Inte sämre än att man kan ändra sig2 responses to “Inte sämre än att man kan ändra sig

 • benke

  Att det blir varmare vintrar är väl fullt normalt i Islamiseringen av Sverige, inte ska väl muslimerna behöva vara ute och gå i 20gr. kyla och drivor av snö.

  Gilla

 • Sara från Skåne

  Det är samma PK-junta-män som var ÖVERTYGADE om att börsen skulle krascha samma dag som Trump blev vald. Men… med facit i hand, 2017 slutar börsen i New York på rekordnivåer med en uppgång som aldrig tidigare skådats.

  Så, de får väl ta fram tuschpennan och ändra sina prognoser – och sen finna upp något negativt med en stark börsuppgång. Ungefär som med Trumps skattesänkning, som 1) sänker bolagsskatten TILL SVENSK NIVÅ (smaka på d-e-n, SVT…) och 2) sänker skatten för låg- och medelinkomsttagare med 1000 kr/månad. Det är vad SVT kallar ”ta från de fattiga och ge till de rika”

  Liked by 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: