Tre rån på olika håll i det socialdemokratiska kalifatet Malmö


BROTTSLIGHET. Fyra unga män rånades på flera olika håll i Malmö-området under torsdagskvällen. Den första händelsen utspelade sig i Åkarp. Två unga män, beväpnade med kniv, tvingade till sig gods från två personer, oberoende av varandra på Sockervägen i Åkarp. En av personerna var en 13-årig pojke. Gärningsmännen fick med sig pojkens telefon, jacka och en kofta.

De lämnade sedan platsen springande i riktning mot idrottplatsen och är på fri fot.

En halvtimme senare blev en pojke i 14-årsåldern rånad i Limhamn då tre unga män tilltvingade sig okänt gods från honom. Enligt polisen ska gärningsmännen ha haft svarta jackor på sig.

Kort därefter skedde ytterligare ett rån på Triangelns tågstation i Malmö. En 14-årig pojke blev rånad av två män på sin jacka, skor och en del kontanter.

Ingen gärningsman är gripen i nuläget.

 

 


6 responses to “Tre rån på olika håll i det socialdemokratiska kalifatet Malmö

 • br

  Hur stora var sossarna i senaste valet? Leder de stort nu också?i malmö alltså.har man misskött en storstad på detta viset tycker jag att hela styret ska avgå självmant

  Gilla

 • Gus

  Malmös politiker ser verkligen till att invånarna får det dom röstade på 2014 .

  Gilla

 • Faktah

  Tänk att en sådan bild på boken fått publiceras, där en homosexuell man faller mot sin död, nerslängd från ett hustak. En fin gest gentemot islam av förlaget, bravo!

  Gilla

 • age

  Gratulerar alla ”87:or” i Malmö!
  Hoppas att era söner blir rånade också, och att era döttrar blir våldtagna!
  Det är ju det ni röstat för!

  Gilla

  • Rolf

   Kan inte annat än instämma. Återstår att se nu till valet hur många från 87 procentarna som lärt sig en läxa. Dom inser väll själv tillslut att i den här världen har man inte råd att vara naiv.

   Gilla

   • Hans Nilsson

    Flertalet av 87%arna är syltryggar som är helt verklighetsfrånvända. Att hoppas att det blir ett valresultat som kan andas förändring är önskvärt men knappast troligt.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: