Dagens kulturinslag


Tror att Mona Sahlin skulle gilla detta kulturutbrott! Hon tyckte ju att det var fånigt med bans kring midsommarstången. Rocka med när muhammedanskorna spinner loss!


37 responses to “Dagens kulturinslag

 • Grune

  De här 90-åriga nuckorna verkar att ha rökt på ordentligt.

  Gilla

 • Mimi N.N.

  Vlad the Impaler

  Gilla

  • Pettersson

   Mimi, jag har raderat en hel del av dina kommentarer som du säkert märkt.

   Några av dem kanske är vettiga, men när du förolämpar folk, svamlar på olika språk och är allmänt otrevligt tar jag en hel hög på en gång. Jag har inte tid och lust att läsa igenom allt ditt svammel.

   Det gäller några andra också. Vårda språket.

   Pettersson

   Gilla

 • Lena

  Varför minskades patientplatserna på mentalsjukhusen , det här klippet från Kiev är mycket smaklöst men samtidigt tragiskt, inte minst för den nakna kvinnan, hon kan inte vara vid sina sinnens fulla bruk, feminist eller ej.
  http://barenakedislam.com/2018/01/06/off-topic-topless-feminist-goes-all-nuclear-outside-u-s-embassy-in-kiev-viewer-discretion-advised/
  Världen är djupt oestetisk och vidrigt ful, så tragiskt.

  Gilla

 • Stenbock

  Mimi N:
  Här får du en bild och berättelse kring en godhjärtad tysk batikhäxa,som år 2016 fattade tycke för de nyanlända äventyrarna från Orienten.En av dem tycktes hon fatta speciella inre känslor för.Denne ”skyddssökande” fick t.o.m. en praktiktjänst i hennes damfrisersalong.
  Vad som gick snett i deras umgänge framgår inte i PI där jag hittade reportaget.I varje fall fick den hjälpsökande ett typiskt plötsligt utbrott,som slutade med mängder av knivsår för frisörskan.Än idag finns stora ärr kvar från den lyckliga tiden,med det unga barnet.

  Ilona Fugmann som den hjälpsamma kvinnan heter,vet ännu idag inte vad som utgjorde orsaken till att araben sökte mörda henne.

  Gilla

  • Mimi N.N.

   Stenbock

   Hennes förnamn, Ilona (bara det, Fugmann inte) är ungerskt … jag vore jätteledsen om det stämde, för jag håller av mina ungerska vänner här i Transylvanien, kloka och förnuftiga människor. De är inte alls imponerade av Sverige varken som det en gång varit eller vad som det blivit nu.
   Detta var svaret Lorand fick i ett telefonsamtal med en av kontakterna i Budapests medier: man är inte intresserad av att höra och sprida nyheter om Sverige. De vet redan allt möjligt om landet och dess politik och vill inte befatta sig med svenskarnas liv i en miljö kontaminerad av dumhet, elakhet, ignorans och avund. Särskilt fördomar vill ungrarna inte höra av. Sverige är detsamma med EU, kanske det mest fanatiska bland socialiststyrda länder. Ungern vill hålla sig borta från ‘ruttna äpplen’ – hela korgen infekteras. Kan man döma dem för att vara försiktiga och leva enligt kristna kriterier och vägra andras gudlösa livsstil med ett korrupt prästerskap ? Definitivt inte !
   På begäran av mina ungerska vänner och släkt, kommer jag att bo hos dem några dagar till och i mitten av nästa vecka flyger jag tillbaka hem.
   Tar vara på den tid jag har kvar här och se allt denna medeltida stad och fäste – symboliskt säte för rumänernas och ungrarnas kungar och kristna tro, ortodox-bysantinska och romerskkatolska. Det är som att höra förfäderna fr o m gamla daker viska i örat den kända och mindre kända historia.
   Jag vet att du förstår det, du är en berest och beläst människa. Gud ge dig den bästa hälsa du förtjänar !

   Gilla

   • Kurt

    Så alla som heter Ilona ha Ungerska rötter? Mimi du ska flyga hem säger du, jag hoppas att du menar Rumänien, du kan väl inte mena Sverige när du säger HEM

    Gilla

   • Mimi N.N.

    Sverige ? Gud förvare mig ! Rumänien, absolut Rumänien. ta bort spritflaska om du fortfarande tänker adressera mig. Jag gillar inte att ‘prata’ med någon i berusat tillstånd.

    Gilla

   • Mimi N.N.

    Transylvanien ligger ju i Rumänien – du visste inte det !!! Hahaha …. ”Hur stora växer apelsinerna i Rumänien ?” – citat Annica, svensk kvinna som inte läst en bok i sitt liv !

    Gilla

   • Mimi N.N.

    Oroa dig inte, Kur(-), om någon i din närhet heter Xi Long-A, var säker att personen inte är ungerska, även om det finns en viss fonetisk liknelse.

    Gilla

   • Kurt

    Mimi, istället för att kalla mig berusad bör du sluta med att röka vad det nu må vara du bli hög på, vidare bör du veta att jag inte dricker alkohol, jag ha varit både i Ungern och ditt hemland, från först nämnda ha jag trevliga minnen och goda vänner, något jag inte kan säga om ditt hemland. Det första man såg vid (Rumänska sidan) va alla dessa lättklädda ”damer” som bjöd ut sig till förbi passerande. Övervakad av sina Gentleman. Ditt hemland må kanske se fint ut i en Turist reklamsnutt, men verkligheten är än annan.

    Gilla

  • Kurt

   Mimi du säger att du inte vill att tala med någon i BERUSAD tillstånd. Då vill jag ge dig ett litet tips gå och sov ruset av dig 🙂

   Gilla

 • Joy

  Det är väl den enda motion dessa välgödda kvinnor får under ett år.

  Gilla

  • Stenbock

   Joy:
   Tänk samma tanke fick jag…Det gamla uttrycker ”man tager vad man haver ” ! Försmådd kärlek och därtill ärr,som minner liver ut !!!!

   Gilla

 • Fredrik toolanen

  2016 presenterade Rumäniens utbildningsdepartement att 42% av 15 åringarna i landet var analfabeter.

  Gilla

 • Tomas O'Maely

  Rinkeby-Tenstas bidrag till Eurovision Song Contest.

  Gilla

 • Mimi N.N.

  Patetiskt av dig, Pettersson, att ta bort mina videor med äkta rumänsk och ungersk kultur och samtidigt låta kvar Kurts kvasinazistiska kommentar och video. Lyckligtvis, kan du INTE ta bort dem från vårt liv – du når aldrig dit !
  Vi är inga slavar !!

  Gilla

  • Mimi N.N.

   Fortsätt med visningen av skabrösa bilder som du kallar för kulturinslag.

   Gilla

  • Kurt

   Mimi, jag ha vare sig nazistiska sympatier eller tankar. Glöm inte att Rumäner va under kriget allierade med Nazisterna och inte alls hade något emot nazisternas behandling av de romska=rumänska medborgarna eller judar för den delen. Du ha ingen anledning till din höga svansföring

   Gilla

  • Grune

   Jag tycker som Pettersson och de flesta som skriver på Petterssons blogg att du borde lägga av och skaffa dig ett jobb.

   Gilla

 • Lyckholms Bryggeri

  Äckliga individer

  Gilla

 • Kurt

  Jag ha set T-55 röra sig med mera elegans

  Gilla

 • putte

  Ja det var väl inte precis kullbergbaletten som gjorde en uppvisning , och när det gäller utförandet så påminner det starkt om regndans som indianerna bruka att praktisera , sen verkar det som om den första liljan gjorde Hitlerhälsning ett par gånger .

  Gilla

 • Sven-Erik

  Påminner om det feministiska statsbesöket i Iran. De slöjbetäckta delegaterna gjorde en roliger dans för att tillfredsställa en diktaturregim.

  Gilla

 • assad

  Vad fina dom är.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  De primitiva folken har ju sina ritualer och ceremonier – alltsammans ackompanjerat av entonig monotoni.
  Ett jordnära kulturutövande som förmodligen skulle behaga simpelt konstruerade undermänniskor som fallet M. Sahlin m. fl.
  Andreas.

  Gilla

 • Thomas

  Häftigt. 72 jungfrur

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: