Veronica Palm (S) förstår inte orsak och verkan


INRIKES. Socialdemokraten Veronica Palm är  då och då med på bloggen. Damen har bland annat uttryckt att den svenska flaggan är rasistisk, hon har demonstrerat FÖR slöja på kvinnor, hon vill att nobelpris kvoteras och mycket annat ”klokt”. Läs HÄR. 

Helt klart förstår Veronica Palm (S) inte sambandet mellan orsak och verkan,  två händelser eller saker där det den ena orsakar, leder till den andra, fast där ska vi inte vara för hårda. Det är långt ifrån unikt inom politiken.

-Pettersson menar att bilen nedan som retar Palm har ett bra signalvärde, som borde påminna Veronica om att en viss politik för med sig bilbränder och stenkastning på polis och räddningstjänst samt mycket mer…

Twitter


18 responses to “Veronica Palm (S) förstår inte orsak och verkan

 • Billy Boy

  Veronica Palm (S) borde ändra banner på sitt Twitter-konto till …

  … och samtidigt öppet erkänna att hennes värdegrund vilar på …

  … Socialdemokraternas nyfascism med nazistiska rötter i (S)-partiets bruna historia.

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  För sjukt att kommentera….

  Ps. Gud, vad för ont vill du oss, kan du inte varit lite ödmjuk!?

  Gilla

 • Bo Fomalsi

  Pettersson ställ inte ouppnåeliga krav på våra politiker. Att förstå sambandet orsak och verkan är alldeles för komplicerat för majoriteten av våra politiker (läs 7-klövern).

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Fruntimret Palm, denna det kulturmarxistiska samhällets maskstungna och kärnruttna frukt, har i åratal begått en mycket lång rad högst besynnerliga och uppenbart logikstridiga uttalanden, vilka gått hand i hand med de svagsinta handlingar hon bemärkt sig för.

  Hon har aldrig gjort någon hemlighet av att hennes bemödanden företagits i syfte att befrämja ett samhälle präglat av sjukliga karaktärsegenskaper, där bland annat idiotism, bidragsberoende, arbetsskygghet, analfabetism, svekofobi, islamism och disposition för terrorism, karakteriserar det nya NWO-idealet.
  Andreas.

  Gilla

 • ossie

  Det stolpskottet är ju tom en belastning för sossarna.

  Gilla

 • Argus

  Det är inget fel att skydda människor som är utsatta. Problemet är att det bara är en mikroskopisk andel av de som sökt sig hit genom dussinet länder som har varit utsatta. Ett annat problem är att de är väldigt ovilliga att återvända då det rett upp sig hemländerna. Ett tredje problem att de tar med sig problem hemifrån. Fjärde problemet är att de fortsätter att orsaka problem inte minst för att de vägrar anpassa sig eller hyser utopiska uppfattningar.

  Ser man kostnadsmässigt, både mänskligt lidande och ekonomiska faktorer, är det både enklare, billigare och humanare att hjälpa till i närområdet även om det kräver skydd av militär trupp.

  Gilla

 • Peter Kostin

  Hallå där, man ska inte straffa den som Gud redan straffat, som i detta fallet med ett djä*ligt lågt intelekt, IQ och förmågan att se verkligheten

  Gilla

 • centurion

  ”Refugees Welcome” häver dumskallen ur sig. Har hon då klart för sig att endast c:a 2 % av dom som kommer hit, är riktiga flyktingar. Vilket i sin tur borde innebära att c:a 132 000 st. icke är välkomna. Bara så vi vet.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Har verkligheten uppenbarat sig och knackat på hos Veronica Palm?

  ”I år har verkligheten bultat så hårt och så obevekligt på dörren att politiker och opinionsbildare inte längre klarade av att ignorera de allt högljuddare knackningarna.

  Dörrar har öppnats, till självaste Rosenbad och till tidningsredaktioner. Ja, även bunkern på Gärdet har tvingats glänta på dörren för att släppa in verkligheten.

  Verkligheten ger sig nämligen inte. Den finns där, hur hårt vi än blundar, hur mycket vi än stänger in oss i våra segregerade bostadsområden, skönmålar, ägnar oss åt omskrivningar och relativiseringar.

  Till slut blir verkligheten så påtaglig, så nära, så uppenbar att bara en faktaresistent drömmare kan hävda att Sverige är tryggare än någonsin, att ekonomin går som tåget, att vi har en sjukvård i världsklass och att antalet våldtäkter is going down and down and down”.

  https://ledarsidorna.se/2017/12/2017-aret-da-verkligheten-knackade-pa/

  Gilla

 • Fredrik toolanen

  Veronica palm kallade J Åkesson för nazist och försvarade sig med att man ska- kalla saker för sitt rätta namn.
  Detta resulterade i mycket skriverier och media tjafs. Palm blev överöst med arga kommentarer på sociala medier, bland annat vart hon kallad hora. Detta fick v.palm att gå i taket,i media grät hon ut och tyckte det var fruktansvärt med alla näthatare och kränkande kommentarer. Men palm hade glömt bort vad hon själv sa och kallade Jag. Åkesson.Man ska kalla saker vid sitt rätta namn.

  Gilla

 • SasjaL

  Hur länge är det rimligt … centrum.

  – Varför får jag intrycket av hon samtidigt inte ser något problem i att bilar brinner, vilket inte är huvudorsaken, men väl en anledning till att de står där???

  Gilla

  • SasjaL

   En möjlighet: ”Grillat är godast

   (Förlåt mig Burger King, för att ha kidnappat er slogan. Era burgare håller en betydligt högre klass än era konkurrenters slaskburgare [äter man inte direkt …] och köttfärsbiffar/fattigmansburgare [=utspädd med potatis, benämning från 1900-talets första hälft])

   Gilla

 • Man belönar inte illgärningar.

  Jag tror att många politiker såsom ex fd Nya Moderatledaren Reinfeldt och Gustav Fridolin Miljöpartiet vet precis vad som kommer att ske i Sverige. En del av dem ser nog fram emot den totala samhällskollapsen. Likt Politikergudar ska de nu skapa det nya samhället som de drömt om.
  Bland våra politiker och politiskt aktiva finns även Sossar likt Veronica Palm. Politiker som inte begriper någonting om verkligheten,
  tomma flyter de omkring och twittrar det de tror att folk tycker och vill höra.
  Våra politiker har förstört samhällsbalansen och nu rullar stenen av egen kraft.
  Denna sten går inte att stoppa om inte samtliga politiker och politiskt aktiva och även myndighetspersoner som medverkat till samhällsförstörelsen inte lämnar sina positioner. Man belönar inte illgärningar så inga avtalade villkor bör gälla. En hel del bör ställas inför rätta och dömas för sina brott mot landet och dess folk.

  Gilla

 • Dalmasen

  Hur fan kan man säga att svenska flaggan är rasistisk ?
  Du får räkna med brända bilar så länge du är med och öser
  In utländska pyromaner i massor.
  Vad det gäller din egna status tror jag en rättspsykiatrisk undersökning
  Skulle vara på sin plats.
  Snacka om flummsnack…….. från henne

  Liked by 1 person

 • assad

  Duktig idiot tugga mask.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: