Avvisade asylsökande reser till Tyskland från Danmark


INVANDRING. Enligt det tyska inrikesministeriet har det skett en kraftig ökning av antalet avvisade asylsökande som flyger olagligt till Tyskland via den danska-tyska gränsen. Det rapporterar TV Syd.

De stramare asylreglerna i Skandinavien – inklusive Danmark – är orsakerna till den kraftiga ökningen. Den informerar det tyska inrikesministeriet som svar på den tyska tidningen Die Welt .

1455 avvisade asylsökande har blivit olagligt tagit sig in i Tyskland via den danska-tyska gränsen.

-Pettersson menar att eftersom avvisningen gäller i hela EU, är det bäst att låsa in de man misstänker inte tänker resa hem frivilligt i väntan på lämplig transport…

Vi kan dessutom räkna med att en del av dem som får avslag i Tyskland och andra länder reser till Sverige, vis de då sina id-handlingar och antar en ny identitet, men garanterat så tappar de aldrig sin smarta telefon…


5 responses to “Avvisade asylsökande reser till Tyskland från Danmark

 • ossie

  Är dom så okunniga det vore väl bättre att åka till Sverige där bidragen är högre och chansen att få asyl är nästan 100%.

  Gilla

 • Hönsmamman

  OT
  Ahlin och sexuella trakasserier
  Virtanen
  m fl
  De har alla svårigheter att framföra sina sexuella lustar på ett sätt som leder till att omgivningen uppskattar närmandena, för att uttrycka sig milt.
  De har en annan sak gemensamt – Löfven gillar dem och vill gärna synas tillsammans med dem.
  Den feministiska statsministern utser Sveriges talman (även Dinamarcas talman tydligen) medveten om misstankarna om sexuella oegentligheter från hans sida. Den feministiska statsministern väljer ut landets mest feministiska talman. Jojomen vilka härliga klantskallar.

  Jag misstänker att det bara är dårar som kan luras till att ta deras jobb. Vettigt folk vill ibte förknippas med denna kopiöst inkompetenta kår (att döma utifrån våra samtida politikerrepresentanter). Det är som en enda teaterföreställning där dummast vinner. Varför vill de exponera sin outgrundliga kompetens inför hela världen?

  Va?

  Gilla

  • Hönsmamman

   Haha – autocorrect tror att jag menar kompetenta politiker. Inte då. Inkompetenta. Exkompetenta?

   Gilla

 • Kerpele

  Hur dom lyckats tappa sina pass i Medelhavet ifrån planet mellan Danmark/Tyskland ska bli synnerligen intressant att höra. I Finland finns en magisk muslim som hade lyckats med bedriften att tappa sitt pass i Engelska kanalen under en mörk 5 veckor lång lastbilsresa från Turkiet/Tyskland/Danmark/Sverige/Finland utan mat och vatten. Samma magiska muslim hade bilder på Facebook där han tar ett par drinkar på hotellet innan han stiger på flyget Istanbul/Helsingfors i behov av trygghet. Men jo, sånhär asylshopping kommer vi få se massor av, bara att byta namn och land så kan man snylta på i måååånga år innan man får napp.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: