Koterapi för fångar


Indiska fångar ska utsättas för den ”magiska kraften” från under ett radikalt rehabiliteringsprogram som innebär att djur uppföds i fängelserna.

En regeringskommission i Haryana som syftar till att skydda de heliga djuren säger att det har öronmärkt 1,5 miljoner dollar för att köpa 600 kor och bygga ladugårdar i sex fängelser i den nordliga indiska staten från nästa månad.

Ordföranden för Haryanas regering, eller ”Cow Welfare Commission”, sade att fångarna skulle styras bort från ett liv av brott genom programmet ”koterapi”.

”Kor är en del av den hinduiska religionen, och de har magiska krafter på dem som bryr sig om dem , sade kommissionens ordförande Bhani Ram Mangla  och tillade att de hade ”otaliga fördelarna”.

TheSunDaily

FjärranÖsternRedaktören tycker: Att det verkar vara en god ide att låta internerna ta ansvar för att sköta djur.  Men i Svenska fängelser skulle jag av flera skäl, föreslå att man skaffar grisar i stället.


7 responses to “Koterapi för fångar

 • gamgubben

  Den sista meningen från Fjärran Östern var gudomligt väl formulerad. Men så kommer ju ljuset från öster också.

  Gilla

 • Joy

  Stackars djur om de skulle komma till ett svenskt fängelse. De skulle bli skurna, sparkade, slagna och våldtagna. Nej, inga djur i svenska fängelser, för de djur som sitter av straffen där har ingen respekt för det levande.

  Liked by 1 person

 • Billy Boy

  Det där med grisar i stället för kor kommer Annie Lööf (C) att gilla.

  I gruppen på 30 miljoner invandrare som hon vill släppa in i Sverige kommer det att finnas många kriminella som begår brott här. Flertalet kommer sannolikt att vara muslimer. Då kommer Annie Lööfs gris-terapi väl till pass,

  För de mussar som protesterar ökar man helt enkelt på straffet genom att helt enkelt kasta ut dem på dynghögen. Klappat och klart!

  För övrigt kan Ebba Bush Thor (KD) också ställa upp och hjälpa till att genomföra projektet.

  Gilla

  • Billy Boy

   Rättelse:

   KD-ledarens namn stavas … Ebba Busch Thor

   Gilla

  • Argus

   Ebba Busch Thor har jag lite förtroende för vilket är mer än vad jag kan säga om lilla fru Lööf. Sedan skäms jag lite för att jag i hastigheten missuppfattade den översta bilden, att grisarna skulle få koterapi. Sedan skäms jag ännu lite mer för att ha missuppfattat bilden som tre riktiga svin. Jag kan bara skylla på lite sömn inatt tack vare Trafikverket och SJ. 😉

   Gilla

  • Tanten

   Haha! Underbara bilder!

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: