IF Metall tystade ner sexuella trakasserier

INRIKES. En man som haft förtroendeuppdrag i IF Metall är misstänkt för grov misshandel av sin flickvän under en facklig konferens. En annan högt uppsatt man ska ha sextrakasserat minst tre kvinnliga medlemmar i åratal – men han fick ändå blommor när han avgick.

Nu vittnar utsatta kvinnor i Dagens ETC om hur de konsekvent blivit ifrågasatta och utfrysta samtidigt som männens handlingar inte har tagits på allvar.

Läs mer på den bidragsberoende vänstertidningen ETC…

-Pettersson vill bara påminna att ledaren för världens första feministiska regering, Stefan Löfven, var förbundsordförande i fackförbundet IF Metall från den 1 januari 2006 till den 27 januari 2012…

Två feminister har kul…

10 thoughts on “IF Metall tystade ner sexuella trakasserier

  1. Inget förvånande och allvarligt.

    Fast ännu allvarligare är ju att fackföreningsrörelsen hela tiden, vill inskränka på de enskilda medlemmarnas yttrande- och åsiktsfrihet.

    Att välja demokratiskt parti efter eget huvud är inte populärt.

  2. Det fungerar att sextrakassera och misshandla kvinnor i IF metall, men Sverigedemokrat får man inte vara.

  3. Den ingrodda tystnadskulturen inom vänstern har ett högt pris, och det stiger för varje dag som går. Masspsykosen kommer skörda många offer. De som väljer att öppna ögonen och kliva av, kommer klara sig. Kvar blir de fega och idioterna. Jag känner tyvärr ingen sympati, ni har förstört så oerhört mycket i Sverige, ni förtjänar skopor av skit, dubbelt upp. Era förfäder skriker men ni lyssnar inte. Det kommer ingen heller göra på er, den dag er tid i rampljuset är över. Måtte det bliva snart.

  4. Fler sexual-akrobater, som Byfånen vill skaka hand med och erbjuda en post i hans patetiska regering. Betéendet har ju blivit något av en tradition.

  5. I dag har varit en mycket mörk dag för landets vänstervridna i såväl S som VPK….Undrar om någonsin Aftonslasken skulle finna så mycket negativt hos SD,på en hel månad ? Återigen har deras “toome” nu skördat offer bland deras egna !

Kommentera