksamhet på sociala medier”…

På Twitter…

-Pettersson menar att demokratin är hotad, men inte av de alternativa medierna utan av de så kallade ”statsbärande partierna”…


15 responses to “Socialdemokraterna driver trollfabrik för falska nyheter

 • Roland Karlsson

  Mia jag är en envis jäkel. Rätt ska vara rätt o således är fel aldrig rätt. Alla vet att psykofarmaka skadar tänderna. Därmed skulle landstinget betala min tandvård. A-kassa skall betalas ut vid arbetslöshet detta gjordes inte när min fru blev arbetslös. I stället hånskrattade fackpampen åt mig för att vi var fattiga. Nej S bär skulden för sitt eget ras. Att enbart skylla på Sd funkar inte. Tror ändå vi två tycker rätt lika Mia. Jag kräver 50.000 i ersättning av landstinget. Här får S stöd av C, L o Mp vilket gör det knepigt för oss att rösta. Sen kräver Anette 10.000 av SKAF. Vi får aldrig det. Ändå vill vi inte rösta på varken M eller Sd. Vi tror på solidaritet o gemenskap för endast så byggs ett stabilt samhälle. Nu påverkar inte våra tå röster någonting, jag vet det. Men det jag skriver o säger påverkar o det speglar sig tydligt i S:s siffror. Vi klarar oss ändå bra idag men att rösta mer känns minst sagt tveksamt. Sist vi röstade på S var 1985 då fick S 45%. Nu är S desperata o vill ha med C o L i nästa regering för att behålla makten. Ta Ådalen så ser du hur S idag sviker småfolket o sina egna väljare. Det råd jag får av S är att jag skall glömma och gå vidare. Dom skulle må då……. Som sagt för mig är rättvisa alltid rättvisa. När striden stod som hårdast hade vi socialstyrelsen, folkhälsoinstitutet och LO centralt på vår sida. Betänk att fackpampen själv var miljonär, han ägde en ö utanför Oxelösund. Då myntades uttrycket social-moderaterna. S är ett vänsterparti och till för småfolket. Så länge man inte förstår det så växer Sd.
  Var så god o skölj!

  Gilla

 • Roland Karlsson

  Har du något råd till mig Mia? Jag är sosse men har blivit så misshandlad av dom att jag nu slutar rösta. S säger en sak men gör en helt annan. Löfven lär ha sagt: När du är som svagast skall samhället vara som starkast” Vi blev osams när jag var sjuk o gumman arbetslös. Nu vill man jag skall glömma detta. För göra rätt för sig o stå för sina ord är inget för dagens sossar. Normalt vore valet redan avgjort o S finge runt 45%. Men så är det inte längre. Nu sviker man folket i Ådalen. Man sviker fattiga pensionärer. Bostäder till alla, glöm det. Sd kan tacka S för sina framgångar. Nu är inte jag någon udda fågel eller fisk. Sen hur S o Fackpampar skor sig själva. Nu får S vara glada om man når 29%. ????

  Gilla

 • Den socialdemokratiska trollfabriken | Petterssons gör skillnad!

  […] 2018. Socialdemokraterna driver trollfabrik för falska nyheter skrev vi i morse och nu är det många på alternativmedia som är intresserade […]

  Gilla

 • Snorre

  Den ”lustiga” fakebilden som regeringen nu försöker svartmåla SD med är därtill oerhört tafflig och barnsligt utförd. Mest troligt är väl att det är Stefan Löfvén själv som klistrat ihop den (kanske med hjälp av Henrik Shyffert?).

  Vad härnäst i denna infantila förnedringskampanj?
  Fysiska handgemäng? (där argumenten tryter…).
  På detta vis beter sig enbart lågbegåvade mobbartyper i avsaknad av argumentationsförmåga,(eller ”ärthjärnor” som någon klokare Socialdemokrat kallade statsministern för igår).
  Bilden finns på Samhällsnytt.

  Lyssnade i samband med snöskottning i morse på två gamla (2016) sommarprogram som låg kvar i mp3-spelaren. Ett med Julia Ceasar och ett med Nina Drakfors (f.d. S). Rekommenderar dem båda varmt om man vill få lite klokskap och förståelse om varför moderna politiker inte bryr sig om Sverige längre. De finns på Youtube; https://www.youtube.com/watch?v=J_eLW1O5Drw & https://www.youtube.com/watch?v=7zEI6TAjS7I (även ett nyare). Nina berättar där bl.a. om hur man på S-kurser får lära sig att inte argumentera med Sverigedemokrater. Istället skall de hånas, förnedras och beskyllas för att ha fel ”värdegrund”. Mycket intressant!

