Socialdemokrat nedvärderar Löfven


Fredrik Olsson är Socialdemokrat, men väljer att kalla sin egen partiledare för ”ärthjärna”.

Fredrik Olsson (@antitesen på twitter) kallar sig själv för en frispråkig Socialdemokrat med extra kärlek för feminism, rättvisa och folkrörelse. Någon större kärlek till sin egen partiledare verkar han dock inte hysa.

De här är vad han anser om Sverigedemokraternas tidigare förslag om att kalla in militär för att hjälpa till i kampen mot förortsgängen som flyttar fram sina positioner allt mer.

”Ärthjärnor” är benämningen på det parti som via Kent Ekeroth lade fram förslaget redan 2016.

Det här kan vi läsa i media efter dagens partiledardebatt.

Två saker kan vi härmed konstatera. Det finns socialdemokrater som inte står bakom sin partiledare och som utan omsvep använder nedvärderande ord om hans intellekt. Vi ser ytterligare ett förslag från SD som kopieras av de två stora, S&M.

Det verkar som att sprickan inom Socialdemokraterna växer sig allt bredare och detta under valåret 2018.


10 responses to “Socialdemokrat nedvärderar Löfven

 • verklighetochsanning

  ärthjärna är för milt: Den hjärnan är sedan länge ursvetsad

  Gilla

 • verklighetochsanning

  Militär och polis slår en järnring kring utanförskapsområdena. Går in och avväpnar alla. Håller förhör med samtliga. De kriminellas familjer ska berätta allt om gangsterismen i området. Om de vägrar deporteras samtliga omedelbart. Svensk medborgare eller inte! Detta ska vara en engångsåtgärd. Total upprensning. De som ev. blir kvar ska splittras upp. Ett nytt område ska skapas.

  Gilla

 • Bhoman

  Ja tänk ändå !
  Nu kan dom ju få det ännu mer som i hemländerna , soldater på gatorna och sånt , fast med fortsatta höga socialbidrag förstås .
  Hemtrevligt så det förslår .

  Gilla

 • gamgubben

  Tror någon på fullt allvar att dagens militär kan göra någon nytta mot gängkriminaliteten?
  Vad militär kan användas till är att hjälpa tullen att söka igenom samtliga bilar, vans, som lämnar vårt land. Allt som inte kan bevisas vara lagligt införskaffat beslagtas och passagerare kollas, dna, fingeravtryck och all ID handlingar kollas.
  Vid ankomst till Sverige samma procedur för att få stopp på insmugglade vapen och annat otyg.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  ”Ärthjärnor” är det klokaste Sverige kan uppbringa idag, socialdemokrat Fredrik Olsson.

  Det är kanske tur det.

  Gilla

 • Magnus 2

  Vänstern har makten nu i Sverige så de är deras ansvar att skydda befolkningen och ta tillbaka makten. Alliansen är lika ansvariga för landets förfall eftersom dom passivt suttit på läktaren och sett eländet. SD har inget ansvar för de som händer med dom har idéer om hur de ska lösas. Jag vet vem jag ska rösta på 2018. Är trött på alla politiker som är fientliga mot den egna befolkningen. Rösta rätt 2018 annars är landet helt förlorat.

  Gilla

 • ossie

  Man kan ju börja med Nationella insatsstyrkan med stora befogenheter att rensa upp bland dräggen. Att skicka upp ledande gangsters till skogshuggarläger i Norrland att arbeta under tuff regim 10 tim om dag 7 dagar i veckan. Sticker dom upp så ska tuffa straff utdelas.

  Gilla

 • Dalmasen

  Alla som är för invandring är ärthjärnor.
  Titta vad som händer timme för timme, hur svårt
  Kan det vara att fatta.
  Vi är i krig mot invandrarna, man får beundra polisen att dom
  Orkar. Ett litet tag till.
  Nej, sätt in tungt beväpnad militär och avskräck slöddret.
  Militär är till för att bekämpa krigshandlingar, som pågår
  dagligen i Sverige nu.

  Gillad av 1 person

 • putte

  Det här med att sätta in militär är inte helt fel , dom som säger emot påpekar att militären inte har kunskap eller vapen . För att ta hand om buset räcker det med att det bildades styrkor som består av en polis och tre militärer , man behöver inte ha polisutbildning för att sätta på handbojor och använda batong och vad vapnen beträffar så har väl militären betydligt större vapenarsenal att tillgå än polisen och förhoppningsvis större kunskap att använda densamma .

  Gilla

 • Sara från Skåne

  Sossarna och moderötterna har blandat ihop ”gängkriminalitet” med ”upplopp”, där det första skapas av slipade och disciplinerade onordiska affärsmän medan det sista skapas av asociala våldsälskande ungdomar.

  Gängkriminalitet bekämpas med polis men upplopp bekämpas med MILITÄR.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: