Samma sak, dygnet runt, mord, rån, misshandel, våldtäkt…

BROTTSLIGHET. Inrikes- och Justitieminister Morgan Johansson (S) reagerar nu på den senaste tidens dödsskjutningar. – Man måste sätta hårt mot hårt mot de gängkriminella. Då gäller det att se till att bura in de mest brottsaktiva individerna, säger Johansson till Sveriges Radio Ekot.

-Pettersson har inte en aning om vad den socialdemokratiske ministern menar för han har sagt samma sak flera gånger förr och det blir bara värre. Justitieministern säger också att ”VI” inte kan låta barn växa upp i kriminella familjer utan att specificera vilka ”VI”, jag vill i varje fall inte räknas in i det gänget.

Nåväl, jag har börjat på en lista ”Mordåret 2018” som ser ut att kunna bli väldigt lång trots att jag inte tänker ta med alla mord som sker i den.

Det händer så mycket annat i det nya Sverige, det mesta blir på sin höjd en notis i gammelmedia, mmycket får vi inte ens reda på, det står inte ens bland Polisens händelsenotiser.

Några rubriker nedan som Tino Sanandaji sammanställt. Kom dock ihåg att det bara är en liten del av allt som händer.

 • Väktare knivskuren i p-garage på Östermalm
 • En man i 40-årsåldern knivskars i en lägenhet i Lund
 • Höggs med stickvapen i Mölndal
 • Ungdomar misshandlade på fotbollscup
 • Butikspersonal hotades med pistol
 • En knivbevärpnad man rånade en butik i Asarum
 • Ronneby: Fem skott mot fastighet – polisen utreder
 • Mordbrand: Försökte elda upp blivande studentlägenheter
 • Brand rasade i källare – polisen misstänker mordbrand
 • Misstänkt mordbrand på förskola
 • Kalmar: Ung man rånad och misshandlad
 • Misstänkt mördare rymde från Migrationsverkets förvar
 • Våldtäkt, försök Umeå
 • Tre unga personer, försökt tända på lada i Uppsala
 • Sex anhållna för försök till mord/dråp. Skäggetorp, Linköping
 • Rån väpnat, Uppsala

Sverige kan numera ha lika många gangstermord under en helg som man brukade ha under ett år, utan att det ens är toppnyhet några timmar senare. Så snabbt har våldet normaliserats. Om mordet i Malmö på symboliska Per Albin Hanssons väg kan vi läsa: ”På söndagen blev en 21-årig man med gängkriminella kopplingar skjuten till döds på Per Albin Hanssons väg. Hans äldre bror, 23 år gammal, sköts till döds på Kronetorpsgatan i mars 2017. Den äldste i brödratrion, 25 år gammal, sköts på Dansörgatan en månad senare och överlevde tack vare skottsäker väst”

I Norge sker 2-4 skjutvapenmord per år, medan det i Sverige passerat 40 per år, en tiodubbling på en generation. Dödligt våld fortsätter falla i de flesta europeiska länder, vilket visar att denna utveckling inte är oundvikligt. I stället för att låta sig avtrubbas och acceptera att lära sig leva med våldet borde medborgare sätta press på de som försöker sopa problemet under mattan och utkräva ansvar. Varför har detta oönskade utvecklingen skett, och vad tänker politiker konkret göra åt det?

-Pettersson säger att det är inte polisbrist. Svensk polis är dimensionerad för svenska kriminella och inte för Mellanösterns. När sedan de kriminella från dysfunktionella länder behandlas som svenskar för att de en gång åkt tunnelbana går det åt pipan…

”De hånskrattar åt oss

Om du kommer från Mellanöstern ser du med förundran på skandinavisk samhällssyn. Du kommer från ett ställe som kännetecknas av blodiga strider mellan en lång rad grupper. Så din utgångspunkt är självbevarelsedriften. Den utgångspunkten tar du med till Skandinavien. Landet som du kommer till ser ut att ligga öppet med en massa fördelar som väntar på att bli utnyttjade. Så uppstår bidragsutnyttjandet, föraktet för det nya landet och synsättet ”det ju bara är svenskarna man lurar”.

Ovanstående rader har skrivits av Thomas Gür, invandrare från Turkiet och journalist.

15 thoughts on “Samma sak, dygnet runt, mord, rån, misshandel, våldtäkt…

 1. låt mig klargöra : det är inte statens, försäkringskassans, AF:s pengar som gödslas till otjänligheter! Det är våra SKATTEPENGAR! Det verkar vara en del kärringar i både kjol och byxor som inte fattat detta. Dålig samhällshushållning måste väl vara åtalbart??

 2. S+MP regeringen är en katastrof för etniska svenskar, tillsammans utser de muslimska skithålsländer till asylländer, de kommer hit begår brott och belastar vårt välfärdssystem som betalas av folket som får känna av konsekvenserna in på bara skinnet. Accepterar man inte deras skithålspolitik är man ”rasist” och ”nazist” och inga krav får ställas på de som kommer till Sverige! När de begår grova brott, exempelvis de mord vi ser exempel på dagligen får INTE deras etnicitet nämnas men vi vet alla att det kommer från de länder zåzzarna utsett till asylländer, – skithålsfolk från skithålsländer som de vill ha hit för att de röstar socialistiskt som i ex Malmö där vissa stadsdelar c:a 90% gör det…
  Denna bottenlöst dumma kvinna, Åsa Romson kallar Sverige för en ”HUMANISTISK SUPERSTORMAKT”….-mycket dummare än så blir det inte, det är ännu mer korkat än ”öppna ditt hjärta” uttalandet….ATT SVERIGES BEFOLKNING TILLÅTER SIG UTNYTTJAS AV HELT KLART RENA IDIOTER ÄR BEDRÖVLIGT!! VAKNA!! STÄNG GRÄNSEN FÖR KRIMINELLA ASYLTURISTER!!!

 3. Mja, om det nu är frågan om att fängsla de mest brottsaktiva individerna kan vi med fördel börja med Johansson själv, med anledning av hans väl dokumenterade nationsföraktande inställning och hans förkärlek till att fara med osanning och undanhållande av förbluffande fakta.

  En vacker dag, då det allom bekanta hut hittat hem, kommer denne ohemule och inhonnette minister i sällskap av sina likasinnade skråbröder tvingas företa en så kallad canossavandring och under förödmjukande former nödgas göra avbön och retirera med svansen mellan benen.
  Det torde vara överflödigt att tillägga att var redig medborgare blickar fram emot då denna dag randas!
  Andreas 🙂

 4. Mia och hennes såssar leverera hela tiden . Utan att ha dåligt samvete eller ångra sig vad dom har ställt till med . Framtiden ser ljus ut för nästa generationer !!!

 5. Vi ligger snart i topp på våldsbrott i världen. Var är de humana Sverige som vänstern påstår att vi är har? Jag är trött på alla inkompetenta politiker som lever i en värld som får plats i mössan. Vi som jobbar och betalar skatt är absolut dom viktigaste människorna i Sverige som borde skyddas till varje pris. Våra pengar ska användas till välfärd och att bygga upp Svenskarnas framtid. Vi ska vara humana och hjälpa alla som lever i landet men vi ska absolut inte hjälpa folk som är fientliga till Svenskarna. Hjälp ska man inte få utan den ska man förtjäna.

  • Så bra och korrekt inställning..
   Det är därför det är så viktigt att skydda och bevara den kultur och moral som har byggt upp Sverige. Om vi inte stoppar invasionen av individer som inte har som avsikt att integrera sig, som har ett helt annat mentalitet som istället för att hjälpa att bygga upp utnyttjar, fuskar med alla bidrag, tar in anhöriga och allvarligaste av allt som vill implementera deras egna doktrin (med hjälp av nuvarande politiker, EU och FN) så kommer det att hända samma sak som Egypten, Syrien, Turkiet osv…
   Vi måste informera folk om Islam…

 6. Lille molgan skall sätta hårt mot hårt.Man kan hålla sig för skratt.Det har vi hört förut av husbonden också,det bara som allt annat käbbel.Lille menar jag inte hans stilige längd utan hans IQ, som är minsta i laget.Mvh Adolf

 7. Våra skattepengar ska inte gå till förvar av det importerade avskummet.
  Ut med asen direkt, gärna med en doppvärmare i stjärten så de springer snabbt.

Kommentera