Berlin inför skyddszon mot sexövergrepp på nyår


INVANDRING. Berlin inför en skyddszon för kvinnor under årets nyårsfirande längs Strasse des 17. Juni i Tiergarten, skriver BBC. I zonen, som är belägen framför Brandenburger Tor, ska kvinnor som utsatts för sexuella trakasserier eller sexbrott kunna få hjälp av medarbetare från Röda Korset, meddelar arrangören.

Detta efter att hundratals kvinnor vid nyårsfirandet 2015 utsattes för sexbrott i Köln, något som var startskottet för en hätsk debatt om invandring då det visat sig att många av förövarna var muslimska flyktingar och migranter.

Det är första gången i stadens historia som de styrande anser att det behövs säkra zoner för kvinnor.

-Pettersson säger att mångkultur är bra…


12 responses to “Berlin inför skyddszon mot sexövergrepp på nyår

 • Jocke

  Muslimer får precis som de vill. De får områden där kvinnor har inget att göra. Kommer en kvinna dit, är hon sk. fri byte för varje män. Och motsvarande så blir det områden dit mannen får inte komma. Prcis som i arbländer.
  Är det detta vi vill här i Norden? Eller vill vi fortsätta leva i fredliga samhällen där alla kan röra sig fritt och utan rädsla?
  Om svaret är jaa, då skall varenda muslim som inte accepterar detta slängas ut ur Europa.

  Gilla

 • br

  Hur kommer det sig att tyska medborgare plötsligt börjat sex trakasseera unga flickor

  Gilla

 • Peter

  Hela Sverige behöver säkra zoner, framförallt från från PK som hyllar multikulturella som blommat upp och skapar det Kaos och rädsla vi nu upplever. Jag föreslår att vi tar alla politiker och låter de bo med det pack de importerar och problemet är löst.
  Då slipper vi dårarna och kan skicka tillbaka kriminella spädbarn och andra lögnaktiga hen.
  Sverige åt hederliga människor så vi kan bli ett enat land igen.
  Inte mitt fel att raketforsakare bara kan få utlösning och skaffa barn. Det kan den dummaste människa, problemet är att ta hand om dem. Kanske ny kurs i vårt land för alla våra importerade raketforsakare.

  Gilla

 • Bajen666

  Konstigt att inte utegångsförbud emot ”män” har ställt som krav ifrån dårarna i feministflummeriet…men det kommer väl så småningom.

  Gilla

 • ossie

  Skulle nog behövas i vissa svenska städer speciellt i Malmö.

  Gilla

 • assad

  Att det en gång så kraftfulla Tyskland inte kan hantera bubbar som våldtar landets medborgare på ett mer effektivt sätt är tragiskt.

  Upprätta en bubbepatrull med befogenheter.

  Gilla

  • Stenbock

   Av samma orsak som hos oss…Polisen griper ficktjuvar,rånare och allsköns importerade kriminella. Efter notering av deras uppgivna namn släpper åklagare dem fria. Detta som hos oss.Dag ut och dag in !
   Här en bild på en zigenerska som tillhör ett av banden.I texten framgår att denna skönhet finns noterad över 20 gånger,och löper trots det fritt om och fortsätter tjuveriet !:

   Gilla

 • Stenbock

  Detta är ännu en kulturell ny pålaga av seder och bruk för framtiden.
  (om det finns någon)
  Annars har som bekant vi i ursprungliga Sverige,tagit emot många av tyska urgamla germanska seder/bruk.Ska ge er några exempel på vad man i Tyskland skall avstå eller motsatsen äta inför nyårsfesten.(Silvesterfeier den mest betydande under året ,som den heter söder om Östersjön)
  Först och främst avstå gåsmiddag.(En påve lär ha satt ett ben i halsen)
  Absolut inte hänga upp tvätt på lina utomhus.(Oden lär besöka oss denna natt och risken finns att han råkar fastna i tvättlinorna…lär vara grunden)
  Kvinnorna bör bära röda underkläder. (denna röda färg skulle bringa lycka och efterkomma under nya året)
  För de som önskar rikedom,och slippa svält kommande år skall Linser/Böner med fläsk serveras på nyårsafton.Sedan finns det otaliga andra som jag just nu inte kan erinra mig.
  De nämnda är ett urval av de urgamla seder som fortfarande lever kvar i de lite mer avlägset liggande bondbyarna i Tyskland.

  Gilla

  • Stenbock

   Glömde ju berätta att den tyska motsvarigheten till vår Skinka eller Lutfisk är ogräsfisken Karp. ;(
   Denna avnjutes såväl till Jul som vid Nyårsfesterna.
   I speciella dammar odlade hörde jag att c:a 50 ton av denna ”delikatess” säljes under helgerna,lokalt i områden kring Berlin/Brandenburg !! Ja,då äter jag hellre mina Bruna bönor….

   Gilla

  • Joy

   Böner med fläsk, nej, det måste nog vara bönor, eller hur? 🙂 Men numera går det åt böner om lugn och frid på nyårsafton också.

   Gilla

 • Mimi N.N.

  NEJ, jag orkar INTE, jag vill INTE se och höra om dessa atrocities. ALLA är skyldiga, ALLA ! De som ska skydda barnen, var är de ???? Var är föräldrarna, vad gör de om polisen är borta ? Jag säger inte: ”Jag är rädd ! Är ni rädda? Känner ni er trygga ?”
  Just DESSA ord och känslor uppmuntrar monstren och grymheten bara fortsätter i ett perpetuum mobile och frosseri i skändning och mord på era barn, på hela nationer. FÖRBANNELSE över samhället där detta pågår !!
  Ha, jag är INTE rädd, hör du mig, age ?? Vi som tror och du som vet …ha ?
  Man VET att man pissar och bajsar ned sig.

  Gilla

 • Gus

  Hela Tyskland borde vara en ” skyddszon” året runt.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: