”Skyddsjakt på Sverigedemokrater”


YTTRANDEFRIHET. En anställd inom en kommun i Dalsland skrev i en Facebookdiskussion ”När drar skyddsjakten på sverigedemokrater igång”. Mannen arbetar med barn och ungdomar och nu kräver SD i Norra Västra Götaland att mannen avskedas eller omplaceras.

Det ska ha varit i ett slutet forum på Facebook där olika personer diskuterade vargjakt som mannen ska ha ställt frågan. Flera personer inom SD har reagerat starkt på inlägget eftersom mannen har en ledande ställning inom en ungdomsverksamhet i en kommun i Dalsland.

– Mannen arbetar med barn och ungdomar och är en förebild. Det är fullständigt oacceptabelt att man uttrycker sig på det viset när man har den positionen, säger Matheus Enholm, distriktsordförande inom SD Västra Götaland Norra.

Inlägget ska alltså ha skrivits i en diskussion om huruvida det är rätt att jaga varg eller inte.

– Efteråt har han försökt släta över och säga att det bara var ett skämt. Det håller inte, så här skriver man bara inte, säger Matheus Enholm.

SD har nu skrivit ett brev till ansvariga inom den aktuella kommunen där de kräver att mannen avskedas.

– Och om han inte avskedas bör han åtminstone förflyttas till en tjänst där han inte är en förebild, där han inte jobbar med barn och ungdomar, säger Matheus Enholm.

Mer på SVT Väst…

-Pettersson blir inte så upprörd, jag antar att det var ett skämt. Det som är illavarslande är att detta bara är en lokal nyhet och att mannen är anonym. Hade en Sverigedemokrat sagt något liknande om sossar eller journalister hade SD:aren fått avsked direkt och varit uthängt i riksmedia…

Jag antar att Facebookgruppen inte är nedsläckt som Pettersson är på Facebook…

Vi har tidigare sett förslag på att Åkesson och SD ska utrotas med insektsgift från den ”goda” sidan…


10 responses to “”Skyddsjakt på Sverigedemokrater”

 • Sleven

  Sverige i ett nötskal.

  Gilla

 • MartinA

  Antingen är det brottsligt. Och då skall han dömas i domstol. Eller så är det inte brottsligt och då är det en personlig åsikt.

  Gilla

 • Ståfräs

  Han hade varit riktigt skämtsam om han skrivit ” när drar skyddsjakten igång på muslimer”. Då hade han inte blivit gammal.

  Gilla

 • Grune

  Apropå skyddsjakt så är det bättre att införa sådan på muslimer, eftersom dessa varelser dödat många många fler än vad vargar gjort och det på betydligt kortare tid. M.a.o. Muslimerna är många gånger farligare än vargar och ställer till mycket mer elände för mänskligheten.

  Gilla

 • ulsansblogg

  Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Det svenska politiska klimatet är under all kritik.
  Här ett exempel på hur viss under årens lopp har kunnat uttrycka sig utan att få någon kritik. Samförstånd och då också det goda samtalet där man kan stöta och blöta olika argument är något som saknas när invektiven härskar och förnedring av meningsmotståndare är mer vanligt än ovanligt. Den politiska maktens fotsoldater har betett sig mycket anmärkningsvärt de senaste åren utan att bry sig om de konsekvenser det innebär för olika individer med andra uppfattningar.

  Gilla

 • Billy Boy

  Rikspolischefen Dan Eliasson (S) tar till sitt alldeles egna ”tjänstevapen” i sin personliga ”skyddsjakt” på partiledaren Jimmie Åkesson (SD).

  Gilla

  • Adolf Nilsson

   Lite äckligt är det,men sånt är livet.Mvh Adolf

   Gilla

  • Billy Boy

   Tillägg:

   När får vi se Dan Eliasson (S) bli avskedad eller omplacerad till ett ”jobb” där han omöjligen kan fortsätta att vålla Sverige mer skada än vad han hittills lyckats med?

   Gilla

 • compulsoryunion

  De intoleranta vänsterfolket mördade väl minst 60 miljoner i Sovjet. Dvs. några sd-are är väl bara en uppvärmning för dem?

  Gilla

 • ingemar

  Tänk om det varit tvärtom! Då skulle det ha blivit Storm i Censurmedierna och den som sagt det skulle ha avskedats omedelbart!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: