Migrationsstatistiken 2017: Chockerande siffror


INVANDRING. Ni vet att regeringen och statsminister Stefan Löfven (S) sagt att vår asylinvandring ska ned till EU:s miniminivå. Löfven ljuger, han försöker inte ens. 

När statistiken för 2017 redovisas fullt ut för Sveriges del kan vi konstatera att den socialdemokratiska regeringen inte hittills har ändrat något i grunden, när det gäller migration.

Det är bara att kolla siffrorna för beviljade asylansökningar och uppehållstillstånd för asylsökande i Norden förra året i diagrammet ovan. (Kvotflyktingar specificeras inte på samma sätt i övriga nordiska länders redovisning, exempelvis säger Danmark helt nej till dessa).

Aldrig har skillnaden jämfört med våra grannländer varit så stor. Övriga Norden tar tillsammans bara emot en fjärdedel asylsökande jämfört med vad vi gör. Det är en siffra som förmodligen kommer att fördubblas med den påföljande anhöriginvandringen.

2017 beviljade Sverige totalt 135.459 uppehållstillstånd. Volymerna har i båda fallen historiskt bara överträffats av 2016, i efterverkningarna av den stora invasionen hösten/vintern 2015. Då fick totalt över 150.000 personer, till absolut största delen av manligt kön, stanna. Av dessa var över 71.000 asylinvandrare.

Migrationsverkets prognos från juli 2017, som senare justerats ned något, räknar med att över en halv miljon personer kommer att söka olika former av uppehållstillstånd åren 2017 – 2021; över 800.000 om man räknar förlängning av tillfälliga uppehållstillstånd, vilket nu sker i nio av tio fall. Det är också rekordsiffror, sett över en jämförbar tidsperiod. Alla dessa fakta gör att vi snarare har en fortsatt invasion att vänta än en återgång till EU:s miniminivåer, vilket politikerna försöker få oss att tro på.

Läs mer på Invandring och mörkläggning…

-Pettersson konstaterar att genom att släppa in ett stort antal icke anställningsbara människor som måste försörja sig och ha någonstans att bo, har sjuklöverns politiker, säkrat Sveriges framtid som en fattig nation med mycket svartjobb och hög kriminalitet…och glöm inte anhöriginvandringen…


21 responses to “Migrationsstatistiken 2017: Chockerande siffror

 • Jhonsson

  Arbertsmarknadsminister Ylva Johansson är stolt i dag. Av ett par tusen ”nyanlända”, som i två år deltagit i ett av hennes numera otaliga sk ”snabbspår” har nu 833 av dessa fått jobb.
  Jag vill i detta sammanhang påpeka att under de senaste två åren
  har det kommit ett par hundratusen ”nyanlända*.
  Tyvärr verkar de flesta snabbspåren sluta ”in the middle of nowhere”

  Gilla

 • Fredrik toolanen

  Snusk& slask media har proklamerar att asylmissbrukarna har minskat.
  Inte änns det va sant.
  Stefan Löfven du är historiens odugligasteg statsman världen skådat må du brinna i helvetet för all framtid.
  Det du har gjort mot ditt folk har ingen gjort tidigare.

  Gilla

 • OPete

  Det kan inte stämma för det har Mia sagt . Hon och hennes hjärntvättade medhjälpare som har så stort förtroende för sina politiker . Dom styrande har ju lärt sig av 2015 . Våran regering har ju dragit i handbromsen och lagt sig på EU,s minikrav ! Eller hur ! Ändå förnekas det hjärntvättning !!! Dessutom tycker dom själva att det har kommit hit för många . Logiskt tyckande va ??? Ska dessa människor få förstör ett helt land ??? SD 2018 för en framtid .

  Gilla

 • KurtFolke

  Om man sedan ser på andra grupper som vill komma hit för att arbeta och försörja sig själva. Då minsann blir det problem. Trots att man har bostad och försörjning ordnat, och allt man behöver är en kurs på SFI för att snabbt komma igång. Och är beredd att gå på SFI på kvällstid för att man jobbar på dagarna. Det går inte an…
  Först skall man söka UT, gå på intervju på ambasad och skärskådas både på längden och på tvären, dessutom skall den som skriver inbjudan skärskådas på samma sätt. Krav på bostad och försörjning granskas in i minsta detalj. Sedan tar det minst 12 – 17 månader till dess man ev får ett positivt beslut. Om det nu blir positivt
  Så nog är det skillnad på skit och pannkaka.
  Nej fy fan för svensk invandringpolitik

  Gilla

 • Kerpele

  Vi har tur här i Finland, en mycket stor del av asyl-lögnarna vantrivs här. Folket är inte välkomnande, förutom en liten andel obligatoriska mentalhandikappade batik-häxor, språket är helt omöjligt att lära sig i vuxen ålder, dom åker på stryk av Finländare ute i nattlivet, och här finns inte heller lika många muslimer som i t.ex Sverige och Tyskland. Så dom känner sig som främlingar och är utfrysta, den utlovade kungliga behandligen uteblev helt, så dom åker hem eller provar sin lycka i Sverige istället där man kan leva lycklig hela livet utan att kunna ett ord svenska, precis som hemma i vartfanistan. Grattis Sverige.

  Gilla

  • Kurt Kodstedt

   Rätt, ni har någonting som kallas ”SISU” i Finland…..-för det krävs en ryggrad vilket våra politiker och den s.k. 87:an saknar! Sveriges befolkning hatar och föraktar de egna, däremot fjäskar de och ställer de sig in hos ”blattar”….En medfödd defekt tror jag!

   Gilla

   • Kerpele

    Missförstå inte, visst är våra för-tillfället-styrande politiker ryggradslösa muslimrövslickar-mänkärringar hela högen, det är en sak att blint skyffla in tiotusentals muslimer i Finska städer och anta att det slutar väl, men en HELT annan sak när folket är av annan åsikt och inte låter sig kuvas av den nya underklassen som på nåt mystiskt sätt fått för sig att är överklass. Den bittra sanningen blir inte bättre heller när det visar sig att socialbidraget i Finland kommer man inte långt med, allt är dyrt och jämfört med Sverige så här slängs det inte kreditkort efter en från höger och vänster. Här kostar elektronik, bilar och lägenheter så in i förbannat helvete, man måste amortera, lån är omöjliga att få utan insparat eget kapital och märkligt nog så är det faktiskt meningen att lån skall betalas tillbaka också osv osv osv. En muslim med socialbidrag i Finland blir ganska fort sotis på Svenska muslimen som tycks ha det finaste och nyaste av allt. Inte kom dom för trygghet eller klimatet, materialism är orsaken.

    Gilla

 • Kurt Kodstedt

  Dessa är till 99,99% icke anställningsbara individer, ingen arbetsgivare efterfrågar dem, bara SOCIALDEMOKRATERNA som röstboskap, se på Malmö där S+MP+V får nära 90% av rösterna!
  SOCIALDEMOKRATERNA har haft makten i Malmö i c:a 100 år!
  Vill 87:an verkligen att hela Sverige ska bli som Malmö??
  Ett folk med litet ryggrad säger nej till den muslimska invasionen, se på Polen!
  Polen kommer att lämna EU och fler kommer att följa efter…

  Gilla

 • Hönsmamman

  Det är inte förlorat.

  Efterrätten är kvar att njuta av.

  Gilla

 • Greta

  Ja, landet är sedan länge förlorat. Ni som har barn, uppmana dem att fortsätta studera och sedan söka sig en framtid i något annat land.

  Gilla

 • Kattsand

  Typiskt sossar, säga en sak och göra en annan sak.
  Vad går det ut på att ta in så många vi bara kan, utan att kunna sätta dom i arbete, och först säga att vi måste ha invandring för att få arbetskraft, sedan när vi fått våran arbetskraft pratar man om att skapa enkla jobb?
  De skyller väl som vanligt på att det här är vår del som vi är tvungna att ta emot och att den inte på något sätt går att minska.

  Gilla

 • ruben

  Dessutom hörs alarmerande nyheter om lärarbrist, ökat antal sjukskrivna lärare och läkare. Brist på sjukplatser, brist på fängelser. Skatter höjs på det mesta. Absurdistans regering verkar vara i ständig extas av storhetsvansinne, på landets skattebetalare blodiga bekostnad. Har regeringen släppt iväg en gigantisk snöboll av olaglig bidragsinvandring, som ingen tycks kunna stoppa?

  Gilla

 • introvert

  Det är verkligen synd att förstöra ett land som Sverige med splittring
  och inre konflikter i spåren av globalisering . Tilliten är verkligen på reträtt.
  Fattigsverige kan återigen uppstå och emigration blir åter ett lovord
  för dom som kan. Emigrera medan du kan!

  Gilla

  • Joy

   Reinfeldt ville ju ha nattväktarstaten så visst. Ingen ska svälta, sa han, i övrigt har samhället inget ansvar. Det svinet som gör sig stora pengar på våra skattepengar, men unnar inte andra ens pension att leva på.

   Gilla

 • Gus

  Att förfalska verkligheten för Svenska folket är inte bara lurendrejeri. Regeringen förutsätter att vi ska tro på dess falskspel. Att bära sig åt på detta vis borde vara kriminellt !

  Gilla

 • Grune

  Svenskarna som är i minoritet i Sverige har tröttnat och emigrerar i allt större mängd, för i före detta Sverige går det inte att leva längre efter att vi haft en ren muslimsk regering i så många år.

  Gilla

 • Joy

  De vill ha ett menaland här i Sverige. Vad har de för människosyn egentligen? Det är som en mardröm, men det går inte att vakna ur den.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: