Det finns två sidor på myntet


INVANDRING. Det finns två sidor av varje mynt. Exempelvis, om Sverige inte haft någon utomeuropeisk invandring hade vi gått miste om mycket arbetskompetens och trevliga människor.

Å andra sidan hade vi också haft 95% mindre gängkriminalitet, parallellsamhällen och gruppvåldtäkter.

Ovanstående skriver Marcus Westermark på Twitter.

-Pettersson håller inte med. Vi hade kanske gått miste om lite arbetskompetens…


25 responses to “Det finns två sidor på myntet

 • Stenbock

  Mia:
  I landet som välkomnade all världens drägg 2015,presenteras idag fakta kring en av de farsoter dessa gäster bar med sig.https://www.berliner-zeitung.de/image/24202518/2×1/940/470/feac103387ce05a0648c5a3cad40c0bc/wZ/14918200d70d2779.jpg
  Maser kallas mässlingen i Merkels land.Nu sättes dagligen nya rekord i vad gäller antalet insjuknade.Det märkliga Mia är,att denna epidemi härjar som värst i de speciellt välkomstbringande städerna Essen,Duisburg,Berlin och Hessen.Första halvåret 2017 tredubblades fallen från 2016 till enorma dryga tusentalet…Eftersom dessa orter inte direkt tillhör den typen av befolkning som beger sig på lyxkryssningar i Karibien,utgår jag ifrån att det är dina omhuldade ”berikare” som varit budbärare… Vad gör du åt detta som sakkunnig inom sjukvården ?
  Länk till Berliner Zeitung:

  Gilla

 • Bosse

  En annan idiotisk kommentar som man också har när man vill försvara invandringen är maten.Vi har fått kebab,pizza m.m p.g.a invandringen. Måste vi ta hit hela Mellanöstern för att få kebab? Hur kan vi då äta suchi utan att ha importerat halva Japan?

  Gilla

 • age

  ”Akta dig för tattarna”! sade ofta min mormor.

  Gilla

 • Argus

  Visst hade vi gått miste om mycket arbetskompetens och trevliga människor men vi hade också sluppit sjukdomar, kriminalitet och en enorm kostnad för skattebetalarna.

  Vi måste bara komma på hur man skiljer agnarna från vetet. Första steget är att sluta ta emot flyttningar och andra ekonomiska migranter. Det uppnår vi genom att säga upp New York-protokollet (som USA verkar ha gjort) och utlösa UtlL kap. 5 § 25.

  Gilla

  • Mia

   Vad är det för sjukdomar vi skulle ha sluppit?

   Gilla

   • Fredrik toolanen

    Veneriska

    Gilla

   • Mia

    Veneriska sjukdomar har man ett eget ansvar att se till att man inte får. Och i Sverige sprids de troligen oftast mellan svenskar.

    Gilla

   • Fredrik toolanen

    Säg det till kvinnorna som blir våldtagna.

    Gilla

   • Bosse

    Mia! Du som vet allt, har du missat att TBC har ökat,MRSA bakterien har ökat.Just nu är det mässlingen som troligtvis har införts av EU migranter.

    Gilla

   • Mia

    Att TBC har ökat beror på att statistiken höjs när nyanlända med TBC kommer hit. Praktiskt taget inga svenskar har fått sjukdomen.
    Mässlingsutbrott har vi haft då och då och när jag var barn fick
    de flesta barn denna sjukdom.Tyvärr väljer inte alla föräldrar den gratis vaccination som samhället erbjuder numera.

    Det går inte att alltid försöka hitta någon att skylla på. Även om vi isolerar oss från omvärlden och aldrig reser utanför Sveriges gränser så kommer vi fortsätta att få infektionssjukdomar.
    Det kommer en influensa varje vinter som brukar avsluta livet på en och annan gamling, vissa år har många dött. Vem vi ska skylla influensan på vet jag inte.

    Gilla

   • Stenbock

    Mia:
    För tillfället epidemier av Mässling,TBC och framöver väntas Polio på nytt hemsöka oss !…
    Sedan all ohyra som dessa beduiner,kannibaler och andra ”skyddsökande” berikat våra bostäder med.Aldrig tidigare har Anticimex och liknande företag haft sådan arbetsbörda…och sådana inkomster !
    Har själv rest i årtionden runt halva världen men aldrig har ens en loppa,följt med mig hem i bagaget…. 😦

    Gilla

   • Mia

    Polio år en sjukdom som man lyckats utrota i stora delar av världen tack vare vaccinering.
    Så att du har fått för dig att just denna sjukdom skulle hemsöka oss tar jag med ro.
    Medicinska frågor råkar vara mitt ämne så du har nog inte så mycket att lära ut.

    Gilla

   • maar

    TBC, parasiter av olika slag m.m.

    Gilla

   • Kardanaxel

    Kära Mia. Med all respekt för dina medicinska kunskaper (infektionsläkare/forskare?) så torde det vara ett faktum att vissa sjukdomar som ansetts vara totalt utrotade i Sverige nu har återuppstått här. TBC är en. Polio en annan (inte ovanligt i Afghanistan). Även om det är enstaka fall, så kan smittan lätt spridas, vilket framgår av det senaste mässlingutbrottet. Tack vare ett effektivt vaccinationsprogram har tydligen bara några få svenskar uppväxta här i riket smittats hittills (”praktiskt taget inga svenskar har fått sjukdomen”). Men alla ”nysvenskar” då? Någon miljon, eller så.
    Svenskarna är normalt väldigt betuttade i statistik. Finns det någon officiell riksomfattande statistik på detta område, eller vad grundar du dina påståenden på?
    Ingen asylsökande borde släppas lös i riket utan en kontroll av ev medförda smittsamma sjukdomar och parasiter.

    Gilla

   • Mia

    Kardanaxel
    Du blandar sjukdomar litet hur som helst.
    Mässlingen är en sjukdom som smittar mycket lätt, en av de smittsammaste.
    TBC brukar främst smitta inom familjen där man vistas nära varann. Av de få svenska som idag har denna sjukdom är det några med försvagat immunförsvar, t.ex AIDS-sjuka som får den ibland. Även uteliggare som lever som de gör kan insjukna.
    Hos en del äldre personer som haft sjukdomen som barn/ung kan den blossa upp på nytt på äldre dagar.

    Någon miljon nysvenskar har inte TBC, det brukar vara några hundra av de som kommer hit/ år och de får behandling och tillfrisknar.

    Du kan gå in på Folkhälsomyndigheten om du vill ha statistik.

    Gilla

 • Realist

  Jag kom att tänka på när AF ordnade resor till NORGE för svenska ungdomar att söka arbete !!! Tror det var AF i S-hamn eller H-svall är dock inte säker,

  Men en sak vet jag att många välutbildade både unga och äldre har sökt sig till NORGE för att arbeta !!!
  Man kan t.ex. se inom norsk sjukvård / skola m.m. att det är många från Sverige där………

  Ska vi alla flytta till NORGE ??

  Gilla

 • Ståfräs

  Svenskar har inget med Sverige att göra mer än betala skatt, det ”nya” Sverige tillhör ”Svenskarna” enligt Feministregeringen, stort grattis PK.

  Konstigt att man inte sett röken av de stackarna som brukar tigga, har dom också åkt hem på semester och firat jul? Eller har PK öppnat sina hem o plånboken?

  Gilla

  • Thomas

   Tiggarna. Det är ortodox jul nu.

   Gilla

   • Tandpetare

    Vad har ortodoxin att göra med tiggarna ? De är ateister. Förväxla inte oss rumäner med romer. Tiggarna är ALLA romer !!!

    Gilla

   • Mimi N.N.

    Rätta ortodoxa julen var den 25 december som överallt, enligt gregorianska kalendern. Igår firades julen av ortodoxa som tar efter julianska (juliska ?) kalendern. Rumänska ortodoxa kyrkan slutade med gamla juliska systemet för länge sen, nämligen 1 oktober 1924. Det är gregorianska kalendern som gäller.
    De flesta Moldovener från grannrepubliken är sådana ‘fördröjda’ kristna.De här dagarna är Poiana Brasov med alla hotell och skidspår proppfulla. I restaurangerna sjöng moldaverna både på rumänska och på rysska. Söp – gjorde de på rysska !
    Zigenarna har inte något att göra med jul överhuvudtaget – de går i kyrkan bara för att stjäla och tigga då de kan och får tillfälle.

    Gilla

  • Joy

   I min hemstad finns de. De stod och höll upp dörrarna till kyrkan i julas, och tryckte tiggarmuggen under näsan på en. Bedrövligt! De sitter utanför centrum och klanhövdingens enorma och sluskiga kärring hasar runt på centrum tungt lutad mot en kundvagn full med pantburkar. Käppen bredvid och fejkat skadat ben, konstant lindat med trasor och medicinsk binda. Jag får sådan avsmak för dessa människor, vad i hela världen får folk att dalta med dem?

   Gilla

   • Mimi N.N.

    Ta en av dem runt hörnet vid skymningstid då ingen ser på och hjälp den brune *handikappade’ med ett riktigt handikapp. Bedragaren kan inte anmäla ett ‘gammalt’ handikapp. Han visade ju för alla att han var stympad.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: