Det bästa från den blivande statsministern under 201734 responses to “Det bästa från den blivande statsministern under 2017

 • Grune

  Det finns ingen som kan slå Jimmy på fingrarna när det gäller debatt eller utfrågning. Han fullkomligen mal ner både 7-klövern och de som försöker intervjua honom.

  Gilla

 • Billy Boy

  SD-demonstration utanför entrén till (S)-partihögkvarteret på Sveavägen 68 i Stockholm.

  Sverigedemokraterna är idag vad socialdemokraterna var före 1969.

  Gilla

 • Billy Boy

  Det här var väl en mycket trevlig opinionsmätning? Dagens ställning visas nedan:

  SD 59%

  M 14%

  S 11%

  KD 6%

  L 4%

  C 3%

  V 2%

  MP 1%

  Föreslår att vi alla här på Petterssons blogg klickar på länken nedan och lägger sina röster genom att bara klickar på den partisymbol ni föredrar. Jag själv gjorde det alldeles nyss. Lycka Till!

  http://www.rapport24.com/riksdagsval2018.html

  Gilla

 • Negern

  Björn Björkqvist: Kommuniké till svenskarna

  Gilla

 • Lena

  Detta skall föreställa Sverige, vilken skam.
  https://www.svtplay.se/video/16653350/opinion-live/opinion-live-sasong-5-18-jan-22-00 ( första delen av programmet, jag tror att vi behöver hjälp)
  Jimmie Å är mycket skicklig, tyvärr var skulle han börja om han fick möjlighet ?
  Folkutbytet är ju skrämmande !

  Gilla

  • Billy Boy

   SVT Opinion Live med extremt vänstervridna Belinda Olsson är vedervärdigt. I kväll gällde det att ”tycka synd om” somalier i Rinkeby som fick breda ut sig med sitt osammanhängande flum större delen av programtiden utan att ha något vettigt med substansvärde att säga.

   Somaliemannen i sällskapet var en tidigare dömd rånare som inte heller kunde klämma fram någon egentlig lösning annat än att myndigheterna skulle pumpa in ännu mera resurser (skattepengar) i Rinkeby. Det finns ytterligare mer än 60 områden (skatte-slukhål) som Rinkeby runt om i Sverige, vilka också ropar på bidrag.

   Belinda sa själv att dom hade haft samma frågor uppe i ett program för ett (1) år sedan och konstaterade att situationen i Rinkeby idag är lika illa (kanske t o m ännu värre) än den var för ett (1) år sedan

   SVT Opinion Live,är ett helt onödigt program som bara slukar TV-licens-pengar och föder programledare med extrema vänsteråsikter.

   Lägg ner SVT Opinion Live!

   Gilla

 • ruben

  Om JÅ skulle bli statsminister, så får hans ministrar mycket att göra för att påbörja lagningen. Först måste samhällsklimatet omskolas från sekulariserande PK-hat till mänsklig förståelse även till de som redan är Svenskar och de, som samhället lever av.

  Gilla

 • Thomas

  Min gamla mormor lärde mig en psalm en gång
  ”jag kan icke räkna dem alla”
  så tänker jag nu om våldet i Sverige varje dag 2018.
  Nu är det 2 svårt knivskurna i sthlm på medborgarplatsen.
  Är det iångsökt misstänka ensamkommande? de bor väl där?
  Det går inte hålla koll på all skit längre.
  Jag kan icke räkna dem längre,och vi är bara några veckor in på året.
  Borde varit val i februari. Kan vi vänta till hösten? Hur många ska dö fram till dess?

  Gilla

  • Grune

   Vad vi än säger så är det ett faktum att kriminaliteten ökat i landet i samma takt som invandringen. orsaken till detta kan diskuteras.
   Antingen är det så att det kommit många kriminella till Sverige eller så blev den svenska befolkningen förvandlade från en fredlig människa till ett riktigt monster bara för att det kom invandrare till landet.

   Gilla

 • Argus

  Egentligen är det orättvist, Åkesson har det alldeles för lätt. Att hålla sig till sanningen är alltid lättast. Om man ljuger måste man hålla reda på sina lögner och dessutom brukar de trassla in sig i varandra.

  Framför man dessutom det man tror på och det dessutom är rena rama sanningen så är det en barnlek. Det är med andra ord djupt orättvist att Åkesson är bästa retoriken, håller sig till sanningen och beprövade metoder. För rättvisans skull så måste vi på något sätt försöka lägga hämsko på honom. Men vänta lite, det har man försökt med de senaste tjugo åren med resultat att SD har dubblerat sitt valresultat val efter val.

  Således är slaget redan förlorat och för att slippa stå ut med ett svenskt Sverige rekommenderar jag dem att emigrera till ett land som mer liknar deras ideal. Jag kommer osökt in på Nordkorea eller Saudi sedan DDR blev bankrutt. Jag tror att Saudi passar bäst med sin kvinnoförtryckande politik, sin extrema islamism, den rätta lattefärgen och de djupa orättvisorna. Nordkorea är alldeles för jämställt, alla har det lika illa vilket också är socialismens främsta mål. Inte att alla ska ha det uselt utan att alla ska vara lika vilket brukar leda till samma resultat.

  Gilla

 • Hanna

  Chansa inte genom att tro på M, L eller S prat om” hårda tag”, det brukar låta så när det är valår och direkt efter glöms det bort. Syna bluffen. Tänk på att Ulf Kristersson sagt att han inte kommer att samtala eller samverka på något sätt med SD så det blir 4 likadana år till om folk inte röstar på det enda parti som garanterat vill ha förändring!

  Gilla

 • Billy Boy

  Idag publicerade Metro opinionsundersökningen från YouGov. Utfallet framgår i grafik längst ned på webbsidan nedan:

  Det skiljer nu bara 0,4% mellan M (20,9 % = näst största parti) och SD (20,5% = tredje största parti)

  L , KD och F! ligger under 4%-spärren. C får oförtjänt 9,1%

  MP ligger farligt nära med 4,5%. V får oförtjänt 7,8%

  S ligger illa till med 26,2% ungefär på Juholts lägsta noteringar.

  https://www.metro.se/artikel/yougov-de-rödgröna-blocket-störst-men-fortsatt-jämnt-mellan-blocken

  Gilla

  • Stenbock

   Tråkig läsning kring förhållandet och utslaget av YouGov`s senaste mätning.Här framgår tydligt att svenska folket ännu inte fått tillräcklig
   av mångkulturens berikning.
   Vidare att landets befolkning till nästan 80 %,fortfarande sover sött och lugnt på nätterna.Annat kan jag inte tyda,att Sossarna ökar på sitt underlag,och det märkligaste att Svittsaren tycks gå hem i stugorna !!!
   Att c:a 9 % väljer C,är ett bevis för att deras ledarinna tycks vara populär,i de mest avskilda delarna av landet.Enda ljuspunkten är Folkpartiets dalande,och kommunisternas status quo…..Försvinner sedan det gröna packet,blir de kommande fyra åren något bättre för de som överlever sprängningar,överfall och skottlossningar…

   Gilla

 • Adolf Nilsson

  Håller absolut med!vVem som helst är bättre lämpad att leda landet än vår ( inte min statsminister)byfåne till statsministern. Hoppas att Jimmy tar på sig hårdhandskarna och ränsar ut.Hoppet är det som överger oss sist.Mvh Adolf

  Gilla

 • Sixten

  Har väl inget emot Åkesson men statsminister blir han aldrig.
  Prolerna tänker bara på sprit och tv samt andra lösa nöjen och de antivita svenskhatarna har fritt lopp.

  Gilla

  • Katarina

   Ja du, jag håller med dig.
   Svenskarna idag tänker bara på deras fina helst långt borta semestrar och gymmet och andra nöjen.
   Många jag känner verkar leva i en drömvärld och kämpar tappert på att försöka hålla verkligheten på avstånd. Det är fint och lugnt på min gata och de nöjer sig med det.
   De flesta svenskar vägrar tänka på framtiden och det som sker i vårt land. Om det sprängs 1000 handgranater i veckan i vårt land så spelar det ingen roll, så länge det inte är på Deras Gata.
   Det enda glädjande jag kan förmedla är att många ungdomar idag genomskådat lögnerna som lärs ut i skolan.
   Gilla eller ogilla? Jag avskyr att det du skriver är sant.
   Det krävs att något extraordinärt sker innan valet. Svensken måste tvingas att öppna ögonen och se verkligheten i vitögat.

   Gilla

   • Sixten

    Tvivlar på att det går eftersom de fantastiska antivita, antisvenska hatarna har drivit det så långt att minsta lilla kritik är detsamma som att vilja döda sex miljoner judar.
    De kör stenhårt med detta och det fungerar.

    Gilla

   • Katarina

    Under kan ske och har skett.
    Ett under idag är att våra ungdomar genomskådat lögnerna de matas med av programmerade lärare.
    Jag fick nyligen vetskap om att våra söner inte får välja IT – programmering. Det fria valet får enbart flickor välja.
    Min dotter har insett att feminister är det största hotet mot vår framtid. Största förlorare deras bröder, våra söner.
    Det finns hopp.
    Jag tänkte skriva mer men det fria ordet existerar inte längre.
    Vi är inte en demokrati och det är bättre att invänta rätt tillfälle, som kommer att komma.
    Våra barn är vår framtid och hopp. Gamla batikhäxor tillhör det förflutna.

    Gilla

   • Lena

    Katarina :
    Helt underbar diskussion, jag har ett leende i hela min kropp och själ !

    Måste hälsa godnatt nu !

    Gilla

 • Peter Kostin

  Åkesson som statsminister, jo djävlar, det blir samma dag som helvettet fryser till is. För sist jag kollade så var 80% fler än 20%. Många av dom som sagt att de skulle lägga sin röst på SD kommer på valdagen att rösta på samma parti som dom alltid gjort. Det är verkligheten.

  Gilla

 • Rolf

  Här har vi en riktigt bra statsminister. Sen så verkar grabben vara otroligt intelligent det gör ju saken inte sämre.

  Gillad av 1 person

 • Urban Lindgren

  Jag måste erkänna. Jag älskar att höra Åkesson. Han är vass. Vi får bara hoppas att han orkar verka i många år till i den intelligensbefriade värld som stora delar av Riksdag och Regering verkar utgöra

  Gilla

 • Magnus 2

  Jag kommer att rösta för att få en förändring i landet. Man har ett ansvar för sina barns framtid så de är självklart att göra allt i sin makt för att få SD till makten. Svenska befolkningen har lidit nog efter många år av vanstyre. 2018 blir ett viktigt år för Sveriges framtid. Valkampanjen för att informera min omgivning om vikten av att rösta rätt pågår varje dag. Vi kan inte ha en handlings handikappad regering i 4 år till.

  Gillad av 1 person

 • Magnus 2

  Jag kommer att rösta för att få en förändring i landet. Man har ett ansvar för sina barns framtid så de är självklart att göra allt i sin makt för att få SD till makten. Svenska befolkningen har lidit nog efter många år av vanstyre. 2018 blir ett viktigt år för Sveriges framtid. Valkampanjen för att informera min omgivning om vikten av att rösta rätt pågår varje dag.

  Gilla

  • Grune

   Det finns ingen som kan slå Jimmy på fingrarna när det gäller debatt eller utfrågning. Han fullkomligen mal ner både 7-klövern och de som försöker intervjua honom.

   Gilla

  • Grune

   Valet 2018 kommer med all säkerhet att bli det viktigaste valet som någonsin varit i Sverige och därför måste vi Svenskar se till att vi får en ny statsminister som heter Jimmy Åkesson.
   Vi har ju inte haft vare sig regering eller statsminister sedan 1969.

   Gilla

 • Roland Karlsson

  Björklund?? Överlever han valet? Att vara liberal är att vara kluven. Mp o Kd ligger också risigt till. Sd blir en valvinnare men hur långt räcker det? S o M ligger väl bäst till för statsministerposten. M tar den om dom vill. Men då måste dom ta hjälp av Sd. Fast då kanske Björklund (om han finns kvar) och Lööf hoppar i säng med Löfven. Kan det bli rörigare?

  Gillad av 1 person

 • Urban Lindgren

  Det Björklund inte inser eller förstår är att naturlig befolkningsutveckling ger samhället ett antal år att förbereda sig på.

  Gilla

 • Roland Karlsson

  Vi får väl se hur folket väljer i höst. Jag väljer soffan för jag ser inget alternativ att rösta på alls längre. Men Åkesson som statsminister är en kittlande tanke. Han behöver nog 51% då om inte kompisar träder fram.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: