Juridikfronten – de oärligas samfund


Nya Tider skriver bl.a.

Nya Tiders avslöjande om att medlemmar i Juridikfronten enligt uppgift skrivit hatkommentarer om sig själva och varandra på sverigedemokratiska bloggar för att därefter kräva bloggaren på skadestånd för förtal, har föranlett Juridikfronten att publicera ett bemötande på sin hemsida.

De besvärande omständigheterna låter organisationen dock bli att förklara eller nämna överhuvudtaget. Här är frågorna som Juridikfronten fortfarande behöver svara på.

Läs mera här:

https://www.nyatider.nu/har-ar-fragorna-som-juridikfronten-vagrar-svara-pa/


14 responses to “Juridikfronten – de oärligas samfund

 • Mm

  Blivande jurister, domare, åklagare? De lägger grunden till sin kommande yrkesutövning. Man börjar nu förstå varför rättsväsendet ser ut som det gör. Har de även fuskat sig in på juristutbildningen via högskoleprovet?

  Gilla

 • Mimi N.N.

  God natt, Klubb Lagom !

  Sov gott – lagom gott,
  Dröm sött – lagom sött !

  Och i Rumänien kommer ”apelsinerna att växa” snabbt över natten till ett lagom glas morgonjuice på frukostbordet !!!!!!!!!

  Gilla

  • Fredrik toolanen

   God morgon du dotter av resande folk.

   Gilla

   • Mimi N.N.

    Vi var varken nomadiska zigenare eller rodde vi våra skepp till andras länder för att plundra dem. Vi var fasta stabila på samma territorium som dagens Rumänien, uppe i Transylvaniens berg. Vi skötte om bina som gav oss honung, odlade vindruvor som vi gjorde söta goda viner på, arbetade i våra gruvor där vi tog ut en massa guld som prydde våra vackra dakiska kvinnor som vävde vid vävstolar och uppfostrade barnen och älskade sina daker – männen brukade jorden, stod på bergtopparna och vakade över det som var vårat. Vi åtrådde inte andra folks rikedomar, vi hade allt vi behövde och mycket över. Vi kunde bygga vattenledningar från floder och åar till våra hus länge innan romarna luktade sig till vårt guld och kom med sina legioner och centurioner. Vi stred mot dem med korta, böjda svärd, med våra flaggor upp i händerna och varje flagga hade vår stams symbolbild på: en varg.
    Vi ville inte ha romarna, deras kejsare Traianus och deras många gudar de dyrkade och bad till. Vi hade EN enda gud – Zamolxis – EN modig kung Decebalus Per Scorillo, tappra män, en huvudstad och fäste i Sarmisegetusa och bergen runt omkring oss till försvar.
    Men föräddare inifrån har alltid funnits till hands för fiender. Decebalus säte i bergen avslöjades men han hann dricka gift innan han greps och romerska centurioner hög hans huvud och höger hand och tog dem till Traianus.
    Sedan, var det lätt – även de godhjärtade men tappra dakerna förstod att de måste kapitulera och de gjorde det för att de insåg att romarna inte var dem underlägsna, utan tillsammans kunde de grunda en ny nation. Det var en ömsesidigt accepterad fred – som själva romarna kallade för Pace Romana (romersk fred). Och det var BRA !!! Vi blev latiner.
    Vem kunde då ana att flera hundra år framåt andra sorters omänniskor skulle åter åtrå vår bördiga jord, våra berg och skogar, våra bin, vårt guld, våra vindruvor och vete ? Vi fick spilla mer blod i många strider mot ottomanska riket, mot tyskar, mot ryssar och kommunism. Under tiden hade vi fått många tappra prinsar och kungar, många vackra, älskvärda kvinnor och söta barn och allt det här gjorde livet lättare att stå ut med och fortsätta kampen.
    Även idag kämpar vi för det som är vårt, i vill inte ha något av någon, vi är inte skyldiga något till någon. Bara till Gud !
    So help us God !

    Gilla

   • Mimi N.N.

    Res till Roms Forum och se Traianus kolonn (Columna) där romarna satte i stenbasrelief hela våra och deras historia, se där båda kungarna, Traianus och Decebalus i en skoningslös strid om vårt land och folk. Tyvärr kommer Romerska antika reliker att förstöras av UE:s gudlösa ”gäster” som de gjort med Iraks och Ninives monument.
    Hur mycket vet du om allt jag berättar ? Inget. vet du att finnarna har sitt ursprung i Ghingis Khans folk ? Läs på.

    Gilla

   • Norbert H

    Mimi N.N.
    Era anfäder och anmödrar hade en monoteistisk religion?
    Det hade jag ingen aning om.

    Gilla

   • Norbert H

    Nä, finnarna härstammar inte från mongolerna, det är en myt.

    Gilla

   • Mimi N.N.

    Du är inte ensam om att inte ha någon aning om kommateringen och övriga punktuationstecken i ett språks skriftluga form. Väst europeiska skolor har aldrig kunnat skryta med bra undervisning och duktiga lärare. Mitt första intryck då jag först försökte undervisa språk på en gymnasieskola i Sverige var uselt. Lärarna prioriterade S-politik, d v s ungdomarna var tvungna att lära sig hur goda palestinierna är och hur ‘nazi’israelerna behandlade dem.
    Mitt land har haft oavbrutna relationer (i superlativ !) med Israel under alla 70 år sedan Israel dök up på världskartan, även under kommunistiska diktaturen.

    Gilla

   • Mimi N.N.

    Kommentaren om kommatering och undervisning var till Fredrik toolanen. Förresten, tack för svaret, Norbert H.

    Gilla

   • Mimi N.N.

    Gustaf Lindborg (1876-1927): ”I kampen mot dumhet har intelligensen väl vapen, men ingen sköld”.

    Gilla

   • Mimi N.N.

    Norbert H

    Ja, mina förfäder, dakerna, var monoteister – efter erövringen var de inte villiga att ta till sig romarnas flertal gudar, utan de behöll sin tro. Senare kunde folket bli kristen utan vare sig ansträngning eller konflikter. Zamolxis fick ett nytt namn som blev rumänernas hopp och tillit efter andra parametrar. Efter 1989-revolutionen och Ceausescus fall, öppnades kyrkans portar på riktigt och människorna inte behövde be till gud med familjen hemma, tyst och rädda för öronen i väggar. Jag och maken fick döpa våra barn hemma dit prästen kom i största hemlighet.
    De flesta rumänerna är trogna ortodox-bysantinska kristna mer idag än aldrig förr. Ingen kan tvinga stora massan rumäner bli ateister eller, värre, konvertera till islam.
    V g och läs fursten Constantin Brâncoveanus sanna historia om hur han och familjen lät sig själva halshugnas av turkarna än konvertera. Han helgonförklarades i efterhand.

    Constantin Brâncoveanu – Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Constantin_Brâncoveanu

    Gilla

  • Fredrik toolanen

   Ditt folk och din kultur intresserar inte mig,förstår inte varför du ska svamla om rumänien på ett forum som handlar om Sverige och Svensk politik.
   Jag vet inte om du försöker framstå som
   lite mer och bättre.
   Pratar om arvssynd för vikinga erövringar 1500år bak i tiden..
   Det är nutid och det som händer idag som är intressant inte ditt svamel och totalt ointressanta videos på tattare i ringdans.

   Gilla

   • Mimi N.N.

    Inte bara kommateringen, utan också din ortografi lämnar mycket att önska. För att inte nämna ondska och feghet. Att anfalla bakifrån, under bältet och i pack är typisk era ockupanter. De är era duktiga lärare tillsammans med Fridolin.
    Be happy there alone. Jag är bland mina varmsjälade latinska släktningar – smarta, vackra kämpar. Du är en mycket olycklig människa och det gör dig ilsken.
    Dominus tecum !

    Gilla

   • Fredrik toolanen

    Vad glädjer mig att jag gör dig ilsken det var nämligen det som var meningen.
    En pompös pratkvarn som raljerar med menlösa ord går mig förbi.Adjö

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: