Amazon, censurivriga likt de andra


Vi vet alla att Facebook, Google/Youtube och Twitter är snabba med att censura alla som motsätter sig islamiseringen av Europa. Men att Amazon också sällat sig till denna skara är kanske inte lika känt.

Det senaste censurexemplet som jag stötte på gäller Martin Sellner’s bok ”Identitär! – Geschichte eines Aufbruchs” som tidigare Amazon har sålt och som där kommenterats, till största del mycket positivt, av väldigt många läsare (verfierat köp).

Varför denna kappvändning av Amazon, innehållet kände man ju till redan när man under en lång tid hade boken ute till försäljning, är oklart men någon/några måste ha satt tryck på Amazon att ta bort boken även fast den sålde väldigt bra.

Boken som jag har läst, på tyska, är mycket interessant och bra skriven.

Den innehåller inga som helst hot eller uppmaningar till våld, däremot lyfter den fram värdet av de europeiska kulturerna men påstår inte att de är bättre än andra, bara att de är värde att bevara.

Den slår ett slag för hur viktigt det är att få ha en identitet, något som anses självklart för andra men inte för europa’s folk.

Boken uttrycker en väl begrundad islamkritik, men inte på något sätt i hårdare ordalag.

Dessutom motsätter sig boken det snabba befolkningsutbytet som nu sker i den ”utomeuropeiska” massinvandringens spår.

P.S.

Martin Sellner är en av personerna bakom ”the identitarian movement”.


2 responses to “Amazon, censurivriga likt de andra

  • ladulaas

    Media-etablissemanget är hotat i hela västvärlden. Eftersom man har hela bankmaffian bakom sig, så har man nu ingen annan möjlighet än att ta till censur. Men större drakar än Amazon.com har bringats på fall, så man bör nog passa sig…

    Gilla

  • Argus

    Rätt naturligt; Jeffrey Preston Bezos né Jorgensen köpte en av de värsta dyngspridarna, Washington Post, 2013. Så det torde vara rätt självklart att han och Amazon.com, Inc. lutar rätt betänkligt till vänster.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: