Stäng

4 reaktioner på “Den Mordlystne Muslimske Självmordsbombaren Anländer

 1. När jag var en liten grabb i början på 80-talet såg jag tillsammans med min gamla mormor en nyhetssändning. Det va ett nyhetsinslag om krig och elände i mellanöstern. Mormor sa till mig. Dom där kommer aldrig att sluta upp med våldsamheter även fast du själv blir gammal.Tanten hade 100%rätt och nu kommer jag själv att säga samma sak till mina barnbarn. Så det där med fredens religion känns väll högst tvivelaktigt.

 2. Om muslimerna har så bråttom att komma till allah så kan de väl samlas i en moské i taget och spränga hela moskén. Då slipper ju allah ta emot icke bjudna till sitt paradis.
  Det blir väl bli trångt hos de 72 oskulderna men muslimerna är ju vana att pippa i grupp så det ska väl gå bra.

  Dessutom skulle vi bli av med alla moskéer i landet.
  => Vilken lycka!

 3. En IDEOLOGI som uppmanar till mord och slakt av oskyldiga…..! Är det från ”Mein kampf” de hämtar inspirationen, den av hela världen hatade nazismen eller varifrån kommer ideerna bakom!
  Är det en lögnens ideologi som heter islam kanske ? Jomenvisst är det, boken heter Koranen och uppmanar till mord i många verser….
  Förebilden heter profeten Muhammed och han levde år 600 i Medina i Saudi Arabia, det är c:a 1400 år sedan och ideerna lika gamla men det råder beröringsskräck att tala om dessa mördare och pedofiler!!

  1. Zåzzarna älskar islam, endast muslimska skithålsländer är utsedda till asylländer, kanske vi ser något som kommer att hända i Malmö om några år…!!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: