Stäng

Jocke & Jonna på sossejakt i Folkets Hus

GOTT OCH BLANDAT. -Pettersson måste tala om att detta fenomen vet jag ingenting om, men idag fredagskvällen har Jocke & Jonna besökt Oxelösund och före detta Folkets Hus. 

Jocke, 32, & Jonna, 23, är så kallade Youtubers och bloggare och tror ni det är ett skämt så står det i media att de nyligen köpte ett hus på 523 kvm, med pool, bastu och golfbana samt fyra toaletter, fem duschar, fyra klädkammare, nio sovrum samt kök och vardagsrum.

Ja, ja, ni får googla på Jocke och Jonna.

Ni vet familjen Holmström som för en del år sedan köpte det gamla klassiska socialdemokratiska Folkets Hus med ambitionen att göra det till ett riktigt Folkets Hus för alla, inte bara för vänstern, de ledsnade på grund av S-kommunens ointresse och bygger nu om huset till bostäder.

För att de blivande hyresgästerna inte ska drabbas av olycka har Holmström i kväll anlitat Jocke och Jonna för att driva ut den gamla socialdemokratin ur Folkets huset och det verkar var en bra idé.

Utanför Folkets Hus har mängder med barn och vuxna samlats för att se när de sista resterna av socialdemokratin drivs iväg av spökjägarna Jocke och Jonna.

-Pettersson får tanken att detta behövs i mycket större skala, inte bara i en landsortsstad utan i ett helt land. Vad tror ni?

Publiken som ser Jocke & Jonna driva ut spökena från S-tiden ur Folkets Hus.

3 reaktioner på “Jocke & Jonna på sossejakt i Folkets Hus

  1. De där snuttarna innehöll ju ingen spökjakt! Att det händer/hände märkliga saker i fastigheten beror ju på att de sk spökena (andarna) inte tycker om de förändringar som fastighetsägaren gör i samband med ombyggnaden..

Kommentera

%d bloggare gillar detta: