Kan det vara detta som kallas kulturberikning


Tilldrog sig i Croydon, England. Den ”lättklädde” mycketmörktmörkhyade  manen verkar ha kommit fel på nått vis!


20 responses to “Kan det vara detta som kallas kulturberikning

 • jgarn

  Visa mig ett land i Afrika som styrs av en neger som har en fungerande demokrati. Visa mig ett muslimskt land som har demokrati och jämställdhet.
  Det är folk från dessa länder 7-klövern valt att fylla Sverige med. Varför tror dessa naiva politiker att dessa kommer att berika Sverige och göda vår välfärd.

  Gilla

 • Fredrik toolanen

  Vi har haft liknande händelse i sverige för något år sen, en neger gick bananas på ett tåg i Skåne naken försökte han våldta en medpassagerare och misshandlade den kvinnliga konduktören.

  Gilla

 • Lena

  Det är den civiliserade världens kulturavveckling, importerad direkt från Afrika.

  Gilla

 • Greta

  Inte helt ovanlig demonisk besatthet som många kristna kyrkor tampas mot, kanske främst på den afrikanska kontinenten. De tror att de är något starkt djur som ex. lejon. Det är därför de går runt och slåss, många gånger helt nakna.

  Gilla

 • Sara från Skåne

  Säkert ett och annat litet croydonskt barn som såg saker det aldrig tidigare sett… X-rated for sexual scenes and violence

  Gilla

 • Mimi N.N.

  Vrede och frustration hos oss med: infernala bilköar på vägen till Prahovadalens skidspår i Poiana Brasov, Sinaia, Predeal, Busteni och andra fjällorter med eleganta hotel, stugor och lyxrestauranger.
  Synd att ni inte vill känna av oss – inte för att vi saknar svenska högdjuren med pengar, nej, för bövelen ! Sådana högdjur får stanna hemma, inte resa hit och störa alla med sina globalistiska och antirasistiska idéer. Vi får stora portioner av EU:s likadana uppfostrande medel, men anständiga rumänerna vänder döva örat till för de inte vill nå det stadium då man vänder den andra kinden till …. ring a bell ? NEJ, rumänerna vänder nävarna till – stora nävar får inte plats i fickor !

  Gilla

  • Mimi N.N.

   Sagornas värld har just landat på bloggens sida.
   En rumänsk hälsning: Var grön som granen ! (grann och vid god hälsa). Inte grön i ansiktet, inga sura miner o s v

   Gilla

 • assad

  Min intuition säger mig att den som kan finna det svårfångade sambandet, täckt i dimridåns dunkel, mellan:

  i) Äkta kärlek i Gambia: https://petterssonsblogg.se/2017/12/27/akta-karlek-i-gambia/

  Och,

  ii) Fenomenen som tilldrog sig i Croydon, England, har ett Nobelpris att vänta sig.

  Gilla

 • Lagro

  Kan vara en produkt av kusinäktenskap.

  Gilla

  • assad

   Hej Lagro, du menar att det vi kan skåda på filmen skulle vara orsakat av en recessiv allel? Det är sant, inavel ökar risken för att en genetisk defekt slår igenom, men jag tror, att det här kan vara en stor vetenskaplig upptäckt som kan bringa klarhet i livsformernas första staplande steg på land.

   Gilla

 • assad

  Mycket fascinerande. Kan det vara Ismannen Ötsi, den 5300-åriga man som hittades i en glaciär i Alperna, som vaknat till liv?
  Nja, ”fyndet” i filmen verkar betydligt äldre än så.

  I tidig silur har man funnit fossila lummer- och ormbunkssporer och det omkring den här tiden de första djuren påträffas uppe på land.

  Gilla

 • Jorma Jormason

  Besökte Croydon för snart 28 år sedan. En tråkig förort till London. Bodde där på hotell ett par dagar. Åt lite fish n chips och gick på en italiensk restaurang. Antagligen har förorten berikats sedan jag var där för nu verkar det vara livet på gatorna. Om jag inte minns fel så drabbades förorten av London-kravallerna för några år sedan.

  Gilla

 • Kurt Kodstedt

  En knarkare, livsfarliga individer utan förstånd och impulskontroll. Kanske kan någon batikhäxa ta hem honom så slipper hon resa till Gambia….Hela Europa är i en utförsbacke på grund av ”goda” politiker som borde dingla i ett rep från en lyktstolpe!

  Liked by 2 people

 • Jhonsson

  Det är sådana här, som Löfven påstår att de flyr för sina liv. Dessutom att det är dessa individer, som kommer att rädda,Sverige.
  Vilket enfaldigt pladder!

  Liked by 2 people

  • Mimi N.N.

   I sin enfald, konstaterar SveTsaren att premiärministerposten inte längre tillfredsställer honom. Som övriga socialist ledare i Europa, strävar han efter en Europeisk Federation som skulle styras som i en skräckinjagande dystopi vars ledare turas om i att vara den starkaste mannen en viss period. Makten steg till tölpen Löfvens huvud i högsta möjliga mån. Han nöjer sig inte bara att sträva och hoppas – han förbereder sig och banar vägen dit.
   I sin enfald kan han inbilla att han blir kvar som ensam president till federationen i en nära framtid.
   Han litar – än så länge – på sina nickedockor till politiker och på övrigt hjärntvättat folk. Men hans yttersta uppmärksamhet och kärlek går åt de hänsynslösa muslimer – omhuldade islamister. Denna byracka är inte bara ful och ond, men i synnerhet slug. Slugheten ersätter intelligensen hos alla grobianer.
   Det värsta är att mina tankar är inga nyheter, ni har vetat och varit medvetna om situationen, men alla står som stenstatyerna på Påskön: blickarna framåt, de ser inte, hör inte och k-ä-n-n-e-r ingentig, de är ju av sten ……

   Gilla

 • Magnus

  Vem vill integreras med detta svin? Politikerna är skyldiga till att våldet ökar. Rött kort och utvisning med livstids match straff tack. Alla mår bra av konsekventa regler.

  Gilla

 • Gullvi

  Var där ingen som som kunde sparka ner avskummet ? Usch usch hemska individ

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Det krävs att man stålsätter sig inför dylika inslag, oaktat man ändock är tacksam över att få en ocensurerad inblick i vad som egentligen utspelas på de platser som tvingas erfara den massimporterade miljöförstörelsens och samhällsförfallets hela omfattning.

  Vidrigt, osunt och nedbrytande och en odiskutabel markör för globalismens och vardagsterrorismens destruktiva effekter inom vårt existensutrymme, där rättssamhället ersatts mot ett etnopluralistiskt kaos där allmänfarliga våldsbrottslingar tillåts sätta agendan, och där dysfunktionalitet och laglöshet blivit dagliga inslag i det offentliga rummet.
  Andreas.

  Liked by 1 person

  • assad

   Andreas, klackarna i taket om jag får be. Det gäller att komma till insikt om möjligheten för oss som är intresserade av livets utveckling – antal studieobjekt skola aldrig sina. 🙂

   Liked by 2 people

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: