10 thoughts on “Kulturknock i Storbritannien

 1. Den tjocke flintisen lät knytnävarna tala…förmodligen det enda språk babbarna förstår…👍

 2. Dom korkade kärringarna som gick fram till ”de som fick vad de bad om och förtjänade”, insåg inte att de riskerade att få en kniv i magen, så fort babbarna började kvickna till.

 3. Flockdjuren fick litet däng för en gångs skull och genast kommer några damer som tar dem i försvar och ska blåsa på såren….Ynkedom! Bra att de får lära sig folkvett!

 4. Årets bästa film!
  Det hade kunnat organiserats bättre. Bubbarna skulle kunna ställas upp i ordnad kö och i fronten av kön står den vita staka hjälten.
  Klar kandidat för polishögskolan i det nya Sverige.

  • ”Samma medicin” som den bubbarna använder fungerar bra.
   Ända skillnaden, vilket gör att medicinen inte är exakt densamma, är att bubbarna alltid slåss i fega gäng.
   Den vita klarar saken själv (medicinutdelning).

 5. Tydligen en bouncer som lär dom en läxa i folkvett .sedan kan man ju konstatera att den som fick på käften hade en hel del kvinnliga supportrar som visar sina moderskänslor .

 6. Porcarie , inte kultur !! Sluta titta på smutsen, ni kommer att må illa !
  Se istället på äkta kultur, hundratals årskultur, sund och vacker, anständig, god för själen och ögonen, full med optimism och livsglädje,
  Gamla traditioner från Maramures och Oas i norra Transylvanien, en äkta by med stråtäckta hus, träkyrkor, freskomålningar, världsberömda Maramures portar – riktig ’snickarglädje’, keramik, makalös inredningskonst, som inte träffas på andra håll – allt på rumänsk transylvansk musikbakgrund.

  https://youtu.be/muSIHEfHK4g

  Invartita lui Vasalie – rumänsk folkdans från samma område, Maramures Oas. Notera influenser från ungerska dansen csárdás.

  https://youtu.be/H8uSH4L807M

  Näst dansar György och Andrea – Matyó csárdás és friss

  https://youtu.be/dF-x3ASonHw

  • CSÁRDÁS är den mest representativa ungerska folkdansen, melodisk, dynamisk och traditionsenlig. Johannes Brahms komponerade berömda ungerska danser inspirerade av ungersk folklor, varav dans nr. 5 och nr .6 är mest kända.

Kommentera