Quran dömd till 40 års fängelse


En utövare av den ”fredliga och humana” så kallade religionen som heter Quran J. Mitchell, från Minnesota, USA, dömdes till 40 års fängelse. Detta för att han slagit ihjäl sin flickväns son. Sonen var 2 år gammal.

Quran J. Mitchell

LÄNK


21 responses to “Quran dömd till 40 års fängelse

 • Lena

  Stackars barn, undrar vilken kvinna som släpper in en sådan imbecill i sitt hus och sitt barn , hon kanske är både blind och döv !

  Gilla

 • Stenbock

  Nu är ju den niggern i sin bästa ålder,och lär kunna sitta av de 40 åren utan större svårigheter.

  Värre är det för mannen på bilden ovan. 96-årige Görning som inkallades till tjänst i Auschwitz,som då 21-årig bokhållare.
  För att visa hur tysk rättvisa skippas ställdes denne gamle man inför rätta dryga 70 år senare.Alltså för bara ett antal år sedan.
  Dömdes efter direktsändning i TV (i rent propagandasyfte) till 4 års fängelse för sitt brott,att han i tjänsten skulle suttit och fört böcker över vilka som dött i lägret.
  Efter att ha ansökt om nåd p.g.a. av sin ålder och sina sjukdomar,har nu beslutats i högsta rätt, att straffet skall utan nåd verkställas.
  Görning kommer om han nu lever så länge,att fira sin100-årsdag bak galler.
  Ni som känner till FN och deras tusentals regler och föreskrifter.Finns det inget noterat om gamla sjuka människor och deras möjlighet,att få fira sin 100-årsdag eller dö i frihet ? Eller innefattar deras regler endast ”stackars exotiska barns” rättigheter ?

  Gilla

  • Stenbock

   Rena motsatsen till mitt inlägg om 96-årige Görning finns idag publicerat i IP.
   Afghanen som vi igår skrev om,som av försmåddhet dödade den 15-åriga Mia får nu tröst av leg.Socialpedagogen en herr Dexhammer.
   Denne sjuke man försvarar mördaren med,att sådant handlande ingår i deras exotiskt infödda kultur. 😦

   Mannen på bilden som är ledare för en hjälporganisation för ungdomars väl och ve förklarar,att deras kvinnobild i Afghanistan är bättre än hos oss !!
   Åter en gång kan vi konstatera,att våra västerländska seder och bruk är förlegade….

   Gilla

   • Stenbock

    Då välkomnar jag ”Ali”,om det nu inte är ”Mia” som tycker illa om socialpedagogen ?

    Gilla

  • Kurt Kodstedt

   2:a världskriget tog slut i maj 1945 efter ett år av hårda strider som inleddes med lands-stigningen av Normandie I JUNI 1944. Dåren Adolf Hitler hade makten i Tyskland i c:a 12 år från 1932! Tysklands befolkning stod bakom Adolf Hitler till 100% ända in i kaklet! Geert Wilders säger att koranen är mycket mer antisemitisk än ”Mein kampf” och är vår tids pest!
   Livet är INTE rättvist MEN nazisterna plågade ihjäl människor i koncentrationsläger, INTE mycket att ha som förebilder! NU IDAG ÄR DET ISLAM SOM KOMMER ATT UTROTA VÅR KULTUR OCH FOLKUTBYTET PÅGÅR FÖR FULLT!
   Hitler hade makten i 12 år och lyckades indoktrinera hela befolkningen, vi i Sverige har haft SOCIALDEMOKRATERNA i mer än 50 år till och från och nu kör de vårt fosterland i botten med massimport av araber/muslimer!

   Gilla

   • Fredrik toolanen

    Det har dött fler människor under kommunistiskt styre än nazityskland i konsentrationslägren ända skillnad var att Lenin kallade sina för arbetskläder.

    Gilla

 • Joy

  Quran får krypa in i kurran.

  Gilla

 • ossie

  Stackars dumskalle han valde fel land i Sverige hade han väl fått 1 veckas trädgårdsarbete i fint väder.

  Gilla

 • InteLättlurad

  Tvååringen kämpade dock emot och lyckades i striden nästan sätta tummen i styvpappas öga. Men nästan räknas inte. Genpoolens selektion tiltar åt fel håll.

  Gilla

 • Mm

  Apor gör så eller var det några andra djur för att honan skall få nya ungar med den nya hannen. Muslimer fattar väl inte att de är människor därför ok att slå ihjäl barn. Token som slaktade barn i Nice med lastbilen fattade visst ingenting

  Gilla

 • Kurt Kodstedt

  Dessa muslimer är präglade av DÅLIGA GENER!! Deras ideologi islam gör knappast saken bättre utan förvärrar en klen karaktär.
  TRYGGA, INTELLIGENTA, ANSVARSFULLA män slår inte ihjäl ett litet barn!

  Gilla

  • Mia

   De allra flesta män slår inte inte ihjäl ett barn oavsett etnicitet.
   Men det har hänt vid flera tillfällen de senaste åren att svenska män
   har dödat sina egna barn, men det är inget som brukar tas upp här.

   Gilla

   • Joy

    Det är vanligt i muslimska länder att barn dödas vid den våldsamma uppfostran som sker där. Samt att familjen och släkten har till uppgift att döda flickor, men även pojkar, som brutit mot hedern. Så visst dödas barn i olika åldrar av muslimer!

    Gilla

   • Mia

    Hoppsan, tänkte inte på hedersmord i det här sammanhanget.
    Något som jag för övrigt tycker är fruktansvärt.

    Att det skulle vara VANLIGT att barn dödas vid våldsam uppfostran i muslimska länder vet jag inget om. Men det händer att även svenska fäder blir trött på ett spädbarns skrik och barnet dör av behandlingen.
    För några år sedan kastade en svensk pappa ner sitt barn i en ravin och klättrade sedan ner och krossade huvudetet på barnet för att vara säker på att den var död. Även mamman slängdes ner.
    Inte i hastigt mod utan det var väl planerat.Och det finns fler fall.

    Gilla

   • Kurt Kodstedt

    ”MIa”…-av antalet tummar NER borde du inte uttalat dig!

    Gilla

   • Mr Q

    Är du nu 100 % säker på att det inte var ”svenska” gärningsmän?
    Blev lite misstänksam när du av alla yttrar och beskriver sådana gräsliga dåd.

    Gilla

   • Mia

    Ja, det är jag säker på.Jag föjde det otäcka fallet fram till åtal och dom.
    Men här tar man mest upp nyanländas brottslighet.
    När det framkommer att en svensk är gärningsman så avtar intresset helt för det mesta.

    Gilla

   • Fredrik toolanen

    50% av alla barnamord i sverige utförs av mamman.Det pratas det inte Heller så ofta om 25% av alla dömda pedofiler i sverige är kvinnor, 50% av alla övergrepp mot barn görs mot pojkar.vilka. Vilka är förövarna Mia?
    Svar: inte heterosexuella vita män.

    Gilla

 • Gus

  Våld och död på Jorden är människans historia. Vi har varit förskonade de sista århundrandena. Men nu har vår regering valt att vi Svenskar ska smaka på de ondas soppa. Må de själva drabbas av den !

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: