Islam blir inte bättre av tystnad


ISLAM. Artister och journalister som samlats i Köpenhamn för en konferens för terroröverlevare lovar att fortsätta kampen för det fria ordet, rapporterar AFP.

– Vi är alla måltavlor och ju fler av oss som väljer att vara tysta, desto farligare blir det för de få som fortsätter att höja sina röster, som jag, säger Zineb El Rhazoui, en 35-årig journalist som jobbat på franska satirtidningen Charlie Hebdo.

Hon befann sig på semester den 7 januari 2015 när jihadister bröt sig in i tidningens kontorslokaler i Paris och mördade 12 personer i ett terrorangrepp som skakade Frankrike och världen.

På plats är även svenske konstnären Lars Vilks, vars teckning av profeten Muhammed som rondellhund väckte stor uppmärksamhet – och orsakade protester – 2007. Han säger till AFP att inget skulle bli bättre av att han slutade sitt arbete.

-Pettersson har många gånger publicerat Lars Wilks rondellhund och Muhammedkarikaturerna, av den enkla anledningen att människor som är beredda att mörda och sätta världen i brand för några streckgubbar är inte kloka. Det är inte minsta mening att ge efter för deras krav, då kommer det bara ett nytt.

Detta borde alla ha insett, men ni vet snoozeknappen som sitter på klockradion, mobiler och andra tekniska apparater som man kan trycka på för att somna om och sova några minuter till. Våra senaste regeringar har använt den knappen flitigt och verkar fortfarande inte ha vaknat.

Likaså alla de så kallade journalister som påstå sig kämpa för det fria ordet men inte törs berätta sanningen om islam. De är bara värda förakt.

Varsågod här är Muhammedkarikatyrerna på Petterssons igen. Tolv teckningar som fredens apostlar är beredda att mörda för, och nedanför dem Vilks rondellhund och lite andra tavlor på Muhammed…

Detta bildspel kräver JavaScript.


4 responses to “Islam blir inte bättre av tystnad

 • verklighetochsanning

  Den svenska värdegrunden består av DEMOKRATI och MÄNSKLIGA RÄTTIGHETER! Ingen muslim och inget muslimskt land delar denna värdegrund! Vad gör muslimer i Sverige?

  Gilla

 • age

  Islams ambition och mål är, enligt koranen;
  Att islam ska ta över världen, inte delar av den, utan hela
  – och om så behövs, med våld!

  Vi har sekten i vårt land!
  Vi har sekten intill oss!
  Vi bjuder sekten på vår kultur!
  Vi bjuder sekten på vår välfärd!
  Vi bjuder sekten på det vi har!
  Vi bjuder sekten på allt!

  Snart tar sekten över vårt fosterland!
  Känner du dig trygg?
  Jag är rädd!

  Gilla

 • gamgubben

  Islam en tro att jämställa med en sekt. En gång medlem, alltid medlem. Ingen frihet, ingen tolerans.
  Det närmaste vi har i Sverige är de politiska partierna, inte tänka själv, bara hålla käft och följa profeten.

  Gilla

 • Lena

  Jorden ökade med 83 miljoner 2017 , 10 gånger Sveriges befolkning, stopp !!!!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: