Den Mordlystne Muslimske Självmordsbombaren Anländer


36 döda 105 skadade, många av dem allvarligt.  Hände i Baghdad! Självmordsbombaren trodde med stor säkerhet att han enligt Muhammeds löfte skulle komma till  paradiset och där få 72 mörkögda skönheter (sexdockor)!


4 responses to “Den Mordlystne Muslimske Självmordsbombaren Anländer

 • Rolf

  När jag var en liten grabb i början på 80-talet såg jag tillsammans med min gamla mormor en nyhetssändning. Det va ett nyhetsinslag om krig och elände i mellanöstern. Mormor sa till mig. Dom där kommer aldrig att sluta upp med våldsamheter även fast du själv blir gammal.Tanten hade 100%rätt och nu kommer jag själv att säga samma sak till mina barnbarn. Så det där med fredens religion känns väll högst tvivelaktigt.

  Gilla

 • age

  Om muslimerna har så bråttom att komma till allah så kan de väl samlas i en moské i taget och spränga hela moskén. Då slipper ju allah ta emot icke bjudna till sitt paradis.
  Det blir väl bli trångt hos de 72 oskulderna men muslimerna är ju vana att pippa i grupp så det ska väl gå bra.

  Dessutom skulle vi bli av med alla moskéer i landet.
  => Vilken lycka!

  Gilla

 • Kurt Kodstedt

  En IDEOLOGI som uppmanar till mord och slakt av oskyldiga…..! Är det från ”Mein kampf” de hämtar inspirationen, den av hela världen hatade nazismen eller varifrån kommer ideerna bakom!
  Är det en lögnens ideologi som heter islam kanske ? Jomenvisst är det, boken heter Koranen och uppmanar till mord i många verser….
  Förebilden heter profeten Muhammed och han levde år 600 i Medina i Saudi Arabia, det är c:a 1400 år sedan och ideerna lika gamla men det råder beröringsskräck att tala om dessa mördare och pedofiler!!

  Gilla

  • Kurt Kodstedt

   Zåzzarna älskar islam, endast muslimska skithålsländer är utsedda till asylländer, kanske vi ser något som kommer att hända i Malmö om några år…!!

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: