Djurens rätt diskriminerar Sverigedemokrater

DISKRIMINERING. Djurens Rätt är Sveriges största djurrätts- och djurskyddsorganisation enligt dem själva. De påstår också att de är partipolitiskt obundna och arbetar för en värld där djur respekteras som kännande individer med rätt till sina egna liv. Djurens Rätt är beroende av frivilligt stöd för att kunna hjälpa djuren. Det är alla medlemmar och gåvogivare som är Djurens Rätt.

-Pettersson noterar att Djurens rätt är partipolitiskt obundna om det inte gäller Sverigedemokrater. Det luktar åsiktsregistrering så det visslar om det. Troligen olaglig sådan, men vissa människor är inte värda lika mycket som djur tydligen…

 

33 thoughts on “Djurens rätt diskriminerar Sverigedemokrater

 1. Hur kan regeringen vilja ha pengar från de som röstar på SD? Borde inte dessa få slippa betala skatten när den används till de ensamkommande t ex?

 2. En gång i tiden hette Djurens rätt Samfundet mot plågsamma djurförsök. I den föreningen gick jag med. Det var för ca 30 år sedan. Fanns många vanliga engagerade medlemmar med normalt förstånd. Men allt ändrade inriktning, mer och mer veganer och sk aktivister och skribenter med sansade åsikter skrev inte längre i tidningen. Det blev bara värre och värre, något arbete mot djurförsök verkade inte förekomma och hela organisationen kapades av djurrättsvänstern. Jag gick ur.

 3. Om de försöker tigga pengar av mig, så blir svaret :
  ” – Ni vill ju inte ha mina pengar, jag är Sverigedemokrat!
  Otur för er… ”

 4. Jag längtar till valdagen då vi Svenskar skall ta över styrningen av Sverige. och sända hem alla blattar……..

 5. Ingen organisation från A-Ö som sysslar med sk godhet vill ha med SD att göra.
  Det innebär att de betackar sig för stöd från alla människor som röstat på SD.
  Vilket gör att jag inte är önskvärd som givare av mina surt förvärvade pengar.
  Lite märkligt då jag konstant mottar samtal med vädjan om att stödja ditten och datten, nattvandrare osv.
  Tack alla röda och rädda amnesti organisationer för att ni har underlättat för mig att tacka nej till att stödja Er.

 6. Varför skulle någon bli medlem, än mindre förtroendevald, i en sådan organisation. Det är inte längre en fråga om att behandla djur anständigt utan dessa har helt frångått naturens principer. Protein är nödvändigt för hjärnans utveckling och det märks om jag säger som så.

 7. De här orden från organisationens Riksstämma gör det hela mer absurt.

  Djurrätt

  Inkluderande = inräknande
  Demokratisk = representativ
  Antivåld = mot våld

  Det innebär att alla har rätt att vara medlem och representera organisationen, men att människor som brukar våld inte är välkomna. Av den senare anledningen borde djurrättsaktivister, vänsterextremister, islamister, förortsligister m.fl. exkluderas.

 8. Det är beklagligt att djurskyddsorganisationer m fl ofta fungerar som magneter på tokvänsterextremister, som infiltrerar sig i föreningen och vips, så är yttrandefriheten och åsiktsfriheten åsidosatt eller helt borta.

  • Precis , vänstern infiltrerar – det finns ett särskilt ord..entreism tror jag det kallas.
   Nordiska Samfundet till bekämpande av plågsamma djurförsök -hette det en gång i tiden.
   Makarna Börtz arbetade helt ideellt med föreningen.

 9. Statliga föreningsbidrag bör naturigtvis endast ges till demokratiska föreningar. Bör SD driva i riksdagen.

 10. Men ett visst djur har iaf upphöjts till samma värde som en människa. Nämligen SD:s partiledare Jimmie Åkesson som blivit utpekad som kackerlacka av 7-parti-grupperingen.

  http://www.filindeblogg.nu/wp-content/uploads/2012/11/SD-som-kakelacka-i-L%C3%A4nstidningen-%C3%96stersund.jpg

  Hur ställer sig Djurens rätt i Sverige till detta förhållande? Organisationens föreningsstämma som arbetar för en värld där djur respekteras som kännande individer med rätt till sina egna liv måste väl nu ta en funderare på om deras diskriminering gäller endast en enskild SD-kackerlacka eller hela populationen av kackerlackor i hela världen.

  SD-sympatisörer har säkert blivit jämförda med många fler djurarter i negativt syfte och då uppstår samma frågeställningar som för kackerlackorna. Vilka grupper av SD-djur skall isf också diskrimineras?

  Stämmans ledamöter för Djurens rätt i Sverige får fundera medan vi övriga kan njuta av Kackerlackornas skiffelgrupp som spelar upp.

  https://media.giphy.com/media/10bR8URs2Ls1ry/giphy.gif

  • Tillägg:

   Nedersta bilden visas tyvärr bara som en kvadrat med X i mitten. Klicka på X-et så öppnas den animerade bilden i nytt fönster.

  • Tillägg 2:

   Den animerade bilden tycks fungera normalt nu i min ursprungliga kommentar ovan. Därför inget behov att klicka på något X.

   Jag vill dessutom komplettera med följande:

   Muslimer betraktar oss västerlänningar som ”Kristna hundar” och många muslimer avskyr hundar och tvekar inte att plåga hundarna till döds.

   Detsamma gäller andra husdjur som muslimerna har i sina hemländer, t ex kameler, åsnor m fl. Jag har själv bevittnat i där hur de utsätter sina husdjur för fruktansvärda förnedringar och plågerier.

   Vad gör Djurens Rätt för att få stopp på dessa djurplågerier? Organisationen påstår sig vara partipolitiskt obundna och arbetar ju för en värld där djur respekteras som kännande individer med rätt till sina egna liv.

 11. Sorliga i den här historien är att det bara är djuren som drabbas! Den här typen av organisationer skall hålla sig borta från att delta i politiken, de skall dock försöka påverka politiken för djurs rättighet att slippa lidande och ta hand om övergivna, icke önskvärda och skadade djur samt hitta nya hem för ny och trygg framtid för djuret

  • Hoppas de organisationerna är mer demokratiska eftersom övergivna hundar och katter ökar i samhället och jag själv stöder hundstallet ekonomiskt i Sthlm och Gbg. Djurens rätt känns bara fel ute här!

   • Det gör vi också stöder de två nämnda, därav frågan. Inte en sekin till om det visar sig att de sysslar med politik.

 12. Mejlade precis till: info@djurensratt.se

  Hej.

  Jag skulle väldigt gärna vilja ha svar på en fråga, med tanke på att Sverigedemokrater inte tillåts förtroendeuppdrag i Djurens rätt..

  Jag undrar därför hur ni som organisation ställer er gällande halalslakt?

  Frågan är ställd på ett öppet forum på nätet, därför är jag ytterst tacksam för svar, då vi alla väntar på ert svar.

  MVH Anders

 13. Författaren till boken ”Gökboet” har mycket att lära av svenska makt och myndighet. Och hur gick det med den s k värdegrunden som används för att förtrycka alla som inte vill vara likatänkande robotar!!!

 14. Dom är helt enkelt sjuka i huvudet, var det inte nån stadsmission som tackade nej till ett bidrag bara för att det kom ifrån SD.?

  • Joo, det stämmer! Deras ordf Marika Markovits är helt insnöad. I år bjöd man utsatta inbjudna familjer på mångkulturellt julbord med kalkon och kyckling istället för julskinka för att ta hänsyn!

  • Förmodligen samma som Gestapos.
   Jag gör en liknelse:
   Sverigedemokrater = judar
   Judar fick givetvis inte inneha några förtroendeposter i Nazityskland.

   • Jag ser kopplingen, då regering/riksdag till största delen mellan 1930-talet och idag inte varit direkt humana, med sympatier till sossarnas systerpartier runt om i Europa, inkl. Sovjet, Tyskland och Italien. (Ett besök på deras hemsida, partihistoriken specifikt, så saknas det en hel del viktigt …)

Kommentera