6 thoughts on “”Det är invandrarungdomar som rånar svenska ungdomar”, Malmö har blivit en tickande bomb, från 1999

  1. Det är kört eftersom våra styrande har missat att uppmuntra svenska gifta par att producera fler barn så att befolkningspyramiden sett mer normal ut. Hur? Frågar sig nu många. Genom generösa regler för barnfamiljer, ordning och reda i skolorna bättre möjligheter för de duktiga eleverna. Bättre kontroll av undervisningen från dag ett, inget socialistiskt flum att alla är lika mycket värda oavsett hur lite de lägger manken till i lärandet.
    Inte så många bidragsformer som nu utan mer pengar i fickan till dem som gör rätt för sig.
    Alla företag som verkar i Sverige ska betala skatt här och inte vara skrivna i skatteparadis.
    Bantning av Riksdagsledamöter från 349 till 149, möjlighet för väljarna att stryka namn från valsedlarna. Mera demokrati än demokratur.

  2. Nu presenteras i Tyskland öppet statistik kring kriminalitet,samt vilka som ligger bakom brotten.Det är sådana siffror vi i fria medier fordrat sedan år tillbaka i Absurdistan.
    I länken nedan från Berliner Morgenpost framkommer sanningen;
    https://www.morgenpost.de/berlin/article213008421/Mehr-Fluechtlinge-fuehren-zu-mehr-Gewalttaten-in-Berlin.html
    Skrämmande siffror som redovisas.Därtill liksom hos oss invällande Iraner,syrer,och marockaner i absolut kriminell majoritet.(tydligen har vi fått äran att livnära godbitarna… afghanerna !)
    I Berlin som tycks vara särskilt tilldragande för detta avskum,ökade antalet brott från dessa vildar med dryga 200 %,under loppet av knappa två år !!!
    Vad gäller sexuella övergrepp utgör denna grupp ”berikare”,dryga 90 % av alla Tysklands fall.

  3. Jag har svårt tro att de ansvariga skall vara så inpiskat dumma, det måste alltid ha varit en strategi med ett dolt syfte för att åstadkomma detta växande mardrömssamhälle. Så dum kan inte myndigheter bli, eller? Det verkar närmast finnas en hemlig ond agenda. Vägvalet av fri invandring av bidragstagare känns lika vansinnigt, som det skyhöga biståndet till palestinier och Sveriges erkännande av Palestina som självständig stat. Här finns en bra artikel om det: https://ledarsidorna.se/2018/01/bokslut-wallstrom-en-mandatperiod-till-med-feministisk-utrikespolitik/
    Dessutom att vi fick uppleva myndigheten MSB vika ned sig för hot och kritik när de skulle beställa en studie ifall muslimska brödraskapets kunde utgöra ett hot mot nationens säkerhet. Jag anser att just de hoten och att MSB ansåg sig behöva backa på det, verkar vara bästa beviset på ett befintligt hot. Det behövdes ingen studie. Hur är det ställt med Sveriges samhällsskydd och beredskap? Är syftet att det skall gå käpprätt åt skogen med Sverige?

  4. En tjetjensk rånare skröt i fängelset att han rånat med machete 34 rån, och hans islamistiska farsa med islam mössa och islam skägg hälsade ofta på i strandvillorna i ”fängelset” i Norsborg. Sverige är i praktiken en terrororganisation mot europeers och vitas intressen.

  5. Om man anmäler ett brott och brottslingen får redan på ens identitet kan man riskera livet om brottslingen är från MENA för de är vana att snabbt ta till våld i så gott som varje situation.

  6. Läste en bra kommentar på Flashback angående rånande ungdomsgäng:

    ”Som svensk är du inte säker. Poliskåren försöker men misslyckas pga rättssystemet.
    Blir du rånad kommer skurken ut inom 24 timmar. Är denne född utomlands så sker ingenting.
    Sverige är pinsamt. Begår en asylsökande brott skall den utvisas direkt.
    Är det en svensk ska denne få dryga (minst 10x förlusten i) böter. Brott ska inte löna sig.
    Är dem statslösa ska de skickas till ryskt fångläger.”

    Kan bara instämma! Något måste göras, annars blir det bara ännu värre!

Kommentera