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  De med fascistiska föresatser fraterniserande socialkleptomanernas skamlöshet har slagit nytt rekord och nu satsar de i uppenbar desperation på att värva angivare i slott och koja, för kampen mot den alternativa och fria nyhetsförmedlingens aktörer.
  Att man främst hänvänder sig till de som icke äger förutsättningar att utöva självständig tankeverksamhet, utan behöver ”utbildas” för att tycka rätt, ger den infantila annonsen en extra krydda av förfinad bondkomik.

  Vad som i dessa kretsar kommit att anammas som vedertaget bruk, nämligen att avskudda sig allt ansvar och skuld till den markanta polariseringen och det samhällskaos etablissemangets erbarmliga estradörer åsamkat, genom att anklaga den verkliga oppositionen för de demokratiföraktande övertramp de själva begår, ser vi här ett veritabelt praktexempel på.

  Nu ställer vi oss den följdriktiga frågan hur den politiskt lobotomerade signaturen Mia kommer att plädera för ovan angivna partikamrat och dennes ovärdiga uppslag i åsiktskontrollens och värdegrundsevangeliets oheliga namn.
  Tveklöst ämnar vederbörande komedienn att skrida till sin inbillat förträfflige landsfaders och hans gelikars försvar genom sina sedvanligt förnumstiga tillrättavisningar.
  Andreas 🙂

  Gilla

  • Mia

   Det där har jag inte tillräcklig kunskap om och då uttalar jag mig inte.
   Men det bästa vore väl att jag aldrig gjorde det eftersom jag inte brukar hålla mig inom den smala åsiktskorridor som finns här.

   Du, däremot brukar leverera exakt vad folk vill höra, men om det beror på att både du och dom är politiskt lobotomerade vet jag inte.

   Snarare hjärntvättade av varann.

   Gilla

   • Stenbock

    Mia:
    Nog ingen hos Pettersson som misstänker,att du är ett av de Sossetroll,som nyberikaren Jamil (S) vurmar för.
    Personligern tror jag du är en olycklig människa som känner glädje,att agera som en motpol till allt och alla ….

    Gilla

   • Magnus 2

    De är bra Mia att du inte uttalar dig när du inte är insatt i ämnet. Men varför skriver du överhuvudtaget här och dessutom anklagar oss för att vara hjärntvättade? Vi är fria individer som brinner för Sveriges befolkning. Felet är att du inte är insatt i något ämne och då får man problem. Vi är inte din fiende utan de är din okunskap som är de.

    Gilla

   • Mia

    Det var Andreas som kallade mig för politiskt lobotomerad i den sista av alla de kommentarer där han förlöjligat mig, därav mitt svar. Men det gör han å andra sidan med alla som inte har den rätta tron. Och då menar jag alla dessa som befinner sig utanför Petterssons blogg som han regelbundet idiotförklarar, för här inne tycker alla precis vad som är tillåtet att tycka.

    ”Inte insatt i något ämne”?

    Jo,minst lika mycket som ni andra som skriver här och ibland mer. Felet är att jag inte tycker det ni tycker att jag ska tycka men det kallar jag yttrandefrihet. Demokrati är ett passande ord okså.

    Gilla

 • Magnus 2

  Vänstern skyr inga medel för att få trycka ner den egna befolkningen. De vet att dom är tvungna att infiltreras på alternativa medier för att ha koll på den växande folkrörelsen som har bildats på grund av tappat förtroende för all MSM media. Vänstern kommer att gå samma öde till mötes som MSM medierna. Man saknar inte sina ovänner när vänstern är involverad.

  Gilla

 • Kapten Bölja

  Socialdemokraternas utpekanden av vad som är Fake News
  liknar mest kinesisk censur av vad som är tillåtet att publiceras.

  Gilla

 • Valter

  Att vänster etablissemanget vill stoppa andra nyheter än deras egna, är ett faktum, men falskt enligt dom som själva. Som vanligt visar det sig att dom som ropar högst om fake news, är dom som använder det. Som i barn ramsan ,den som sa det, den var det. Verkar vara mest rötägg som samlar sig i dessa partier.

  Gilla

 • Sara från Skåne

  Och när TT och media rapporterar om Trumps 11-punkts-lista med BEVISLIGA falska nyheter som Trump la ut MED LÄNKAR till sanningen (för vilka flera reportrar fick sparken när det uppdagades) så skriver TT att nyheten om falska nyheter är en falsk nyhet som Trump har hittat på för att svärta ner media.En anti-trump-politiker får uttala sig att Trump är som Stalin…

  Gilla

 • Argus

  Oj då, någon måste ha vågat sig utanför Sveavägen 44 och Rosenbad. Det måste ha varit ett hemskt uppvaknande men det rättfärdigar inte alla metoder för att behålla makten även om de tycks tro det.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: