Stäng

20 reaktioner på “Kan det vara detta som kallas kulturberikning

 1. Visa mig ett land i Afrika som styrs av en neger som har en fungerande demokrati. Visa mig ett muslimskt land som har demokrati och jämställdhet.
  Det är folk från dessa länder 7-klövern valt att fylla Sverige med. Varför tror dessa naiva politiker att dessa kommer att berika Sverige och göda vår välfärd.

 2. Vi har haft liknande händelse i sverige för något år sen, en neger gick bananas på ett tåg i Skåne naken försökte han våldta en medpassagerare och misshandlade den kvinnliga konduktören.

 3. Inte helt ovanlig demonisk besatthet som många kristna kyrkor tampas mot, kanske främst på den afrikanska kontinenten. De tror att de är något starkt djur som ex. lejon. Det är därför de går runt och slåss, många gånger helt nakna.

 4. Säkert ett och annat litet croydonskt barn som såg saker det aldrig tidigare sett… X-rated for sexual scenes and violence

 5. Vrede och frustration hos oss med: infernala bilköar på vägen till Prahovadalens skidspår i Poiana Brasov, Sinaia, Predeal, Busteni och andra fjällorter med eleganta hotel, stugor och lyxrestauranger.
  Synd att ni inte vill känna av oss – inte för att vi saknar svenska högdjuren med pengar, nej, för bövelen ! Sådana högdjur får stanna hemma, inte resa hit och störa alla med sina globalistiska och antirasistiska idéer. Vi får stora portioner av EU:s likadana uppfostrande medel, men anständiga rumänerna vänder döva örat till för de inte vill nå det stadium då man vänder den andra kinden till …. ring a bell ? NEJ, rumänerna vänder nävarna till – stora nävar får inte plats i fickor !

  1. Hej Lagro, du menar att det vi kan skåda på filmen skulle vara orsakat av en recessiv allel? Det är sant, inavel ökar risken för att en genetisk defekt slår igenom, men jag tror, att det här kan vara en stor vetenskaplig upptäckt som kan bringa klarhet i livsformernas första staplande steg på land.

 6. Mycket fascinerande. Kan det vara Ismannen Ötsi, den 5300-åriga man som hittades i en glaciär i Alperna, som vaknat till liv?
  Nja, ”fyndet” i filmen verkar betydligt äldre än så.

  I tidig silur har man funnit fossila lummer- och ormbunkssporer och det omkring den här tiden de första djuren påträffas uppe på land.

 7. Besökte Croydon för snart 28 år sedan. En tråkig förort till London. Bodde där på hotell ett par dagar. Åt lite fish n chips och gick på en italiensk restaurang. Antagligen har förorten berikats sedan jag var där för nu verkar det vara livet på gatorna. Om jag inte minns fel så drabbades förorten av London-kravallerna för några år sedan.

 8. En knarkare, livsfarliga individer utan förstånd och impulskontroll. Kanske kan någon batikhäxa ta hem honom så slipper hon resa till Gambia….Hela Europa är i en utförsbacke på grund av ”goda” politiker som borde dingla i ett rep från en lyktstolpe!

 9. Det är sådana här, som Löfven påstår att de flyr för sina liv. Dessutom att det är dessa individer, som kommer att rädda,Sverige.
  Vilket enfaldigt pladder!

  1. I sin enfald, konstaterar SveTsaren att premiärministerposten inte längre tillfredsställer honom. Som övriga socialist ledare i Europa, strävar han efter en Europeisk Federation som skulle styras som i en skräckinjagande dystopi vars ledare turas om i att vara den starkaste mannen en viss period. Makten steg till tölpen Löfvens huvud i högsta möjliga mån. Han nöjer sig inte bara att sträva och hoppas – han förbereder sig och banar vägen dit.
   I sin enfald kan han inbilla att han blir kvar som ensam president till federationen i en nära framtid.
   Han litar – än så länge – på sina nickedockor till politiker och på övrigt hjärntvättat folk. Men hans yttersta uppmärksamhet och kärlek går åt de hänsynslösa muslimer – omhuldade islamister. Denna byracka är inte bara ful och ond, men i synnerhet slug. Slugheten ersätter intelligensen hos alla grobianer.
   Det värsta är att mina tankar är inga nyheter, ni har vetat och varit medvetna om situationen, men alla står som stenstatyerna på Påskön: blickarna framåt, de ser inte, hör inte och k-ä-n-n-e-r ingentig, de är ju av sten ……

 10. Vem vill integreras med detta svin? Politikerna är skyldiga till att våldet ökar. Rött kort och utvisning med livstids match straff tack. Alla mår bra av konsekventa regler.

 11. Det krävs att man stålsätter sig inför dylika inslag, oaktat man ändock är tacksam över att få en ocensurerad inblick i vad som egentligen utspelas på de platser som tvingas erfara den massimporterade miljöförstörelsens och samhällsförfallets hela omfattning.

  Vidrigt, osunt och nedbrytande och en odiskutabel markör för globalismens och vardagsterrorismens destruktiva effekter inom vårt existensutrymme, där rättssamhället ersatts mot ett etnopluralistiskt kaos där allmänfarliga våldsbrottslingar tillåts sätta agendan, och där dysfunktionalitet och laglöshet blivit dagliga inslag i det offentliga rummet.
  Andreas.

  1. Andreas, klackarna i taket om jag får be. Det gäller att komma till insikt om möjligheten för oss som är intresserade av livets utveckling – antal studieobjekt skola aldrig sina. 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: