Död man äger 2800 bilar som används av invandrare som skiter i samhället


INVANDRARBROTT. Mannen står som ägare till 2.800 bilar och har skulder på 22,5 miljoner kronor. Han avled 2016, men hans bilar används fortfarande, ”avslöjar” Sydsvenskan som använder betalvägg och inte får någon länk. 

En kartläggning som tidningen gjort visar att sju av tio bilmålvakter kan knytas till Skåne.

Bilmålvakter är ett annat ord för att beskriva personer som mot svart betalning accepterar att stå som registrerade ägare till bilar de själv inte använder. Andra använder bilarna och struntar i p-böter, fordonsskatt och liknade kostnader. Skulderna landar hos bilmålvakter som inte betalar.

Tidningen Sydsvenskan har kartlagt var i Sverige de finns flest bilmålvakter, och Skåne sticker ut.

Med hjälp av statistik från sajten biluppgifter.se och Kronofogden visar tidningen att sju av de tio mest skuldsatta bilmålvakterna finns i Skåne. Malmöbon som toppar listan har en skuld kopplat till sitt bilägande som för närvarande är 56,2 miljoner kronor. Han äger 3 085 bilar.

Samma persons bilar har besiktigats 588 gånger på olika platser i Sverige.

Totalt har de tio mest skuldsatta bilmålvakterna tillsammans en skuld på 199 miljoner kronor hos Kronofogden.

Bland dem finns en man född 1958 som avled i 2016. Han var då bosatt i Göteborg och efterlämnade en skuld kopplat till bilar på 22,5 miljoner kronor. En del av hans bilar används fortfarande. De har i vart fall besiktigats.

-Pettersson mejlade kronofogden i april 2017 och bad om samma sak som de ”seriösa” medierna gjort ovan, men fick ett litet annorlunda svar på de tio personer som har högst skuld avseende felparkeringsavgift hos Kronofogden.

Det verkar inte som de heter Man…de hotar hela vårt samhälle och heter Ibraahim, Mohammed, Hossein, Ahmed osv. det vill säga de har samma namn som de som skjuter och våldtar…

Listan avser namn, bostadsort, antal mål och totala skulden hos Kronofogden.

 1. Sahib, Ibrahim Jalil Hamid, Malmö. 42.280 – 56.094.645 kronor
 2. Almayyahi, Mohammed, Abdulhafedh Badr, Malmö. 11.408 – 15.157.850 kronor
 3. Wandi, Majid Hossein Mohammad, Eksjö. 10.848 – 14.311.550 kronor
 4. Abdulaziz, Adnan Ahmed, Malmö. 10.706 – 14.310.050 kronor
 5. Stenberg, Hasse, Göteborg. 11.185 – 13.774.245 kronor.
 6. Rahim, Thoalfekar Alaa, Utvandrad. 10.176 –13.427.305 kronor
 7. Hakulinen, Eero Andreas, dödsbo, Göteborg. 7 611 – 9.417.800 kronor
 8. Kourdieh, Mustafa Ismail, Malmö. 6.639 – 8.750.768 kronor
 9. Mohammed, Fares, Malmö. 5.419 – 7.183.925 kronor
 10. Al-Shaikhli, Jamal Abbas Shihab, Okänd. 4.657 – 6.185.280 kronor. 

Nu hävdar journalisterna med hänvisning till sina egna gummiartade publicitetsregler att man noga ska överväga konsekvenserna av en namnpublicering eftersom den kan skada människor.

Dom (journalisterna) och vi på fria medier ska avstå från sådan publicering om inte ett uppenbart allmänintresse kräver att namn anges.

Vad tycker ni om att vi publicerar namnen? Är det ett allmänintresse att få veta att det är ”nysvenska entreprenörer” som plundrar vårt land och förstör tilliten bland människor?

TIDIGARE 2017-03-02. Polisen storsatsar mot bilmålvakter – Pettersson säger att de ljuger…

INVANDRARBROTT. Sedan årsskiftet har minst 80 målvaktsbilar försvunnit från Malmös gator, med hjälp av polisen. Det är mer än en bil per dag. Totalsiffran är ännu högre. – Vi gör rätt så stora insatser mot målvakterna nu, säger Lars Förstell, pressinformatör på polisen.

Socialdemokraternas huvudstad sedan 100 år, Malmö,  har under lång tid fungerat som bilmålvakternas heliga plats i Sverige. Tiotusentals bilar, ofta rena vrak, står registrerade på ett fåtal personer med miljoner i skulder.

Alla bilar vars ägare har mer än 5 000 kronor i skuld, till exempel obetalda p-böter eller avgifter, kan numera beslagtas direkt. Lagstiftningen ändrades 2014. Bilarna förvaras i tre månader och ägaren får en chans att lösa ut dem. Sedan skrotas de eller säljs, om det finns något värde på fordonet.

Kommunens arbete har försvårats av att alla slagningar på fordon måste ringas in av p-vakterna för en kontroll. Sedan kopplas fordonsflyttare in och ser till att bilen försvinner. Det har tagit tid och kostat pengar.

Polisen har bättre verktyg och kan få fram samma underlag om skuldläget direkt på gatan. Patrullerna spanar nu aktivt efter målvaktsbilar, ofta nattetid, och pekar sedan ut dem för flyttarna. På det här sättet går upprensingen av den skuldtyngda fordonsparken snabbare.

– Polisen har fått upp ögonen och vill inte heller ha bilarna ute. De har kommit på att de kan se skuldsaldot i sina system och berättar om det för oss, säger Jill Arneholt, gruppchef på fordonsflyttarna.

Läs mer…

-Pettersson undrar varför det tar så lång tid, lagar finns mot det mesta, använd dem eller är politiker, myndigheter och polisen rädda för att bli kallade rasister?

Nåväl, myndigheterna tycker de är duktiga för att de plockar bort en bil om dagen. Då är problemet med topp tio löst om 40 år, sedan är resten kvar…myndigheterna i Malmö skojar med oss eller också är de dumma i huvudet.

I februari 2014 såg det ut som nedan bland skåningarna som inte vill göra rätt för sig i Malmö.

 1. Adnan Abdulaziz, 41 år, 3 866 bilar
 2. Majid Wandi, 53 år, 3 835 bilar
 3. Jalal Baltaj, 52 år, 2 569 bilar
 4. Ibrahim Sabih, 29 år, 1 929 bilar skuld 41,1 miljoner
 5. Yousif al-Itabi, 24 år, 817 bilar
 6. Mayssam Al Hellani, 30 år, 558 bilar
 7. Ibrahim Mahmoud, 28 år, 352 bilar
 8. Kamal Hussain, 30 år, 105 bilar
 9. Ahmad Kahlid, 51 år, 80, bilar
 10. Bilal Diab, 31 år, 16 bilar.

När Expressen/Kvällsposten ställer sig på samhällets sida ser det ut som…

2015-09-27_0804

Aftonbladet vill inte vara sämre, de anklagar till och med en göteborgare…

2015-09-27_0807

Metro som driver Viralgranskaren som ska avslöja falska nyheter på nätet håller med de andra medierna och påstår att brottslingarna heter Man.


28 responses to “Död man äger 2800 bilar som används av invandrare som skiter i samhället

 • verklighetochsanning

  valet ska vara assimilering eller utvisning

  Gilla

 • Stenbock

  Är ju inte riktigt hemmastadd inom denna form av kreativ verksamhet. Undrar därför hur personer över hela landet,kan åka och besiktiga fordonen,utan att ha underlaget/besiktningsinstrumentet ? Hur kan dessa veta att det är så dags när kallelsen sändes till en av nomaderna,som står som ägare till tusentals fordon ?
  Vidare när någon ur civiliserade delen,av vår återstående befolkning avlider,måste ju en bouppteckning ske.Vid denna kommer ju tusenden fordon att fördelas till arvingarna,och vid sådant stort efterlämnat kapital (i fast egendom) skall väl även arvskatt utgå ?
  Eller gäller även i detta fall full amnesti för importerade berikare ?

  Gilla

 • LasseN

  Är det en slump att personerna på listan är kompisar med Reinfeldt och Löfven?

  Gilla

 • ruben

  Det är naturligtvis av allmänintresse att ange bedragarnas ursprung. Det visar att asyl-politiken/invandringen av vissa kulturer obönhörligt tycks ge följdskador i samhället. Att inte ange bedragarnas etnicitet är en typ av bedräglig ryktesspridning och blir i grunden en falsk politisk påverkan mot allmänheten. Jag skulle kalla det ”fake news”. Allmänheten vill veta varför skatten höjs hela tiden och då krävs den informationen. Allmänheten måste även få rätt information och underlag för att kunna skydda sig själv.

  Gilla

 • Jou

  Det är rasism att ge böter åt muslimer, det är emot deras kultur. Så jag föreslår att regeringen framställer ett nytt lagförslag om att muslimer i kalifat som Malmö, Stockholm och Göteborg ska befrias från all slags böter. Böter gällande muslimer som inte bor i kalifat skall betalas av hemkommunen. Såhär så sparas det in biljoner på byråkrati, eftersom begreppet ”bötesbetalande muslim” inte existerar i riktiga världen.

  Gilla

 • ossie

  Hur fasen kan detta få pågå år efter år utan att nånting görs åt saken?

  Gilla

  • LasseN

   Reinfeldt och Löfven tycker det är lönsamt för Sverige. De har inte fattat att deras miniräknare är trasig och räknar fel.

   Gilla

 • heraldikern

  Detta problem har varit känt som ett stort problem i 10-tals år. Men inget verkningsfullt har gjorts åt det. Bara små lagändrinngar om att kunna omhänderta de bilar där man inte betalt böterna. Och de sker i en takt som det tar 40 år att komma till rätta med problemet. Under tiden kommer nya bilar att inköpas och skrivas på nya målvakter!

  Gilla

 • Truthfighter

  Helt klart fall av ”hets mot folkgrupp”, när man skyddar utlänningar och ställer ut svenskifrånkommande. Och detta bara
  p g a etnicitet. Pressen borde ställas inför rätta, för sin otillbörliga diskriminering och skyddande av brottsling.

  Gilla

 • Argus

  Undrar om det var denna typ av ”entreprenörskap” sjuenigheten pratade om?

  Driv in dessa fordon pappetsmässigt till staten och grip och döm sedan förarna för grov stöld så kommer denna ”industri” att upphöra. När det gäller att klå hederliga svenskar på sista skattekronan verkar påhittigheten ligga på topp. Vad hände med den när det gäller att stävja brott?

  Gilla

 • Hönsmamman

  Aftonbladet skriver om nazister i kakburk:

  Kronjuvelerna gömdes från nazister i kakburk
  ▸ Drottningen visste inget ✓ ”Lustigt udda”

  Kanske något att ta efter för dagens regering?Behovet av förvar ökar i landet. Kanske de kan använda kakburkar? Islamister i kakburk?.eller kakburka? Och vilka kakor är det frågan om egentligen? Är Schyffert på jakt efter något som kan ersätta den nu genom skjutna pizzan? Kakor är den nya pizzan? Ligger kaféer i farozonen härnäst?

  Shithole-regering?

  Gilla

 • Kurt Kodstedt, (påhittat namn...)

  Snart ser hela vårt fosterland Sverige ut som MALMÖ….-idag kör muslimerna iväg judarna, imorgon oss svenskar…..Detta sker på SUPERVEKLINGARNAS initiativ, S+MILJÖDÅRARNA…..
  87:an har beställt eländet!

  Gilla

 • age

  OBS!
  Ännu en bekräftelse på att regeringen är styrd av kontraktet med Saudi Arabien att islamisera Sverige!
  Inget av ”Verken” får agera mot muslimerna!
  Polisen får inte agera mot dem!
  SÄPO – får väl inte förstå vad som pågår …..

  => om det inte skulle vara så, så skulle det vara lika enkelt att sätta åt dessa kriminella muslimer + alla som utnyttjar deras ”tjänster”,som att kalla oss för skattesmitare om vi gör ett avdrag som är 100 kronor för högt.

  Beviset är tydligt och går inte att motsäga.
  Islam ska bygga upp sin ekonomi i vårt fosterland!
  Islam ska ”köpa” in sig i vårt samhälle!
  Islam ska ta makten på alla områden!

  … och regeringen får inte hindra dem!

  … och vi sitterkvar i baren på det sjunkande skeppet, Titanic,
  och njuter av sista drinken!
  Kapten, Löven, ropar i högtalarna att allt är väl och att han har ska ha en förhandling med plåtslagarna om att laga hålet när skeppet kommer i hamn …….

  Känner du dig trygg?
  Smakar sista drinken bra?
  Funderar du på om du gör rätt som inte gör något?
  Funderar du på om det kanske finns fler i din omgivning som tänker…..
  Funderar du på om ”Grannsamverkan” kanske skulle vara något …..
  Funderar du på att hjälpa dessa paresiter att ”få en intensiv hemlängtan”?

  Tänk då på att Medborgargarden är förbjudet i vårt fosterland!
  Tänk på att vi inte får försvara oss själva!
  Tänk på att om polisen, försvaret, SÄPO är inaktiva
  = måste du också vara inaktiv!

  …… eller måste vi kanske försvara oss själva?
  Börjar det kanske gå för långt?
  Börjar det bli så att även ”87:orna” fattar vad som händer?
  Känner du dig trygg?
  Jag är rädd!

  Gilla

 • Realist

  Dessa personer som är släktingar vet inte hur svårt de kommer att straffas av SKATTEVERKET !!!
  Hoppas jag iaf. om det finns någon rättvisa kvar i detta land !!!!!!!!!!

  Gilla

  • Lena

   De tjänstemän som sitter och sliter baken på skatteverket, arbetsförmedlingen och försäkringskassan ………..de älskar ”sina klienter”, de klienterna betyder en månadslön för inte lönsamma, lönen betald av skattebetalarna.

   Gilla

  • LasseN

   Vilket skämt. Dessa människor tjänar inga beskattningsbara pengar. Det är bara kriminalitet som ligger bakom.

   Gilla

 • ulsansblogg

  Ordning och reda ”herr” Löfvén eller vad menade du ?
  Politikerna har de senaste decennierna ornat till det svenska samhällets förfall.
  https://ulsansblogg.wordpress.com/2017/08/20/det-nya-sverige/

  Gilla

 • Lena

  En av ”målvakterna” är tydligen avliden, vilken tur för honom för tänk vilket …………….strängt och långt straff han hade fått på ett fängelsehotell i Sverige med ”all inklusive”.

  Gilla

 • Lena

  Med alla de tungvrickande namnen så vet vi att ”entreprenörerna och berikarna” är här och troligtvis på livstid med sin avkomma.
  Tänk vad våra grannländer inte är avundsjuka men däremot livrädda för att ha Sverige som grannland !

  Gilla

 • OPete

  I framtiden måste vi bli rikaste landet i världen tror dom hjärntvättade !!! Dessa totalt verklighets frånvarande personer som lägger sin röst på svetsaren kommer att se till att våra barn och barnbarn kommer få det mycket svårt i framtiden !!! Mannen som kommer bli ihågkommen som klåparen , mannen sänkte Sveriges välfärd : Stefan Löfven

  Gilla

 • valentin

  klart allmänintersse att redovisa, men varför tas inte fler fordon bort från gatorna? Lägg på ett kål polisen och kronfogden och gatukontoret

  Gilla

  • Realist

   Samt att SKATTEVERKET går in hos de anhörig !!! Helt säkert att det finns många anhöriga som är inblandade i denna förskingring !!!

   Gilla

 • Hanna

  Beslagta omedelbart bilen så fort det uppstår en skuld genom böter eller obetald skatt på den- hur svårt kan det vara?! Adnan, Majid och Jalal m fl får köra med nån av sina andra 3000 bilar så länge de inte har skulder på dem; )

  Gilla

 • Realist

  Enligt lagen i SVERIGE så ska alla personliga tillhörigheter även om de tillhör en avliden, tilldelas de som den avlidne är SKYLDIG !!

  Men det gäller bara om man är etnisk tillhörande den svenska folkgruppen ???

  Dags för rättsväsendet att visa om de är ett rättsväsende ELLER om de gör skillnad på olika ????

  Gilla

 • centurion

  Dom som skiter i samhället har, med råge, kvalificerat sig för en rejäl åktur i avlopps-systemet tillbaka till sophögen i MENA.

  Gilla

  • centurion

   De två nedtummarna bevisar bara att jag träffat rätt i min spetsfundighet. Och om det svider, så gläds jag i ert armod.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: